Atommanó Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Autósbolt??? :D B) :D :P ;) vagy: www.ladacso.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Nem csak a tuningban vagyunk elmaradva...... :D A Dini kint hagyta a tárcáját a sátor elött kb fél órára.Visszament persze ott volt,hozzá nem nyúltak.Nekem a telcsim maradt kint meg az órám,1 órára...Hozzá nem nyúltak. ilyen helyről már hallotam én is csak nem hiszem hogy van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Nem toom ki az illetékes, de egy powercup-ra én is veveő lennék azonnal. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Honnan szerezek olyan Lada csövet ? :D unix,bárdi,startautó.....lehet vagy 500ft :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Nem toom ki az illetékes, de egy powercup-ra én is veveő lennék azonnal. :D szerintem ami van az Dinyéből lesz nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 neki a mociteret fel se kelett nyitnia. a fóliába a felnibe és a kormányba kötött bele a kocsog rend őre. a mociteret nekem sem...nekem anno az ültetés, a felnik a kipuff, a hátsó lámpák az izzók, az ülések, övek, kormány, hátsó ülés, első lámpák xenon, angel karika, szín bejegyzése...és a rendszám nem volt fennt...nálam "csak" ezek voltak a gondok amivel próbálkoztak... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 unix,bárdi,startautó.....lehet vagy 500ft :P :D unixnál meg klubkártyára 20% kedvezményt is kap. :D vagyis egy doboz cigi árába sem kerül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Engem is elengedtek anno a turbóval...és azért őszintén az kicsit neccesebb volt.... B) B) Van egy aranyszabály amit a rendőrbarátom mondott és igazat kell adnom neki.... Ha nem akarsz okosabb lenni mint a rendőr és egy kis megbánást mutatsz akkor elenged.Engem megfogott a KPM-s és leakarta venni a Hondáról a rendszámot mert nem volt átírva és még csak üzembetartóként sem voltam a forgalmiba csak egy papír volt kézzel. Jó sz@r napom volt , mondom neki tudja mit, mondom elég a mai nap mondom 50 gyerktartást fizetek a ribancnak most fizettem be egy valag pénzt a postán , most fizettem ki a friss műszakit tudja mit b@sszon ki maga is velem és vegye le a rendszámot ha akarja mert nemérdekel, Na akkor elvonultunk és mondta hogy 1 hónapot ad hogy átírjam a nevemre! :D :D :P Ja és nem hazudttam neki! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Megnézné valaki hogy müködnek a képek???? Sajna csak ennyit csináltam,tekintve hogy nem volt áram,ahol fel tudtam volna tölteni a gépet.....és helyem se nagyon volt...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 szerintem ami van az Dinyéből lesz nem? Van 1 Dinynek,és van 1 Redinek..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Van 1 Dinynek,és van 1 Redinek..... redié már az enyém levan zsírozva! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Megnézné valaki hogy müködnek a képek???? Sajna csak ennyit csináltam,tekintve hogy nem volt áram,ahol fel tudtam volna tölteni a gépet.....és helyem se nagyon volt...... A Corsa az nagyon ottvan! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 a mociteret nekem sem...nekem anno az ültetés, a felnik a kipuff, a hátsó lámpák az izzók, az ülések, övek, kormány, hátsó ülés, első lámpák xenon, angel karika, szín bejegyzése...és a rendszám nem volt fennt...nálam "csak" ezek voltak a gondok amivel próbálkoztak... :D :D oh csak ennyi? :P csoda hogy nem kurtak meg ott helyszínen, bár nemértem ha nem gyári de gyártották ahhoz az autóhoz miért nem helet itthon berakni? Miért csak nyugatra van tuning legálisan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 unix,bárdi,startautó.....lehet vagy 500ft :D :D unixnal nincs, és start autonal vettem, ha elég neked csütre akkor rendelek még1et. 480ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 unix,bárdi,startautó.....lehet vagy 500ft :D :D Benzincsővem van. Az nemjó ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Benzincsővem van. Az nemjó ? Szerinted ha jó lenne akkor lada kartercsővet írtam volna?????????????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Van 1 Dinynek,és van 1 Redinek..... lemaradtam, és akkor neki mi lesz????? Kompresszor vagy hoztatok 2let-et????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Valaki nézze már meg a képeket,mert nem tudom mi lehet....nálam müködik...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Van egy aranyszabály amit a rendőrbarátom mondott és igazat kell adnom neki.... Ha nem akarsz okosabb lenni mint a rendőr és egy kis megbánást mutatsz akkor elenged.Engem megfogott a KPM-s és leakarta venni a Hondáról a rendszámot mert nem volt átírva és még csak üzembetartóként sem voltam a forgalmiba csak egy papír volt kézzel. Jó sz@r napom volt , mondom neki tudja mit, mondom elég a mai nap mondom 50 gyerktartást fizetek a ribancnak most fizettem be egy valag pénzt a postán , most fizettem ki a friss műszakit tudja mit b@sszon ki maga is velem és vegye le a rendszámot ha akarja mert nemérdekel, Na akkor elvonultunk és mondta hogy 1 hónapot ad hogy átírjam a nevemre! :D :D :P Ja és nem hazudttam neki! ;) ez tök igaz, Raccénak is azt mondta a kpms ######i hogy magának visszaadjuk mert látom maga nem olyan mint akiket mi rühellünk. Visszaadták és utána még dumáltak a csávóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 lemaradtam, és akkor neki mi lesz????? Kompresszor vagy hoztatok 2let-et????? Veled nem tárgyalok,de hogy megint ne kelljen hívogatnod elárulom hogy ő is vett egyet.....De olvasd el figyelmesen amit írok,mert szerdán ez neked nem nagyon ment ;) :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Valaki nézze már meg a képeket,mert nem tudom mi lehet....nálam müködik...... oldalanként 9 kép van, és 72 oldalt mutat, de valahogy a 32.-ről vissza ugrik a 2x-edikre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Szerinted ha jó lenne akkor lada kartercsővet írtam volna?????????????????? Nem tudom, hogy tudod-e, hogy van ilyen csövem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 közben valami történt, mert már nekem tovább megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Nem tudom, hogy tudod-e, hogy van ilyen csövem :D Nem véletlen írtam a lada karter csővet.....Az pont akkora méretű ami neked kell...Ha jó lenne a benzincső akkor azt írtam volna B) :P :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 ez tök igaz, Raccénak is azt mondta a kpms ######i hogy magának visszaadjuk mert látom maga nem olyan mint akiket mi rühellünk. Visszaadták és utána még dumáltak a csávóval. Ha normálisvagy ők is azok ,, pl ha igazoltatnak én mindíg leálítoma mocit és kiszálok,,, és nemnézegetem az órám meg ilyesmi B) :D :P De itt Pakson nem álítanak meg sűrün csak akinek még nem melóztam, de az egész kapitányságnak én nyomtam be a vellanyt a pecóba persze soron kívül mikor az eon-nál melóztam és tudják hogy viszonylag normálisan közlekedek így békénhagynak! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts