Sonique Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Ez nézzétek meg...ne mán...így kell purhabból ótót csinálni... :D ez azért nagyon durva ... kicsit ért hozza a csávó mit müvelt belöle a végére .. el sem hiszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 http://www.exide.com/ Tud valaki ezekről az akksikkról megbízhatóság meg élettartam szempontjából tapasztalatot megosztani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 http://www.exide.com/ Tud valaki ezekről az akksikkról megbízhatóság meg élettartam szempontjából tapasztalatot megosztani? Igen jó márka az aksik közül... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 http://www.exide.com/ Tud valaki ezekről az akksikkról megbízhatóság meg élettartam szempontjából tapasztalatot megosztani? kocsid rendben van már a kocc óta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Ez nézzétek meg...ne mán...így kell purhabból ótót csinálni... :D nem gyenge az autó de mennyibe fájhatott ez neki,elég nehez lakatolni később meg egyálltalán szerelni, bár gondolom max bemutatóautó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 kocsid rendben van már a kocc óta? mé volt kocc? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 sokunknak van EXIDE-ja a klubból ha jól tudom, (amúgy nekem is), ugyan én megvettem és nemsokra rá meghalt, de feltöltöttem és azóta hibátlan. én kifogtam egy rosszat vagy épp polcon rohadót adtak nekem annó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 mé volt kocc? irt valamit a multkor és lurdyhoz is asszonypajti kocsijával jöttek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 benne lennék, mondanám h vagyok de minek ha megigérem s nem megyek akkor meg én vagyok a k5sög :D nyájon lesz megest :?: jaja, augusztus végén B) tervezd be, különben tényleg k5sög leszel! :D :P ;) http://www.exide.com/ Tud valaki ezekről az akksikkról megbízhatóság meg élettartam szempontjából tapasztalatot megosztani? én is tesztelem az omiban, olcsón sikerült hozzájutni, eddig nem rossz (fél éves B) ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 kocsid rendben van már a kocc óta? Írtam valamit de nem mentem neki csak közel volt. Még ha neki is mentem volna se lett volna semmi baja még a lökősnek se nagyon. És előző héten GSivel voltam, az azelőtti rendhagyó alkalom volt. Szóval ne terjessz rémhíreket :D Igen jó márka az aksik közül... :D Köszönöm és Laceenak meg Gabinak is Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Írtam valamit de nem mentem neki csak közel volt. Még ha neki is mentem volna se lett volna semmi baja még a lökősnek se nagyon. És előző héten GSivel voltam, az azelőtti rendhagyó alkalom volt. Szóval ne terjessz rémhíreket :D hehe, akkor félreolvastam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 hehe, akkor félreolvastam :D memá megint tuti be vagy rúgva mint állat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 memá megint tuti be vagy rúgva mint állat köszönjükemese Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 köszönjükemese kőszőnjűkemesee :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 memá megint tuti be vagy rúgva mint állat még nem :D de nem is leszek...már ez sem okoz örömet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 még nem :P de nem is leszek...már ez sem okoz örömet :D ajajjjj, akkor nemsoká jönnek a komolyabb tudatmódosító szerek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 még nem :D de nem is leszek...már ez sem okoz örömet :D Gyere este pókerezni ha úgyse tudsz focizni. Vannak csajok is :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Gyere este pókerezni ha úgyse tudsz focizni. Vannak csajok is :D nemtudok pókerezni :D (FYI: nem a lábam miatt nem tudok) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 nemtudok pókerezni ;) (FYI: nem a lábam miatt nem tudok) :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Gyere este pókerezni ha úgyse tudsz focizni. Vannak csajok is :D Igen? :D Cili is jár még? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 még nem :P de nem is leszek...már ez sem okoz örömet :D mi ez a lehangoltság? nőhiány? van rá megoldás csak dárga :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Igen? :D Cili is jár még? :P Persze. És a belga f@sziját is kidobta már :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Persze. És a belga f@sziját is kidobta már :P Akkor ebből "all in" lesz... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 :D :P ;) B) B) és ezt csak így mondod????????????????????????????????????????????????? Persze. És a belga f@sziját is kidobta már :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Na mostmáraztán képeket! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts