Lanti Elküldve Június6, 2008 Elküldve Június6, 2008 Én meg az ásványvizet köszi :D Albert mivan veled? csak nem ásványvizet ittál? :D
opel16v Elküldve Június6, 2008 Elküldve Június6, 2008 Viszont ő azt mondta, bőven elég a DOT4, sőt, az 5.1 nem tesz jót a munkahengernek meg tömtéseknek meg stb.. Az igaz hogy elég a 4-es, de nem lesz semmi baja az 5.1-től sem semminek. :P Neked nem ér meg +3e ft-ot szerintem az 5.1 :D Ha láttál már a kocsidon izzó féktárcsát, akkor melegen ajánlom, különben nem veszel észre belőle semmit :D
Albert Elküldve Június6, 2008 Elküldve Június6, 2008 Albert mivan veled? csak nem ásványvizet ittál? :D Szégyengyalázat hovasüllyedazember
Lanti Elküldve Június6, 2008 Elküldve Június6, 2008 Szégyengyalázat hovasüllyedazember "mind csalódik végül" :D :D
Atommanó Elküldve Június6, 2008 Elküldve Június6, 2008 Akkor mi a 2:0? Infomációs jelleggel szolgáló szám arról, hogy milyen arányban gyorsult jobban a Cupra mint egy GSI... :D
Albert Elküldve Június6, 2008 Elküldve Június6, 2008 Infomációs jelleggel szolgáló szám arról, hogy milyen arányban gyorsult jobban a Cupra mint egy GSI... :D Mint egy konkrét GSi vagy az összes?
Atommanó Elküldve Június6, 2008 Elküldve Június6, 2008 akkor már 2en vagyunk... Antal esetleg? amugy kb annyi, hogy szép volt jó volt köszönjük enyyi.. jövöre ugyanitt :P :D Húúúú sokan voltak, volt jó idő is rossz idő is, lehetett gumicsónakban ülni, voltak opel tipusú autók is, és tervezik, hogy lesz még ilyen valamikor... :D
Sörös Sanyi Elküldve Június6, 2008 Elküldve Június6, 2008 Anti ajánlom figyelmedbe az igazi Ducky-t. http://youtube.com/watch?v=XXOJ28b6WIo. :D És még sárga is! :D
coupe Elküldve Június6, 2008 Elküldve Június6, 2008 Javítottam kicsit az aláírásomon....nem ér átírni...tenni kell ellene... :P ;) Az elrontott rajt is vereségnem számít...... :D tehát 2:1 B) Köszönöm szépen tegnapi segítséget mindekinek :D Igazán nincs mit :D Köszi Pista a lehetőséget.....jót nosztalgiáztam.....Szerintem Pista kocsija lesz a mindentvivő......4000től nem egyszerüen indul el.... :D B)
Atommanó Elküldve Június6, 2008 Elküldve Június6, 2008 ....Szerintem Pista kocsija lesz a mindentvivő......4000től nem egyszerüen indul el.... :D :D biztos VTI moci van benne... :P ;)
Atommanó Elküldve Június6, 2008 Elküldve Június6, 2008 Viszont Lanti verdájának mikor jöttünk vissza már nem volt az a borzalmas hangja...szó szerint megállt a tárcsa az ékszíj alatt...(szervó) aztán megint tovább...nem adok sok időt annak a szervónak...bár Lanti jó erőben van, megoldja majd nélküle is... :D :D
Lanti Elküldve Június6, 2008 Elküldve Június6, 2008 Viszont Lanti verdájának mikor jöttünk vissza már nem volt az a borzalmas hangja...szó szerint megállt a tárcsa az ékszíj alatt...(szervó) aztán megint tovább...nem adok sok időt annak a szervónak...bár Lanti jó erőben van, megoldja majd nélküle is... B) :D nemjódolog.... B) de szerintem csak elcsúszik az ékszíj nem megáll... ;) mind1 azért este még lenyomlak! vagyígy vagyugy :D :D :P
B_Csaba Elküldve Június6, 2008 Elküldve Június6, 2008 Viszont Lanti verdájának mikor jöttünk vissza már nem volt az a borzalmas hangja...szó szerint megállt a tárcsa az ékszíj alatt...(szervó) aztán megint tovább...nem adok sok időt annak a szervónak...bár Lanti jó erőben van, megoldja majd nélküle is... :D :P Akkor azért kapott ki :D
Atommanó Elküldve Június6, 2008 Elküldve Június6, 2008 nemjódolog.... B) de szerintem csak elcsúszik az ékszíj nem megáll... ;) mind1 azért este még lenyomlak! vagyígy vagyugy :D :D :P dejóóóóóóóó... végre lesz sajtburgerzabálóverseny... B) :D Amúgy én meg úgy láttam, hogy megáll a tárcsa...a szíj meg forog tovább...mert az ugye nem igen tud megállni, mert akkor megáll minden... :D
mélykék76 Elküldve Június6, 2008 Elküldve Június6, 2008 ....Köszi Pista a lehetőséget.....jót nosztalgiáztam.....Szerintem Pista kocsija lesz a mindentvivő......4000től nem egyszerüen indul el.... :D :D.... A gyűlölt fele 85el miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ?:P
coupe Elküldve Június6, 2008 Elküldve Június6, 2008 biztos VTI moci van benne... :P ;) Komolyan,nála még éreztem azt amit anno nálam is hogy 4000től bitangul megindul...... :D :D
coupe Elküldve Június6, 2008 Elküldve Június6, 2008 A gyűlölt fele 85el miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ?:D Majd ha benzin lesz benne mennék még egy kört :D :P Tényleg nagyon jó volt,pont olyan mint mikor megvettem az enyémet......
Pehi Csabi Elküldve Június6, 2008 Elküldve Június6, 2008 Majd ha benzin lesz benne mennék még egy kört :D :D Tényleg nagyon jó volt,pont olyan mint mikor megvettem az enyémet...... mér azóta a tieddel mi lett? Szebb lett nem?
coupe Elküldve Június6, 2008 Elküldve Június6, 2008 mér azóta a tieddel mi lett? Szebb lett nem? A gyári érzés az ami jó volt benne.....
Lanti Elküldve Június6, 2008 Elküldve Június6, 2008 A gyári érzés az ami jó volt benne..... jó persze lehet ezt mondani, de akinek meg gyári érzése van az meg azt utálja és nem gyári érzést akar.. :D
mélykék76 Elküldve Június6, 2008 Elküldve Június6, 2008 A gyári érzés az ami jó volt benne..... Na majd ha le lesz fogatva normálisan légszűrőház, akkor kiderül van-e hangja a PC-nek :D
Recommended Posts