Atommanó Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Olyan -20cm-n érezne már valamit nem?? :D :D :P Igen...a manduláját... ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Hu de gonosz vagy Anti! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Hu de gonosz vagy Anti! :P Nem én kezdtem...a "rettenet" tulaja kóstolgat...gondolkoztam is, hogy küldök neki egy csomiban lófej helyett egy kis rozsdamarót... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Nem én kezdtem...a "rettenet" tulaja kóstolgat... Erre mondják azt, hogy a "versengés a vérünkben van"? :D gondolkoztam is naaaaaaaaaa nagy szavak ;) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Erre mondják azt, hogy a "versengés a vérünkben van"? :D naaaaaaaaaa nagy szavak :D :P ;) Tudom neked ismeretlen...de egyszer azért próbáld ki...talán nem von el túl sok energiát az életbenmaradáshoz szükséges szervektől...bár nálad azért vannak veszélyei... :D B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Tudom neked ismeretlen...de egyszer azért próbáld ki...talán nem von el túl sok energiát az életbenmaradáshoz szükséges szervektől...bár nálad azért vannak veszélyei... :D :D ;) nemszámít semmi, egyszerélünk, gsi - > életérzés :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 valszeg már a színe miatt is a háztartási eszközökre asszociálna, szal már ott buktad...ha utána még be is ülne (és mondjuk tegyük fel nem veszi észre, hogy a sárvédőd mindgyárt lerohad a helyéről)...aztán az első indításnál a hidrotőkék csattogása közben felrémlik benne a múlt, amikor még a csattogos lepkét tologatott az udvarban, és azzal rémisztgette a környék macskáit...Majd itt már ki is száll...na...ha nem akadt volna bele a magassarku cipőjének a sarka a taposólemezen található lukba...kicsit meg is botlik így...és a földre terül..neked itt már rögtön más jutna az eszedbe...de ő csak rutinosan az autó alá nézve észrevenné a kemény 45-ös kiprendszert, aminek a fele már rozsda martalékává vált...de a kaput az tenné be, amikor meglátná a húzatópad nyomait... És akkor bólintana elismerően...igen...ez valóban egy rettenet... :P ;) B) B) na ezen majd beszartam :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Erre mondják azt, hogy a "versengés a vérünkben van"? :D Aztán ha találkozik egy fával, akkor " Bonts formát!" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 valszeg már a színe miatt is a háztartási eszközökre asszociálna, szal már ott buktad...ha utána még be is ülne (és mondjuk tegyük fel nem veszi észre, hogy a sárvédőd mindgyárt lerohad a helyéről)...aztán az első indításnál a hidrotőkék csattogása közben felrémlik benne a múlt, amikor még a csattogos lepkét tologatott az udvarban, és azzal rémisztgette a környék macskáit...Majd itt már ki is száll...na...ha nem akadt volna bele a magassarku cipőjének a sarka a taposólemezen található lukba...kicsit meg is botlik így...és a földre terül..neked itt már rögtön más jutna az eszedbe...de ő csak rutinosan az autó alá nézve észrevenné a kemény 45-ös kiprendszert, aminek a fele már rozsda martalékává vált...de a kaput az tenné be, amikor meglátná a húzatópad nyomait... És akkor bólintana elismerően...igen...ez valóban egy rettenet... :P tényleg jó :D de legyünk optimisták! "ár a színe miatt is a háztartási eszközökre asszociálna" ->házias a csaj, tud főzni! "ha utána még be is ülne" befér az ülésbe -> tuti nem nagy a segge "felrémlik benne a múlt" -> nem itta el teljesen az eszét és az emlékeit "a nem akadt volna bele a magassarku cipőjének a sarka " -> ha szép lába és formás feneke van azon sokat dob a magassarkú :D "de ő csak rutinosan az autó alá nézve" -> nem hülye a csaj, nem lehet minden sz@rral átverni, odafigyel a dolgokra "És akkor bólintana elismerően...igen...ez valóban egy rettenet..." -> felismerné a HATALMAT Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Kapálniakarokvele,megfátvágni :D :D Pííísta! Fordulj a fal felé, és aludj tovább... gonoszak ezek a rémálmok... :P ;) (500m-t nem tudsz gyalogolni, hogy ne akarnál belehalni... B) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 tényleg jó :D de legyünk optimisták! ... házias a csaj, tud főzni! -> Ez idáig okés... befér az ülésbe -> tuti nem nagy a segge -> Lanti is befér...azt mégsem az az anorexiás tipus... nem itta el teljesen az eszét és az emlékeit -> szörnyű gyerekkora lehetett, verték a szülei...ezért gyógyszeren él, és kisérti a múlt... ha szép lába és formás feneke van azon sokat dob a magassarkú-> egy szép felni is sokat dob egy autón, de attól még nem lesz RollsRoyce... nem hülye a csaj, nem lehet minden sz@rral átverni, odafigyel a dolgokra-> Itt alapjaiban megdölt a kapcsolatotok... felismerné a HATALMAT-> és itt fordulna sarkon... Szóval az elvárásaidnak megfelel egy diplomás magasan kvalifikált 120Kg-s szakácsnő, aki 42-es magassarkút hord, nyugtatózza magát...és még csak nála sincs esélyed... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 valszeg már a színe miatt is a háztartási eszközökre asszociálna, szal már ott buktad...ha utána még be is ülne (és mondjuk tegyük fel nem veszi észre, hogy a sárvédőd mindgyárt lerohad a helyéről)...aztán az első indításnál a hidrotőkék csattogása közben felrémlik benne a múlt, amikor még a csattogos lepkét tologatott az udvarban, és azzal rémisztgette a környék macskáit...Majd itt már ki is száll...na...ha nem akadt volna bele a magassarku cipőjének a sarka a taposólemezen található lukba...kicsit meg is botlik így...és a földre terül..neked itt már rögtön más jutna az eszedbe...de ő csak rutinosan az autó alá nézve észrevenné a kemény 45-ös kiprendszert, aminek a fele már rozsda martalékává vált...de a kaput az tenné be, amikor meglátná a húzatópad nyomait... És akkor bólintana elismerően...igen...ez valóban egy rettenet... :D :P ;) B) nahát ez a seatos gyerek még mindíg ebbe a klubba jár? igaz már csak magyarázni meg fikázni, most hogy vette egy szinte új autót, már jó sok mindent csinált rajta és az évek tapasztalata van az autójában :D A borból is az öregebb a jobb B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Szóval az elvárásaidnak megfelel egy diplomás magasan kvalifikált 120Kg-s szakácsnő, aki 42-es magassarkút hord, nyugtatózza magát...és még csak nála sincs esélyed... :D :P szakácsnőn kívül minden ok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Hamar megoldjátok Redi magánéleti problémáit... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 A borból is az öregebb a jobb :D Rosszul tudod...a Rose-ból pl nem jó a sok éves bor... ;) Ebből kiindulva az elötte leírtakról sincs fingod sem... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Rosszul tudod...a Rose-ból pl nem jó a sok éves bor... :P Ebből kiindulva az elötte leírtakról sincs fingod sem... :D :D há persze 1 a sokk közül mi......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Hogy ti mit összehordtatok ittene :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Amelyik nő azt nézi milyen kocsid van az olyan is , aztmonod neki hogy ülj le és lefekszik! :D :D Akinek mmeg kisebbségi dolgai vannak vegyen csúcsverdát :P Nem igaz Anti?? ;) B) vagy mint a tanmese: Disco... csaj: milyen kocsival jöttél..... csávó: busszal jöttem! Csaj : WOW buszod van!!! B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Amelyik nő azt nézi milyen kocsid van az olyan is , aztmonod neki hogy ülj le és lefekszik! :D :D Akinek mmeg kisebbségi dolgai vannak vegyen csúcsverdát :P Nem igaz Anti?? ;) B) vagy mint a tanmese: Disco... csaj: milyen kocsival jöttél..... csávó: busszal jöttem! Csaj : WOW buszod van!!! B) :D A csúcsverdátok nektek van...nekem csak egy fostos spanyol sárga fostaligám van... :P ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 A csúcsverdátok nektek van...nekem csak egy fostos spanyol sárga fostaligám van... :D :P :D Legalább beismered. ;) B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Lanti irt pár sort a taliról, köszönet neki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Lanti irt pár sort a taliról, köszönet neki :D jutotta a 30100. jegy -> jutott a 30100. jegy önhibánkon túl -> önhibánkon kívül az autók 40-50% -> az autók 40-50%-át autokat -> autókat autoja -> autója Amúgy jó kis leírás lett, gratula... :D Több ilyen kéne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 ha már kötözködsz akkor legalább csináld jól :D opelje -> Opelje (vagy inkább Opele :D) akkor is csakis -> akkor is csak de egyébként tökmindegy B) legalább vette a fáradtságot és foglalkozott vele, köszi Mr. Lantos :D a szejatos okoskodásával meg nem kell foglalkozni :D a legalsó kép nagyonjó lett :P ;) üldögéltem pár percet a toldat előtt mire sikerült döntést hozni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 :D ;) B) nem lesz Anti félel felni :D Attila szerint beleérne...így felesleges felmenni és felprobálni akkor marad ami rajta van,végülis így se nézki csúnyán :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 :D :D :D nem lesz Anti félel felni :D Attila szerint beleérne...így felesleges felmenni és felprobálni akkor marad ami rajta van,végülis így se nézki csúnyán :P Látod...mondtam, hogy az ex enyim jobban ültetve van... ;) B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts