Pehi Csabi Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Este adtam oda a srácnak, az ismerősének kell. Van aki napközben dolgozik :D inkább dolgoznék én is hidd el, meghát vagy lejön vagynem de azt nem tudtam hogy az ismerős ismerősének az ismerősének kell. akko ajd kiderül csak pont az a keret volt hibátlan azé kérdem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 na latod hogy tök ugyan az már csak izzot kell bele rendelni http://web.interware.hu/sonique/gsi_2/IMG_1871_SS.JPG Zo! Mintha annak az embernek a műhelye lenne, akinek a vitojának kinyomtuk az oldalát SzGabtól kapott daruval :D nemde? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Zo! Mintha annak az embernek a műhelye lenne, akinek a vitojának kinyomtuk az oldalát SzGabtól kapott daruval :D nemde? :D meglehet :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 m1 még a turbós isten? vmikor demoz6nál egyet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Annak aki még nem látta :D Patent! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 m1 még a turbós isten? vmikor demoz6nál egyet :D sokadik motorral Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 me mivolt? hivjalak vagy meet vmikor s mesézel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 me mivolt? hivjalak vagy meet vmikor s mesézel? mindig mas .. és mindig mast basztak el a gépmuhelyekben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 ma a csomitartobol hatoltam be a kocsiba mert megadta magat a közpotizar modul muködött csak épp tavirányitva nem lehetett kinyitni kulcsal meg a retesz nem oldott ezért az ablakon szaltam ki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 me mivolt? hivjalak vagy meet vmikor s mesézel? Ne dörgölődz klöcög :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 inkább dolgoznék én is hidd el, meghát vagy lejön vagynem de azt nem tudtam hogy az ismerős ismerősének az ismerősének kell. akko ajd kiderül csak pont az a keret volt hibátlan azé kérdem. "Nem is volt olyan jó melle" :D :P ;) Elvagytok mint a befőtt mi ? B) B) :D Visszakérjem te áruló ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Patent! :D Majd alakítunk rajta még :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Ne dörgölődz klöcög :D :D :P na bazzz nem tudtam ki hijányzott ;) Igen, Pista megvan a krokodilod itt rohad azóta B) csak hogy legyen mibe belekötnöd Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Gergő, Hozd el csütörtökön :D :P ;) Klassszikus képek. A híres turbómotormozgatógördeszka B) Második képen mivel jáccik a bal sarokban a srác ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 ez voot az v1 :D itt meg a cooler sincs felrakva ... itt kellett volna abba hagyni és eladni a kocsit Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 ez meg a öööö nem is tom legyen v4.0 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Második képen mivel jáccik a bal sarokban a srác ? :D nem azzal ami 1ődis vele.... :P Zo komolyan mondod? S mibe ültél volna át? a bimmerbe amibe belefostam amikor elözgettél? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 na bazzz nem tudtam ki hijányzott :D Igen, Pista megvan a krokodilod itt rohad azóta ;) csak hogy legyen mibe belekötnöd http://srf2008.uw.hu/SXP/DSCF3449.JPG hehe tom szerel :D biztos benzin szagra jött :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 hehe tom szerel :D biztos benzin szagra jött :D Akkor még működött is... :P Lanti, szép lett a hátsólámpád. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 nem azzal ami 1ődis vele.... :P Zo komolyan mondod? S mibe ültél volna át? a bimmerbe amibe belefostam amikor elözgettél? :D nekem egy hasonlo seat leon cupra r is jo mint amit VirágH kollega is vett ... csak hat amiért kimentün kolaszba nem tudtuk haza hozni de inkabb ezt ne is firtassuk .. audi S3 nem tudom be hitelezni mert kibbbaccott AUDI .. egyedi elbirálás min50% befizetés .. áhh bmw nem lessz mert ami 200Le felett van az mind 3000cc vagy felette van ... maradok valami 1,8 vagy 2,0turbonal ... egyenlöre VW csoport az esélyes .... astra G opc drága és nem is tecc annyira Coupe turbo meg randa de nagyon ... H astrára meg nem van pénzem .. nem mintha masra lenne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Zo! Mintha annak az embernek a műhelye lenne, akinek a vitojának kinyomtuk az oldalát SzGabtól kapott daruval :D nemde? Aztec! Ez a volt asszonykádnak (már nem tom melyiknek) a valakije...tod a Lali...a tűzótóóó... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 H astrára meg nem van pénzem .. nem mintha masra lenne :D Ezzel nem vagy egyedül :P Én is ezért szeressem az "öreg autóm" mert megfizethető nekem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 ... ezért az ablakon szaltam ki ;) Azért ezt megnéztem volna... :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Aztec! Ez a volt asszonykádnak (már nem tom melyiknek) a valakije...tod a Lali...a tűzótóóó... :D sportot üzől az avatarokbol :D a legelsö gyaloglo figura jo fej volt .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Azért ezt megnéztem volna... :D :D :P ne nézegess mert lemegyek hozzad kocsit mosni azt 2 nap mulva méssz haza ... ;) tudod mint a hazar megye lordjaiban B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts