sárgaGSI Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Eddig se kellett útlevél,erre jó az EU......Az a tali egy nagy vicc....... :D pici de itthon még most sem látni olyan autókat mint a határtól 5 km-re ott, sztem..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 pici de itthon még most sem látni olyan autókat mint a határtól 5 km-re ott, sztem..... hát nem tudom.....Ott inkább pénz van csak az izlés hiányzik.....kicsi a hely,elég kevés autó van,a WC ocsmány,mikor majdnem ellepi a cipőmet a húgy.....Nekem nem jött be és azért annyira nincs közel....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 jah, és 30000-től indultak a sorszámok. :D köcccöggg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Az Osztrák talira nem lesz macerás a határ, mert pont akkor lesz az ízeltlábuak EB-je. Személyi zsugával át lehet menni, gondolom az útlevelet nem kérik a változások miatt? Lehet kiugranék, esetleg valaki megyen? Azért ezeket a kis klub talikat ne hasonlítsuk össze egy Blitz Hits-el és az Oschersleben-el. Ezek több éves múltra tekintenek vissza amolyan cult tali már. Csalódás fog érni azon a szinten, hogy lesznek szép és jó autók de extra egyik sem lesz. Erre a két nagy talira jönnek Hollandok, Finnek, Osztrákok, Horvátok, Szlovének és nem 2 autóval. Nálunk sajnos az megy, hogy ha valaki meghalja 750 vagy 900km oda akkor elmúlik a lelkesedés. Pedíg 1 autóval 2-en max 60-ból megússzák. Kapnak érte egy felejthetetlen élményt és olyan autókat láthat amiket eddig csak újságban vagy a neten. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Azért ezeket a kis klub talikat ne hasonlítsuk össze egy Blitz Hits-el és az Oschersleben-el. Ezek több éves múltra tekintenek vissza amolyan cult tali már. Csalódás fog érni azon a szinten, hogy lesznek szép és jó autók de extra egyik sem lesz. Erre a két nagy talira jönnek Hollandok, Finnek, Osztrákok, Horvátok, Szlovének és nem 2 autóval. Nálunk sajnos az megy, hogy ha valaki meghalja 750 vagy 900km oda akkor elmúlik a lelkesedés. Pedíg 1 autóval 2-en max 60-ból megússzák. Kapnak érte egy felejthetetlen élményt és olyan autókat láthat amiket eddig csak újságban vagy a neten. Aha vágom, akkor nem megyek ki hallgatok rátok, ti vagytok a tapasztaltak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Aha vágom, akkor nem megyek ki hallgatok rátok, ti vagytok a tapasztaltak. Azt nem mondtam, hogy ne menj ki csak azt, hogy mert láttál képeket egy giga taliról az nem jelenti azt, hogy egy Osztrák falutalin is azt fogja adni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 há én nem láttam hogy írtad pedig elolvastam asszem mindent amit írtatok. Bár lehet azé nem láttam mert a gsi clubban a gsisek szoktak írni és neked meg mid is van :D :D Nekem olyan GSI-m volt öcsém, ha eladod a kecód sem jön ki belőle... B) :P ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 oh csak ennyi? :P csoda hogy nem kurtak meg ott helyszínen, bár nemértem ha nem gyári de gyártották ahhoz az autóhoz miért nem helet itthon berakni? Miért csak nyugatra van tuning legálisan? 3000-rel megúsztam...de azt is a rendőrnek fizettem...büntetőpont nélkül...és az volt ráírva, hogy nem szabályosan volt felhelyezve a rendszámtábla... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Megkérem Dinit hogy írja ki a képeit és azt is feltöltöm.....gondolom neki nem nagyon fog menni......Ő azért lényegesen többet fényképezett mint mi..... :D :P ;) Na szép nem is mesélek már többet neked. Egyébként én is csak 1085 képet csináltam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Amúgy van itthon is legálisan tuning...meg lehet oldani, a lehetőség adott...csak ember legyen a talpán aki végigjárja, és kifizetgeti mindenhol amit kell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Ha normálisvagy ők is azok ,, pl ha igazoltatnak én mindíg leálítoma mocit és kiszálok,,, Látszik, hogy nem turbós autód van... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Ez jöhetne haza elférne otthon :P Tetszik a színe miiii... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Mellesleg az utiköltségét ami (gázolaj + autópálya díj) 52423,- én fizettem. B) (egyébként tavaj elött egy ember nem díjjazta a BMW-t és ezért nem nagyon mennék ha nem muszáj azzal) Meg mert kifizették neked is a naftát a verdához...meg ugye így nem a Bömbien lesz km... ;) :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Gsi-k(kadettok) meg már bizti kint is szétrohadtak :D :D :P áááá, a magyarok már elhordták az összeset ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 köcccöggg... egyet szól az úr, de akkor is kötekszik. :D Mellesleg idén lesztek Balázska a Devilen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 pici de itthon még most sem látni olyan autókat mint a határtól 5 km-re ott, sztem..... hát nemtudom.....nem vágtam magam annyira hanyat magam mint amilyen messze volt és amennyire semmi nem történt....azt a talit a társaság mentette meg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 egyet szól az úr, de akkor is kötekszik. :D Mellesleg idén lesztek Balázska a Devilen? Jah, ráadásul Göőz Csabinak (BaSYS) és talán a Tóth Csabinak is előtte fog megszületni a trónörököse, így valószínűleg "pisiltetőpartyt" tartunk :P Ha máshova nem is, Debrecenbe fix, hogy mindenki megy... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 ez teljesen normális ;) Gsi-k(kadettok) meg már bizti kint is szétrohadtak :D :D :P áááá Pl. Kadett-D szépen nézett ki - full polír kivitelben, alulról "tükrözve"... Volt pár szakadt példány, azt viszont inkább bulimobilnak faragták át. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Jah, ráadásul Göőz Csabinak (BaSYS) és talán a Tóth Csabinak is előtte fog megszületni a trónörököse, így valószínűleg "pisiltetőpartyt" tartunk :D Ha máshova nem is, Debrecenbe fix, hogy mindenki megy... :D akkó melő előtt csak el kéne toljam az arcomat, ha már erre jársz. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Meg mert kifizették neked is a naftát a verdához...meg ugye így nem a Bömbien lesz km... ;) :D :D :P És? Ez fáj neked? Az elsődleges szempont nem a km hanem a trógerek. Opel találkozó nem pedig BMW. Vetted? Még jó hogy kifizetik. Ez sosem volt titok. Azt hiszem tavaj a Coupe-nak is fizettem. Mi van ember van valami bajod velem? Ha van akkor tudod a telefon számom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Jösz vadkertre a talira? :D Mondjuk most tuti megköveznek itt emiatt... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Jösz vadkertre a talira? :D Mondjuk most tuti megköveznek itt emiatt... :D :P Mikor lesz pontosan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 köszi srácok a képeket, nagyon durvák :D ascona cabrio 1 volt ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Jösz vadkertre a talira? :D Mondjuk most tuti megköveznek itt emiatt... :D :P Miért is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Miért is? Ezért...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts