Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Most mi nem tetszik, hogy nem tetszik, vagy miiii? Vagy tetszik, és nemtetszik hogy nemtetszik neki??? :D

Kezetfoghatnál KK-val...(KukkosKecsó...) :P

te meg a Herkuleses pizsamádban aludtál mert mindenkinek beszólsz ma....látom a kadettosokat is kóstolgatod vajlingon :D

Elküldve
te meg a Herkuleses pizsamádban aludtál mert mindenkinek beszólsz ma....látom a kadettosokat is kóstolgatod vajlingon :D

Anti a kostoló: Jelige: Kivagy ..csög és bekostolja! :D :P ;)

Elküldve

Csak unatkozok... B) B) meg különben is szerinted mire fizettem be a klubtagságit... :D :P ;)

Elküldve
Nekem nem tetszik a fekete felni.....Elveszik a kocsi alatt :D

Azé mert te a csilli villit szereted! ;) :P Van igazad a dolgban de sztem jól áll a fekete! :D

Elküldve
Elvileg gép szerint nem ugyan az a két tőke...de anno Peti is ilyet rakott az övébe, és nem volt gondja vele...

Ez lesz az a jelenség amikor valószínűleg a HF van kikopva...

Én is decemberben cseréltem a Csergőéknél kapható 1700Ft-st. Hidegen nem csattog, de valamikor olyan dízeles hangja (krepeg) van hidegen, lehet ettől a tőkétől, mert a régivel nem vettem észre, vagy nem hallottam, mert akkor csattogott. Melegen mintha hangosabb lenne mint középhőfokon, azt hittem, hogy befecskendező ,de tőke. Gondoltam arra, hogy az Castrol Magnatec 10W-40 kicsit folyósabb lenne melegen. Most kiimosattam a gyári tőkéket egy sráccal, azt mondta biztos jó lesz, mert csak olajsár jött ki belőle. Berakom és megnézem milyen hangja lesz a gyárival. Ő csinált egy 300 ezer km-s dízel merci hidrotőkéit, amik szarabb állapotban voltak sokkal mint az enyimék és jó lett. Mondjuk azt monda, hogy kettő kézzel benyomható és vissza jön, a maradék pedig keményebb .

Elküldve
Azé mert te a csilli villit szereted! :P :D Van igazad a dolgban de sztem jól áll a fekete! :D

Ez nem így van....Azért nem tetszik mert olyan mintha ott se lenne......pedig az autót egy felni dobja fel igazán.....Ha esetleg peremes lenne és csak a közepe lenne fekete akkor igen,de így nem tetszik.....

Elküldve
Ez nem így van....Azért nem tetszik mert olyan mintha ott se lenne......pedig az autót egy felni dobja fel igazán.....Ha esetleg peremes lenne és csak a közepe lenne fekete akkor igen,de így nem tetszik.....

Mondjuk így.....

astragsio027ys3.jpg

astragsio017ky2.jpg

Elküldve
beszéltem az esztergályosommal aztmondta ha kivan kopva a hf meglehet azt csinálni hogy ne kopogjon! :D remélem igazat szólt :D

jaja, be kell persejezni, felmarni a hf-t, a tőkék helyét , és belerakni egy persejt, inkább pl. szerszámacélból és többé már csak a tőke kopik. Az enyémen már látszott az egyik fészken, hogy kopottabb, de belecuppant szépen és úgy is jött ki.

Elküldve
Persze, nem is az a 200-300e km, ami benne volt a mociban... :D

Vágom és ez így is van Futó kartárs, de előtte semmi gond nem volt vele, miután beleraktam és elmentem 2-3 ezer km-t akkor költöztt bele a ge*i harkály :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.