Xray Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Gratulálok, én már 11 éve vagyok az! :D Nekem is van egy 6 éves lányom csak ott az anyával nem jöttünk ki!!! Köszi mindenkinek a gratulát!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Akkor ti tegyétek fel azt, ennyi! Majd meleg motornál, vagy dugóban tedd rá a kezed. Majd azért nézd meg milyen minőségű lesz amit a Csuby csinál neked :P És majd ha kész van és nem kellett egy doboz szélvédőragasztót ráfújkálni hogy ne szívjon falsot akkor örülj....Egyébként meg nem hiszem hogy bármi jellentősége lenne.... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Akkor ti tegyétek fel azt, ennyi! Majd meleg motornál, vagy dugóban tedd rá a kezed. Már használjuk páran....több éve is :D Emiatt nemhiszem, hogy romlik a teljesítmény max ha direktszűrővel használod....azzal tényleg szopó egy dugó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 ÚGYFEST HOGY APUKA LESZEK! :D :P :D jÖN AZ KIS XRAYKE!!!! YES...!!!!! Kezdheted nézegetni a Corsa GSi-ket a gyereknek! ;) Egyébként gratula. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 ÚGYFEST HOGY APUKA LESZEK! :D :P :D jÖN AZ KIS XRAYKE!!!! YES...!!!!! Nebassssssssssssz....gratulaaa...mondjuk ideje volt hogy 3 mogyesszal összejöjjön... ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Már használjuk páran....több éve is :D Emiatt nemhiszem, hogy romlik a teljesítmény max ha direktszűrővel használod....azzal tényleg szopó egy dugó. Be kell coolerezni és akkor nincs ilyen gond. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Be kell coolerezni és akkor nincs ilyen gond. ;) vagy fékzsírt neki :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Akkor ti tegyétek fel azt, ennyi! Majd meleg motornál, vagy dugóban tedd rá a kezed.AZ meg hogy pl.. az irmscher gyárt ezt azt és ez egy nyomós érv arra hogy az jó is? gyárt chipet is és egy kalap sz@rt nem ér, és még sorolhatnám, pénz a lényeg itt nem az értelem Azért azt tegyük hozzá, hogy amire mondjuk valaki ráírja, hogy irmscher chip...az azért még nem az... :D ilyen az is ami kézről kézre jár...csak a tiltás van kivéve belőle, azt ennyi... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Majd azért nézd meg milyen minőségű lesz amit a Csuby csinál neked :P És majd ha kész van és nem kellett egy doboz szélvédőragasztót ráfújkálni hogy ne szívjon falsot akkor örülj....Egyébként meg nem hiszem hogy bármi jellentősége lenne.... :D :D Hát most írtam neki egy privit, ha valóban így van akkor nem veszek tőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Majd azért nézd meg milyen minőségű lesz amit a Csuby csinál neked ;) És majd ha kész van és nem kellett egy doboz szélvédőragasztót ráfújkálni hogy ne szívjon falsot akkor örülj....Egyébként meg nem hiszem hogy bármi jellentősége lenne.... :P :D Nekem is kifújt amit Chubytól vettem...szívtunk is vele.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Kezdheted nézegetni a Corsa GSi-ket a gyereknek! :P Egyébként gratula. ;) Köszi köszi!!! Igen már valamilemodellezett műanyagra gondoltam :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 vagy fékzsírt neki :D :D :P ;) B) B) :D Olyan nincs is!!! Ezt kimondta?? :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Nebassssssssssssz....gratulaaa...mondjuk ideje volt hogy 3 mogyesszal összejöjjön... :D :D Mióta 3 van azóta lett :P ;) B) Szal megéri itt dolgozni!!! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Mióta 3 van azóta lett :D :D :P Szal megéri itt dolgozni!!! B) gondolom ultrahang sem kell majd...csak simán bekukkant a doki, hogy okés e minden... ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 http://gallery.site.hu/d/5079137-1/P5300044.JPG Gyerekek ez a géptető és a front nagyon ottvan! ;) :D Jól látom, hogy a géptetőre eszkábálták rá a maszkot?! :P Érdekes, de nem rossz!!! :D Xray: Elment a maradék eszed is? :D B) B) Csak viccőtem! Gratula... apuka! :D Coupe: jössz holnap lurdiba? Ha igen, el tudnád hozni az imbuszod, ami a féknyereghez kell? Kövi csütörtökig maradhat? Ha hamarabb kell, persze hamarabb adom. Ma rendeltem meg a fék cuccokat.. végűl maradt a gyári. Nem xarozok egyenlőre. Ha több mint 4,5 évig jó volt, remélem ezután is az lesz.. Elöl Brembo Max-Ferodo, hátúl meg síma Brembo-Ferodo. Majd kint elbeszélgetnék pár embörrel a cseréről.. nem nagy szám, csak hogy jól tom-e :P Illetve majd a fékolaj csere, légtelenítés menete érdekelne majd... szal reszkessen mindenki aki jön lurdihoz.. Petya: inkább mail.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 gondolom ultrahang sem kell majd...csak simán bekukkant a doki, hogy okés e minden... :D :D Gyermeknek élete első tüdő röntgenén elég ha majd oda áll és a gépet be sem kell kapcsolni....... :P Kép elkészül magától ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Akkor lesz ám majd a 24 órás műszak!! :D :D :P Gratula! B) Már edzek rá ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Gyermeknek élete első tüdő röntgenén elég ha majd oda áll és a gépet be sem kell kapcsolni....... :D Kép elkészül magától :D Naná nem kell itt ultrahang! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 gondolom ultrahang sem kell majd...csak simán bekukkant a doki, hogy okés e minden... :D :D :P ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Hát most írtam neki egy privit, ha valóban így van akkor nem veszek tőle. Remélem azt nem írtad oda hogy lefikáztuk......Úgy is azt fogja mondani hogy jó,mert különben nem veszed meg..... Az irmsher chipnek nevezett valami volt az egyetlen amivel 3LE mértek padon Subiék......A többi vagy rosszabb vagy semmilyen nem volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Coupe: jössz holnap lurdiba? Ha igen, el tudnád hozni az imbuszod, ami a féknyereghez kell? Kövi csütörtökig maradhat? Ha hamarabb kell, persze hamarabb adom. Ma rendeltem meg a fék cuccokat.. végűl maradt a gyári. Nem xarozok egyenlőre. Ha több mint 4,5 évig jó volt, remélem ezután is az lesz.. Megyek...és maradhat..... :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Megyek...és maradhat..... B) :D :D Okés.. Kösze.. akkor holnap meló után mögyök :P Nap vége felé meg még dobok egy sms-t,hogy ne felejtsd el ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Remélem azt nem írtad oda hogy lefikáztuk......Úgy is azt fogja mondani hogy jó,mert különben nem veszed meg..... Az irmsher chipnek nevezett valami volt az egyetlen amivel 3LE mértek padon Subiék......A többi vagy rosszabb vagy semmilyen nem volt :D Csak azt írtam neki hogy coupe írta az opelfórumon hogy egy vödör gitt kell majd rá hogy ne szívjon farsot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Lehet hogy az miatt is műanyag, de a lényegen nem változtat, ergo mindenképp hátrány egy fém powercup. hátrány ? egy Fém Power cup ? miért is ? azt hogy szerintem és talán hatrány nem irtad oda .. és hogy ez csak a te laikus véleményed Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Szeva PetiGSI, csüt lurdy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts