Xray Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Majd alakítunk rajta még :D De ha szélesítésre adod a fejed , ne úgy mint a kéken meg a Senin! :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 sportot üzől az avatarokbol :D a legelsö gyaloglo figura jo fej volt .... Csak azt Gelko sétáló fütyinek titulálta... :D ...ezért lecseréltem... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 sportot üzől az avatarokbol :P a legelsö gyaloglo figura jo fej volt .... olyan fütyifejes nem?? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 ne nézegess mert lemegyek hozzad kocsit mosni azt 2 nap mulva méssz haza ... :D Azóta félve megyek le kocsit mosni...és amikor kész vagyok azért ránézek a kmórára, hogy nem pottyant e bele megint 3200km... :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Csak azt Gelko sétáló fütyinek titulálta... :D ...ezért lecseréltem... B) Legközelebb azt mondja, hogy ugorj a kútba, akkor beleugrasz ? :D :P ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Azóta félve megyek le kocsit mosni...és amikor kész vagyok azért ránézek a kmórára, hogy nem pottyant e bele megint 3200km... :D ;) B) wehehe szar az adatátvitel meg kell hackelni! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Legközelebb azt mondja, hogy ugorj a kútba, akkor beleugrasz ? :D :D :P ;) Neeeeeeem...de tényleg olyan volt mint egy sétáló fütyiiiiiiiiiiii... B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Neeeeeeem...de tényleg olyan volt mint egy sétáló fütyiiiiiiiiiiii... :D :D no mert ez a nyelv nyujtogato csiklo jobb :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Tök jót ótóztunk Tommal...csak rövid vóót... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 no mert ez a nyelv nyujtogato csiklo jobb :D hát inkáb csiló ha már az mint fütyi... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Atomhülye vagy néha brada az a nővérem palija, 0614 esküvő nem nemtomhanyadik csajom valakije :D kivételesen :D Zoli a képen látható v4 LEben hol lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 no mert ez a nyelv nyujtogato csiklo jobb :D no puncihijány alsó hangon ha egy rajzcsákóra sunát asszociálsz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Atomhülye vagy néha brada az a nővérem palija, 0614 esküvő nem nemtomhanyadik csajom valakije :P kivételesen ;) Zoli a képen látható v4 LEben hol lehet? Na tudtam, hogy valami csaj, meg Te meg valaki... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Tök jót ótóztunk Tommal...csak rövid vóót... :D Legközelebb inkább coolerhűvösségversenyt rendezzünk... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Tom neked mi figyel a kali elején? A minap láttam és a panelprogramban simán elmenne egy 200négyzetméteres kecó radiátorának :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Legközelebb inkább coolerhűvösségversenyt rendezzünk... :D jo lenne már e felé lépni anti Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Tom neked mi figyel a kali elején? A minap láttam és a panelprogramban simán elmenne egy 200négyzetméteres kecó radiátorának :D Indulásnál nagyon leül a hátulja, ezért feldobtunk az elejére egy 200 literes vas radiátort. Kicsit ugyan tolja az orrát, de legalább nem kell vadrács... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Intézném én, de még csak a gyűjtögetés fázisában vagyok... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Legközelebb inkább coolerhűvösségversenyt rendezzünk... :P Érdekes volt ám így, hgoy neked ott a 4X4, nekem meg a nagyobb nyomás...no meg a minusz 200ccm...ha így hagynád 0.7-0.8-on, akkor jóban leszünk... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Indulásnál nagyon leül a hátulja, ezért feldobtunk az elejére egy 200 literes vas radiátort. Kicsit ugyan tolja az orrát, de legalább nem kell vadrács... ;) Jól elvagytok B) Jót nevettem Tom hozzászólásán. :D :P Üdv, Mr. Aztec-nak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 sportot üzől az avatarokbol :D a legelsö gyaloglo figura jo fej volt .... Az nem egyszerűen gyalogló figura, hanem sétáló férfinemiszerv! :D no mert ez a nyelv nyujtogato csiklo jobb :P Beszarás, tényleg!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 jah és bekerült a powercup is :P :D Szép lett a vas! Gratula! És jobban megy a pówercupptól? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 :D :P ;) B) B) és ezt csak így mondod????????????????????????????????????????????????? Mondtam neked vagy 2hete péntek este, csak nem figyeltél ezek szerint! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Lanti! Cééép a hátsólámpád, de azt a qrva kiput igazíttasd már meg, mert az viszont iszonyat béna úgy... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Szép lett a vas! Gratula! És jobban megy a pówercupptól? :D majd pénteken meglátjuk... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts