redline Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Nem, csak most hallottam a "Naggggyon zene" adón a rádióban...azt gondoltam, ne üress hassal ácsingózzak már az "alagútban"...biztos sorbanállás lesz ha ilyesmi történik... :P nyugi, a pokol tárt kapukkal vár :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 :P ;) B) hupsz...nem is vicces... :D :D Nos akkor mondom a 400/120kv alállomáson a II/1 BOOSTER Transzformátor funkció próbája zajlott és zajlik most is berendzések működöképessége ÜKE ellenörzése és KM kiesett jelzések mérő és áramváltókörök ellenörzése olajszivattyúk hűtőblokok próbája stb stb stb!!!! :P Nem köll FOSNI!!! B) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 :P ;) B) hupsz...nem is vicces... :D :D én már ebédeltem, engem nem érdekel...jöhet az a villanás, sz@rok rá B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Szakadj már le az ívről pls....majd lesz vele valami vagy nem :D Egyébként nem költöttem sok pénzt ha mérlegelem, hogy mit kaptam érte és mennyire örülök neki :D Tudod, igy kell mérlegelni :P ...mennyit is ültél mindezek alatt a kocsi elött a földön??? ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Nem köll FOSNI!!! :D :D :P Ez igy benne van a hivatalos jelentésben? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 nyugi, a pokol tárt kapukkal vár :D :D Na ja...ott legalább vannak haverok...meg lehet büfögni, pukizni... :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Na ja...ott legalább vannak haverok...meg lehet büfögni, pukizni... :D :D Tiszta Lurdytali Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 én már ebédeltem, engem nem érdekel...jöhet az a villanás, sz@rok rá :D Na megyek akkor én is megkeresem a 3D-s moziszemüvegem valahol :D ... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Na ja...ott legalább vannak haverok...meg lehet büfögni, pukizni... :D :D meg tele van ku..va jó nőkkel...... csak egy deka lik sincs rajtuk! :P ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Tiszta Lurdytali Ja csak az ültetett verdákkal nehéz leállni... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Ez igy benne van a hivatalos jelentésben? :D :D :P nemtom ezt én mondom hogy nem kell !!! ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 meg tele van ku..va jó nőkkel...... csak egy deka lik sincs rajtuk! :D :D :P Akkor ebből olyan Hofisan levonnám a következtetést.... Aki pukizik vagy böfög azt nem ér megdugni... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Na megyek akkor én is megkeresem a 3D-s moziszemüvegem valahol :D ... :P Pistánál biztos van pár kék-pris zacsi a kocsiban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 :D :D nemtom ezt én mondom hogy nem kell !!! :P ;) Megnyugatóóó...pedig már kezdtem izgulni, hogy teletankoltam a vasat feleslegesen reggel... B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Akkor ebből olyan Hofisan levonnám a következtetést.... Aki pukizik vagy böfög azt nem ér megdugni... ;) de ott is mint mindenhol szoktak CSALNI!!! :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 XRaynek drakulálok a hírhez! Lanti frankó a leírás és a képek! Anti a vicc k#rvajó! Gugu az igen, mi a fene volt? 155-el belenéztem reggel egy trafiba a pályán a Mazdával. Az már kívül van a tűrésen mi? :D Ja és szörnyen másnapos vagyok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Ja csak az ültetett verdákkal nehéz leállni... :D :P a pokolban 1.7D gsi-k vannak, 155-ös gumikkal és csak keveréket lehet tankolni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Megnyugatóóó...pedig már kezdtem izgulni, hogy teletankoltam a vasat feleslegesen reggel... ;) B) teli tankal nagyobbat szól ha durran a gomba miatt! :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Pistánál biztos van pár kék-pris zacsi a kocsiban :D Mire megtalálja abban a kupiban, még az ősrobbanás is bekövetkezik...azért annyira nincs sok időm... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Megnyugatóóó...pedig már kezdtem izgulni, hogy teletankoltam a vasat feleslegesen reggel... :D :D annyira azért lesz még idöd hogy hazagyere a munkahelyedröl tehát már nem is veszett kárba..... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Megnyugatóóó...pedig már kezdtem izgulni, hogy teletankoltam a vasat feleslegesen reggel... :D :D Nem kell pánikolni úgy is hamar elfogy ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 155-el belenéztem reggel egy trafiba a pályán a Mazdával. Az már kívül van a tűrésen mi? :D Ja és szörnyen másnapos vagyok :D Orsi megy a sittre.....ügyesen megszabadultál az asszonytól :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 XRaynek drakulálok a hírhez! Lanti frankó a leírás és a képek! Anti a vicc k#rvajó! 155-el belenéztem reggel egy trafiba a pályán a Mazdával. Az már kívül van a tűrésen mi? :D Ja és szörnyen másnapos vagyok :D lehet álmodtad... 155el még sose mentél.. ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 de ott is mint mindenhol szoktak CSALNI!!! :D :D :P Úgy kell odamenni... "Szia, itt egy adag kólásbab...edd meg, aztán meglátjuk..." ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 lehet álmodtad... 155el még sose mentél.. :P :D Ez nem az övé ezzel mehetett annyival :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts