Gugu Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 egy GSIvel kevesebb pár hétre az utakon. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 kijavítottam a hibákat, köszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 ha már kötözködsz akkor legalább csináld jól opelje -> Opelje (vagy inkább Opele ) akkor is csakis -> akkor is csak de egyébként tökmindegy ;) legalább vette a fáradtságot és foglalkozott vele, köszi Mr. Lantos :D a szejatos okoskodásával meg nem kell foglalkozni :D a legalsó kép nagyonjó lett :D üldögéltem pár percet a toldat előtt mire sikerült döntést hozni Nem kötözködésképp írtam, hanem segítségképp...és ha végigolvastad amit írtam, akkor ebből rájöhettél volna... :D :P Jól meggondoltad, hogy annyi sok pénzt kiadtál már megint...inkább a hátsó ívedre költenél...vagy add oda egy körre Coupénak...majd ő rendberakja... B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Látod...mondtam, hogy az ex enyim jobban ültetve van... :D :P ;) http://img.carstyling.hu/usercars/00/00/18/54/5.jpg most azért érne neki bele mert neki kevésbé van ültetve? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 egy GSIvel kevesebb pár hétre az utakon. ;) :D http://img.carstyling.hu/usercars/00/00/34..._1212659219.jpg Neb@ssssszzz....mi történt??? :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 most azért érne neki bele mert neki kevésbé van ültetve? :D hoppp...ezt buktam... :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 hoppp...ezt buktam... :D :D :P gondolom majd helyesbítesz ;) B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 hoppp...ezt buktam... :D :D :P Jogosan jár a ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Jogosan jár a http://emil.alarmix.org/artsweet/images/bukta_nagy.jpg :D Csak az hibázik aki csinál is valamit... :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 gondolom majd helyesbítesz :D :D :P kicsit késöbb, hogy felejtsd el a történteket, és ne javítsd vissza... ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 kicsit késöbb, hogy felejtsd el a történteket, és ne javítsd vissza... :D :D B) B) :P fehér ember nem felejt! ezt egy edzőm mondta mikor majdnem belöktem a medencébe! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Mor! Itt egy turbó a mobilvécédhez... :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 B) :P :D fehér ember nem felejt! ezt egy edzőm mondta mikor majdnem belöktem a medencébe! :D gondolom ezért inkább biztosra mentél és letoltad a vízalá is... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Itt egy turbó a mobilvécédhez... :P ;) B) http://i15.ebayimg.com/01/i/000/f4/98/d825_1.JPG Ez az igazi "befosol ecsém!" turbó!!! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Xray! Mit tudsz a szlovén atomerőműs meghibásodásról??? Kell félni? Jön a felhő? Szójjjááá ha tudsz valamit, mert akkor még utoljára eszek egy jó rakottkrumplit... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Xray! Mit tudsz a szlovén atomerőműs meghibásodásról??? Kell félni? Jön a felhő? Szójjjááá ha tudsz valamit, mert akkor még utoljára eszek egy jó rakottkrumplit... :D nah mégis elöbb jön a 2012? neked csak megváltás volna :D :D :P ;) B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Mit tudsz a szlovén atomerőműs meghibásodásról??? Kell félni? Jön a felhő? Szójjjááá ha tudsz valamit, mert akkor még utoljára eszek egy jó rakottkrumplit... :D Nehogy xray-re fogd már, hogy minden nap pánikolsz és ezért hízol :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 nah mégis elöbb jön a 2012? neked csak megváltás volna :D :D :D :P ;) B) Mert nem szívjátok tovább a vérem...és végre a főnökömnek is bemutathatnék egy nagyot...(Csak aztán amilyen mákom van bizti nem jönne a világ vége még sem...) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Xray! Mit tudsz a szlovén atomerőműs meghibásodásról??? Kell félni? Jön a felhő? Szójjjááá ha tudsz valamit, mert akkor még utoljára eszek egy jó rakottkrumplit... :D gyors helyről rendelj....délelőtt beszéltem Lacival, ordít valami a háttérben kérdem mi az "áááá csak a sziréna" :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Nehogy xray-re fogd már, hogy minden nap pánikolsz és ezért hízol :D :D :P mindíg másra jobb fogni a lustaságot, magával az evéssel nem is kellene foglalkoznia csak kőne mozogni is nem csak angolul brekegni a hülye turistáknak! ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 gyors helyről rendelj....délelőtt beszéltem Lacival, ordít valami a háttérben kérdem mi az "áááá csak a sziréna" B) :D :D :P ;) Kész Horror!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Nehogy xray-re fogd már, hogy minden nap pánikolsz és ezért hízol :D Nem, csak most hallottam a "Naggggyon zene" adón a rádióban...azt gondoltam, ne üress hassal ácsingózzak már az "alagútban"...biztos sorbanállás lesz ha ilyesmi történik... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Jól meggondoltad, hogy annyi sok pénzt kiadtál már megint...inkább a hátsó ívedre költenél...vagy add oda egy körre Coupénak...majd ő rendberakja... ;) B) Szakadj már le az ívről pls....majd lesz vele valami vagy nem :D Egyébként nem költöttem sok pénzt ha mérlegelem, hogy mit kaptam érte és mennyire örülök neki :D Tudod, igy kell mérlegelni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 gyors helyről rendelj....délelőtt beszéltem Lacival, ordít valami a háttérben kérdem mi az "áááá csak a sziréna" :D :D ;) B) B) hupsz...nem is vicces... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Xray! Mit tudsz a szlovén atomerőműs meghibásodásról??? Kell félni? Jön a felhő? Szójjjááá ha tudsz valamit, mert akkor még utoljára eszek egy jó rakottkrumplit... :D még semmit, de az iylenről eseti kivizsgálási jegyzőkönyvet minden oktatási napon elmondják mivolt stb utána tudok infókat! Amúgy meg NO PARA nincs dzsuva sztem! Kis felhőcske na és max lessz még egy zacsid vazze! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts