Pehi Csabi Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 gratula Xray reméljük jobb fej lesz mint te :D :D :P (nehogy magadra vedd) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 G, van tolongás? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 gratula Xray reméljük jobb fej lesz mint te :D :D :P (nehogy magadra vedd) 100% ;) B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 G, van tolongás? :D Szép paripa Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 G, van tolongás? :D eddig 2en voltak pedig csak tegnapelött éjjel adtam fel... 630ért már biztosan elmenne most azon filózom várjak e vagy vigyék oszt viz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 eddig 2en voltak pedig csak tegnapelött éjjel adtam fel... 630ért már biztosan elmenne most azon filózom várjak e vagy vigyék oszt viz :D Hát ha számít a 70 pénz akkor várjál, mert 700 ért is el fogják vinni...ha nem akkor add oda, azt túl vagy rajta...max olyanokat bele tudsz alkudni, hogy eredetvizsgát nem te fizeted, kiveszed a magnót mittomén...tudod te ügyes gyerek vagyol... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 G, van tolongás? :D de szaru néz ki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 G, van tolongás? :D De ismerős a géptető... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Fékolaj csere-bere, légtelenítés mókához mennyi olaj kell? Milyen árban szokott ez mozogni? (még valszeg hozzácsapatom gyors a tárcsákhoz..) Kösze... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 De ismerős a géptető... :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Fékolaj csere-bere, légtelenítés mókához mennyi olaj kell? Milyen árban szokott ez mozogni? (még valszeg hozzácsapatom gyors a tárcsákhoz..) Kösze... anno 2x0.5L-es flakon elég volt bőven ha jól emlékszem és csak dot5 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 és csak dot5 DOT4. :D Ha csak nem fém fékcsövekkel nyomod... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 ...még valszeg hozzácsapatom gyors a tárcsákhoz.. Ha jól esik és nem fáj...miért ne... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 thx Tom :D vki meg tudja nekem mondani h win share alatt how2 megcsinálni azt h könyvtárakat alafabetikusan számozza, a subdireket meg a szülő számával kezdje? linux alatt sima ügy, de itt bazzz Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 ÚGYFEST HOGY APUKA LESZEK! :D :P :D jÖN AZ KIS XRAYKE!!!! YES...!!!!! Grááátula ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Fékolaj csere-bere, légtelenítés mókához mennyi olaj kell? Milyen árban szokott ez mozogni? (még valszeg hozzácsapatom gyors a tárcsákhoz..) Kösze... 0,5l a feltöltési mennyiség, de érdemes 1l-t venni, mert cserénél érdemes kicsit kinyomni az újból is. DOT4 bőven elég, de mehet bele az 5.1 is, ha maximalista vagy (magasabb a forráspontja). (a csere kétemberes móka) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 a csere kétemberes móka Vagy minimum az angol spárga... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 eddig 2en voltak pedig csak tegnapelött éjjel adtam fel... 630ért már biztosan elmenne most azon filózom várjak e vagy vigyék oszt viz :D Csávó, Első toronymerevítőd nincs ? Ha van, akkor add el, nem fizeti meg senki rendesen B) És sem, de legalább az autód megmarad :D :P ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Csávó, Első toronymerevítőd nincs ? Ha van, akkor add el, nem fizeti meg senki rendesen :D És sem, de legalább az autód megmarad :D :D :P ;) Piiista nagyon belehúztál...BW-re sziszegjen bazzz... B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Vagy minimum az angol spárga... :D :D :P Ez nagyon nagy! Elképzeltem.. B) Bal elsőt még talán el is lehetne érni! ;) Tom és többiek. 5.1 mé gáz? csak felesleges, vagy szétnyomná a sima csöveket? Okés.. akkor befizetek egy lityire.. márka tök 8?! Anti: Féktárcsához csapatás.. háát nekem nem fáj.. csak az olajnak.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 anno 2x0.5L-es flakon elég volt bőven ha jól emlékszem és csak dot5 nahogy 5ös vegyen mar bazzeg .. nem kompatiblilis a 4,0 val az 5,1 mar jo de a sima 5 ös nem ...................... vigyazni am Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 :D Ez nagyon nagy! Elképzeltem.. :P Bal elsőt még talán el is lehetne érni! :D Tom és többiek. 5.1 mé gáz? csak felesleges, vagy szétnyomná a sima csöveket? Okés.. akkor befizetek egy lityire.. márka tök 8?! Anti: Féktárcsához csapatás.. háát nekem nem fáj.. csak az olajnak.. dehogy felesleges ... de hagyomanyos hasznalat mellett a sima dot 4 is elég ... nem kell az5,1 hez fém fékcsö .. miért is kéne Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Majd azért nézd meg milyen minőségű lesz amit a Csuby csinál neked B) És majd ha kész van és nem kellett egy doboz szélvédőragasztót ráfújkálni hogy ne szívjon falsot akkor örülj....Egyébként meg nem hiszem hogy bármi jellentősége lenne.... B) ;) tudom már mér megy a tejeskávé annyira nem jól :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Píííísta...ha nézel ilyesmit next time, akkor a valutaárfolyamnál az eladásit kell nézni...azaz ők annyiért adják el a usernek...nem deviza, nem vételi... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Meg sem dícséritek az új avatarom??? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts