Atommanó Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 amúgy az nincs de a hátam, a jobb lábam a bal laszti az KO, mert 7végén átmentek rajtam gokarttal :D Húúú ezt még sosem próbáltam... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Jösz vadkertre a talira? :D Mondjuk most tuti megköveznek itt emiatt... :P ;) Nem, de Hajósra már le kéne menni egyszer iszogatni meg dumálni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Húúú ezt még sosem próbáltam... :D :P B) jobbos kanyar elcseszem, fal, 2. kikerül, harmadik belém... akarom mondani a gokarttal jött nekem ;) ni egy géjesiTomi :D utoljára a kartársnál ütköztünk, neeem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Nem, de Hajósra már le kéne menni egyszer iszogatni meg dumálni. :D hát mi tart vissza? ;) ideje lenne viszonoznunk a vendéglátást :D az Orbán-nap pont alkalmas lett volna, de az 2 hete volt. Ott lett volna alkalmad iszogatni nem is keveset :P Bármikor szívesen látunk B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Déjvi képeket!!!!!!!! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Te már tudsz valamit... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Te már tudsz valamit... :D én? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Ez egyértelmű volt,és szerintem a fönixes lámpa egy nagyon gyenge utánzat :D Ami kint volt az se MTS hanem depo,de egy az egyben úgy néz ki....... nem beszélj mar zöödséget kérlekszépen .. a DEPO gyartotta mind2 lampat .. de az MTS ugy kérte hogy nekik MTS felirat legyen .... amig szolt a szerzödés csak az MTS adhatott el ilyet .. aztan maga a gyarto is elkezdte árulni ennyi a lampa tök ugyan az a kiszerelés mas hogy az MTS ben Osram Diadem izzok vannak gyarilag Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Nem csak a tuningban vagyunk elmaradva...... :D A Dini kint hagyta a tárcáját a sátor elött kb fél órára.Visszament persze ott volt,hozzá nem nyúltak.Nekem a telcsim maradt kint meg az órám,1 órára...Hozzá nem nyúltak. mazlitok volt hogy csak ti voltatok magyarok valszeg ezért .. egymastol meg már csak nem loptok ;) :D B) B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 ni egy géjesiTomi ;) utoljára a kartársnál ütköztünk, neeem? Oly rég volt, hogy már nem is emlékszem. :D hát mi tart vissza? :D ideje lenne viszonoznunk a vendéglátást :P az Orbán-nap pont alkalmas lett volna, de az 2 hete volt. Ott lett volna alkalmad iszogatni nem is keveset B) Bármikor szívesen látunk :D Ugyan nincs mit. Orbán nap? Hát nem seggrészegreakarommagaminni! :D Van ott valami olcsó de jó (tipikus magyar ingyé legyen de kurv@a jó B) ) szálloda? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Te már tudsz valamit... :D olyan az avatarod minhta egy farok sétálna :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 olyan az avatarod minhta egy farok sétálna :D Nekem is ez jutott először eszembe róla... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 olyan az avatarod minhta egy farok sétálna :D valahogy passzol is ez nem?? :D :P ;) (bocsi Anti B) ) magas labda volt! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Három észlény :D http://de.youtube.com/watch?v=qrsuiD2y3c0 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Három észlény :D http://de.youtube.com/watch?v=qrsuiD2y3c0 tudom h innen van de attól még farok... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 ez nagyon ronda ? :D nekem olyan is-is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 én pénteken lepödtem meg.. octavia 1.9 pdtdi 105->140Le upgrade s tudod mennyi volt? kis tekerés sw-en a csigán oszt viz... milyen octavia vazz....a multkor valami focus vagy mi volt :D egyébként hogyhogy erre jársz vagy hogyhogy eszedbe jutottunk? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 ez nagyon ronda ? :D nekem olyan is-is :D CSúnya mint a dög... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 .. Norbi! Este? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 CSúnya mint a dög... kicsit trabantos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davey Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Déjvi képeket!!!!!!!! :D :D Itt van pár kép. ezek kb amiken a legtöbb látszik, a többi sajna elég sötét lett. pedig mozgásban ... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Itt van pár kép. ezek kb amiken a legtöbb látszik, a többi sajna elég sötét lett. pedig mozgásban ... :P hűűűű ez szép :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Itt van pár kép. ezek kb amiken a legtöbb látszik, a többi sajna elég sötét lett. pedig mozgásban ... :D Húúúúha...majdnem oszlop lett a vége... :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 hűűűű ez szép :D :D Te inkább arra válaszolj amit kérdeztem... ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davey Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 :D :D nagyonnagy egyébként vezetni ... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts