Atommanó Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 :P B) nagyonnagy egyébként vezetni ... B) Nekem ne monddddd...képzeld el ezt c20xe-vel...szó szerint b@ssza a seggét... :D :D ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 milyen octavia vazz....a multkor valami focus vagy mi volt :D egyébként hogyhogy erre jársz vagy hogyhogy eszedbe jutottunk? :D céges. az is céges volt. amúgy meg félévente mindig felnézek, nemtom mit kötöszködöl... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davey Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Nekem ne monddddd...képzeld el ezt c20xe-vel...szó szerint b@ssza a seggét... :D :D :P :D :D el tudom képzelni .... ;) bár így szervós fék nélkül, Csabival annyira nem mertünk belegondolni .... B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 el tudom képzelni .... :D bár így szervós fék nélkül, Csabival annyira nem mertünk belegondolni .... :D :P Hát volt benne kihívás...ráadásul a hétsó fékkört le is kellett kötni mert elmelegedett a kiputól...már megvolt rá a megoldás, de már nem csináltuk meg sajnos...hátha majd most Laci...merthogy nemsoká kész a kis masina ismét...és utcai verzióban gurul majd tovább... B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Aztec! Tessék eljönni Blitz Weekendre, aztán ott annyi sört folyatunk magunkba, amennyit csak akarunk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Nekem ne monddddd...képzeld el ezt c20xe-vel...szó szerint b@ssza a seggét... B) B) :P :D :D nagyon jo ez a C KAdett dolog így gyáriba is, bár lehet hogy csak egy ideig és idővel lassú lenne de mintha visszamennél az időben nagyonsokat. A kisgyerekek tegnap azon is csodálkoztak hogy miért kúpos az anya, csoda hogy nem kérdezték meg miért nem jön a csavar is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Nekem is tetszik a C kadett sztem szebb mint a D kadi... ha lenne annyi pézem építenék egyet én is,,,, de Szívesen beválalnék egy E GSI-t is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Te inkább arra válaszolj amit kérdeztem... :P :D lenulláztam a lábam, majd a jövőhéten :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 lenulláztam a lábam, majd a jövőhéten :D :D :P ;) Pudiiiiiiiiiiiiiiing... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 ;) B) B) Pudiiiiiiiiiiiiiiing... te megse szólalj még kocsival is lustavoltál kimenni a cucokért Fóóótra!!! :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 16v HF eladó... hátha kell valakinek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 te megse szólalj még kocsival is lustavoltál kimenni a cucokért Fóóótra!!! :D :D :P ;) B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Még annó 96ban mikor egyik ismerősömnek megláttam a zöld C Kadettját azt mondtam ú de jó autó kell ilyen nekem is. Akkora 120as skodánk volt és rapidot szerettem volna mindenáron, ez pedig hasonlított rá. Utána megláttam haverom GTE D Kadettját és azt akartam így vettem egy E Kadettot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 A kisgyerekek tegnap azon is csodálkoztak hogy miért kúpos az anya, csoda hogy nem kérdezték meg miért nem jön a csavar is :D bááááz beletört a csavar :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Még annó 96ban mikor egyik ismerősömnek megláttam a zöld C Kadettját azt mondtam ú de jó autó kell ilyen nekem is. Akkora 120as skodánk volt és rapidot szerettem volna mindenáron, ez pedig hasonlított rá. Utána megláttam haverom GTE D Kadettját és azt akartam így vettem egy E Kadettot :D Csak az utolsó mondatot tudtam a többi új Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 lenulláztam a lábam, majd a jövőhéten :D egér, egérpad, vagy billentyűzet esett rá???? :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 egér, egérpad, vagy billentyűzet esett rá???? :P :D esetleg 1,5 m UTP kábel? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 esetleg 1,5 m UTP kábel? :D MortalKombat volt egy userrel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 MortalKombat volt egy userrel ;) :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Csak az utolsó mondatot tudtam a többi új leírhatnám az egész életemet is de kit érdekel az? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 leírhatnám az egész életemet is de kit érdekel az? targoncás misi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Ez nézzétek meg...ne mán...így kell purhabból ótót csinálni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Csak az utolsó mondatot tudtam a többi új Igazán szivbemarkoló történet :D Ez a rész ragadt meg leginkább bennem: "Miután minden 4. nyárimunkás fizumból raktam félre kicsit (a többit mindíg elbuliztuk és elittuk)" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Aztec! Tessék eljönni Blitz Weekendre, aztán ott annyi sört folyatunk magunkba, amennyit csak akarunk! :D benne lennék, mondanám h vagyok de minek ha megigérem s nem megyek akkor meg én vagyok a k5sög :D nyájon lesz megest :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Igazán szivbemarkoló történet :D Ez a rész ragadt meg leginkább bennem: "Miután minden 4. nyárimunkás fizumból raktam félre kicsit (a többit mindíg elbuliztuk és elittuk)" :D köszönöm szépen :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts