Lanti Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Lanti! Cééép a hátsólámpád, de azt a qrva kiput igazíttasd már meg, mert az viszont iszonyat béna úgy... :D nem igazán lehet rendesen megigazitani mert mindig elfordul... ezért ezt a problémát kiküszöbölve hagyom a f.szba. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 nem igazán lehet rendesen megigazitani mert mindig elfordul... ezért ezt a problémát kiküszöbölve hagyom a f.szba. :D Nemondmááá...oda kell rakni rendesen a helyére, hogy ne forogjon azt kész...nem ringlispíl ez hanem kipu... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Nemondmááá...oda kell rakni rendesen a helyére, hogy ne forogjon azt kész...nem ringlispíl ez hanem kipu... :D az a baj, hogy mikor eltört meg lett heggesztve és akkor félrement szerintem.. de már nem sokáig lesz fent ugyse.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Na végre rászántad magad, és csináltatsz egy 76-os kiput??? :P ;) B) ÚGy gondolkodj, hogy a turbónál majd ne kelljen újra csináltatni... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Na végre rászántad magad, és csináltatsz egy 76-os kiput??? ;) B) B) ÚGy gondolkodj, hogy a turbónál majd ne kelljen újra csináltatni... :D :D igenigen egyböl a turbohoz fogjuk méretezni, a szívó úgyse marad sokáig.. de pssz ez maradjon 2önk között :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 igenigen egyböl a turbohoz fogjuk méretezni, a szívó úgyse marad sokáig.. de pssz ez maradjon 2önk között :D Oksi, nem mondom el senkinek... :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Sziasztok! Bp-en tud valaki hozzáértő és nem csillagászati áron dolgozó alufelni javítót?Egy elrepedt felnit kellene meggyógyítani.Köszönöm előre is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Annak aki még nem látta :P http://www.opelforum.hu/uploads/1180273880...7_121_35046.jpg http://www.opelforum.hu/uploads/1180273880..._121_114148.jpg csacsiiiii :D (rendszám) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Bp-en tud valaki hozzáértő és nem csillagászati áron dolgozó alufelni javítót?Egy elrepedt felnit kellene meggyógyítani.Köszönöm előre is! :D Kérdezd meg, oszt megmondja, menthető-e: Gyula, 13. ker, Tatai u. 40. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Sziasztok! Bp-en tud valaki hozzáértő és nem csillagászati áron dolgozó alufelni javítót?Egy elrepedt felnit kellene meggyógyítani.Köszönöm előre is! :D 06-30-255-8888 (Krisztián) Hívd fel, hivatkozz rám Antira... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 csacsiiiii :D (rendszám) :D Toooooom, fehér teherhordó :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Kérdezd meg, oszt megmondja, menthető-e: Gyula, 13. ker, Tatai u. 40. 06-30-255-8888 (Krisztián) Hívd fel, hivatkozz rám Antira... :D Köszönöm szépen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Áh bocsi akkor :D De nem is fontos mostmár... Amúgy Csabi ha jó lesz a ventillátorom és lesz rendes hűtésem akkor kihívnálak majd egy visszavágóra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Stipistopi kategória :D :P ;) :D Hány képet lehet beszúrni? Tizet? Lanti über a háccsólámpa! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 http://gallery.site.hu/u/lanti/oschersleben/ itt az en galery-m is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 http://gallery.site.hu/u/lanti/oschersleben/ itt az en galery-m is! :D jelentem egyesével nézésnél 51 után 117re ugrik én nem tudom hány képet csináltál de 51/776ot mutat utána meg 117/168at Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 jelentem egyesével nézésnél 51 után 117re ugrik én nem tudom hány képet csináltál de 51/776ot mutat utána meg 117/168at hát sajnálom.... ezek szerintem az oldal hibája, bár én a 82 oldalt végignyomtam akkor nemugrott, lehet csak ha 1esével csinálod :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Gyerekek ez a géptető és a front nagyon ottvan! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Oksi, nem mondom el senkinek... :D :D :P Áhhhhhhh....Te nem az a tipus vagy ;) B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Amúgy Csabi ha jó lesz a ventillátorom és lesz rendes hűtésem akkor kihívnálak majd egy visszavágóra :D Tudod mennyien vannak előtted? :P Most a hétvégén kikapott a Nissan Sunny GT is, és el is vitte hétfőn tuningolni, már hívott hogy visszavágó ;) a szürke 1.6Vti csákó már két mailt is küldött hogy visszavágó, mert már jobban megy a vasa B) aztán van még :D hívott a Golfos Viz nevezetű emberke a carstylingon hogy kicserélte a porlasztócsúcsokat és most visszavágó, kaszkadőr nagyon beállította az előgyújtást, így az is kihívott :D aztán még te is B) De nem gyorsulok míg nincs gátló, sokat lehet veszíteni ez miatt, szóval valószínű nem is viszem most pénteken, mert ha azzal megyek akkor nem bírom megállni :D kimegyek a bátyámmal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Tudod mennyien vannak előtted? :D Most a hétvégén kikapott a Nissan Sunny GT is, és el is vitte hétfőn tuningolni, már hívott hogy visszavágó :P a szürke 1.6Vti csákó már két mailt is küldött hogy visszavágó, mert már jobban megy a vasa ;) aztán van még :D hívott a Golfos Viz nevezetű emberke a carstylingon hogy kicserélte a porlasztócsúcsokat és most visszavágó, kaszkadőr nagyon beállította az előgyújtást, így az is kihívott :D aztán még te is B) De nem gyorsulok míg nincs gátló, sokat lehet veszíteni ez miatt, szóval valószínű nem is viszem most pénteken, mert ha azzal megyek akkor nem bírom megállni :D kimegyek a bátyámmal. lassan eljön az az idő h nem fogsz nyugodtan merni lefeküdni mert több barátod lesz mint ellenséged.. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 lassan eljön az az idő h nem fogsz nyugodtan merni lefeküdni mert több barátod lesz mint ellenséged.. :D Hát ezt nem nagyon értem, igaz most keltem fel.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Hát ezt nem nagyon értem, igaz most keltem fel.. :D mert szarul irtam le de most nincs kedvem visszajavitani... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 mert szarul irtam le de most nincs kedvem visszajavitani... :D Úgy már értem, de azt nem hogy minek kellett ezt íri? Miért lenne bárki is az ellenségem? Azért mert gyorsuláson kikapott? Ha ez így lenne már rég nem járnék ki péntekenként :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Úgy már értem, de azt nem hogy minek kellett ezt íri? Miért lenne bárki is az ellenségem? Azért mert gyorsuláson kikapott? Ha ez így lenne már rég nem járnék ki péntekenként :D szerintem ezt viccnek szánta Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts