redline Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 nincsen használható cali frontom, meg hát lesz még ebből a veciből cult verda B) vagy rat verda? :D :P ;) ha esetleg megunjátok a gyönyörű színű :D Vectrát lehetne ilyen projektet csinálni Blitzre B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Azt álmodtam este, hogy vettem egy A-s Zsigulit...zsír volt nagyon... :D :P Detti kék-zölden kelt reggel? B) Biztos nagyon kormányoztál, meg lökted át a sebességeket... ;) B) Soltvadkerten az a kék is gyönyörű volt...ott el is határoztam, hgoy majd pár év múlva megint lesz egy ilyenem...valami patikapatentállapotú... :D Ahammmm... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Nemsoká lemegyek kocsit mosni...ráérsz? lejössz? Mééé nem mész többet a sárgával? Ha elviszed a sátrat akkor lemegyek...ha nem akkor nem mert eléggé fáradt vagyok :D Azért nem megyek mert olyan rossz az autópálya,hogy nincs kedvem végig anyázni megint.....Más kocsijával szívesen megyek...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Zsírak a képek redline... :D Csaknem vettél egy toldatot? :D Véletlenül nem láttátok hogy a fekalámpa kb mennyibe került ott kint? Csak úgy érdeklődés szinten... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 az a toldat az bátor a fekvőrendőrökhöz itthonra, gondolom Redi vette, de szép csak nagyon lent lesz sztem,Király :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Ha elviszed a sátrat akkor lemegyek...ha nem akkor nem mert eléggé fáradt vagyok :D Azért nem megyek mert olyan rossz az autópálya,hogy nincs kedvem végig anyázni megint.....Más kocsijával szívesen megyek...... :P Tényleg dobd ki...én már nem rakosgatom...mert úgyis veszek majd újat, hogy legyen jövőre is mivel elmennetek... :D És valóban a kinti autópályák kritikán aluliak...sosem hittem volna, hogy megfordul a kocka...mert hát ugye anno az m7-es sem volt kutya... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 És valóban a kinti autópályák kritikán aluliak...sosem hittem volna, hogy megfordul a kocka...mert hát ugye anno az m7-es sem volt kutya... de mért, hát eddig jóféléket hallottam én..... ezé nem mentem ki :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Tényleg dobd ki...én már nem rakosgatom...mert úgyis veszek majd újat, hogy legyen jövőre is mivel elmennetek... :D És valóban a kinti autópályák kritikán aluliak...sosem hittem volna, hogy megfordul a kocka...mert hát ugye anno az m7-es sem volt kutya... Akkor elrakom,mert szerintem jó lesz még 1x az biztos....Pláne hogy már össze tudjuk rakni,mert a sötétben kb 1.5 óra volt mire úgy állt hogy aludni tudjak benne :D :P ;) Az hogy szar egy dolog,de leesik 1 szem eső és elkedz csúszni.......Tényleg hihetettlen hogy messze elöttünk járnak,de az autópályáik kritikán aluliak...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 az a toldat az bátor a fekvőrendőrökhöz itthonra, gondolom Redi vette, de szép csak nagyon lent lesz sztem,Király :P ;) B) Tegnap mentem egy oylan utcán itt a városban ahol fekvőrendőrökkel lassítják a forgalmat ( nyergesújfalu millernegyede persze... olyan mintha termesztenék a házakat, 2hete jártam arra de már 6házzal több volt az utcában. :D B) ) 1esben gurultam fel mindegyikre, de hallottam hogy a löki alja súrolja a fekvőrendőrt... Kell szereznem egy koptatót is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Hát én sem voltam még olyan sz@r pályám mint a Cseh, és ők a legdrágábbak a környező országok közül. hihetetlen rossz, darabokból van összerakva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Akkor elrakom,mert szerintem jó lesz még 1x az biztos....Pláne hogy már össze tudjuk rakni,mert a sötétben kb 1.5 óra volt mire úgy állt hogy aludni tudjak benne :D :D :P Az hogy szar egy dolog,de leesik 1 szem eső és elkedz csúszni.......Tényleg hihetettlen hogy messze elöttünk járnak,de az autópályáik kritikán aluliak...... Oksi, rakd el nyugodtan... Az esős rész nekem annyira nem is, de az illesztések közötti árkok hát pfffffff.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Pista!!!!!!! Vegyél lada kartergáz csővet,2 bilincset,egy köztes fémcső darabot ami kisebb mint a gumicsővek belseje,és akkor csütörtökön már lesz kupakod.......Tömítés,meg csavar van hozzá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Véletlenül nem láttátok hogy a fekalámpa kb mennyibe került ott kint? Csak úgy érdeklődés szinten... :D 90euro :D és nincs hozzá izzó Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Nekem is kelllll póvercuppp :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 90euro :P és nincs hozzá izzó aham. Az 12ezerrel így is olcsóbb mint itthon. :D Egyébként visszaírt a fonixtuning... így legyen ötösünk a lottón... :D Üdv. A kérdés jogos.Igen mivel a búra átlásztó ezért színes izzók kellenek bele,de lehet kapni nagyion egyszerű és olcső ledes izzókat minden foglalattal.Kivétel a 21W izzók az egy kicsit húzósabb de van cromos színben ami pirosat világít kifejezetten ilyen lámpákhoz kifejlesztve,ára kb:1800ft/pár. Üdv:Főnix Tuning Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Nekem is kelllll póvercuppp :D :P Ha minden igaz lesz 2 db eladó 20ért/db B) ,de 1 biztos lesz :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Nekem is kelllll póvercuppp :D :D Én már intézem a CNC marást és a hegesztést hozzá. :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 aham. Az 12ezerrel így is olcsóbb mint itthon. :D Ez egyértelmű volt,és szerintem a fönixes lámpa egy nagyon gyenge utánzat :D Ami kint volt az se MTS hanem depo,de egy az egyben úgy néz ki....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Ez egyértelmű volt,és szerintem a fönixes lámpa egy nagyon gyenge utánzat :D Ami kint volt az se MTS hanem depo,de egy az egyben úgy néz ki....... Ez a fonixes... Ebben LED-es izzók is vannak. Szerintem annyira nem látszik át hogy csunya legyen... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Ha minden igaz lesz 2 db eladó 20ért/db B) ,de 1 biztos lesz :D :P A tiéd? Biztos valami sz@rt akarsz rámsózni :D ;) Ja: üdv itthon újra, hiányoztatok pénteken, Anti meg ugye, 2-3 millával föntebb lépett, ő már nem pacsizik holmi GSI-sekkel Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 A tiéd? Biztos valami sz@rt akarsz rámsózni :D B) Ja: üdv itthon újra, hiányoztatok pénteken, Anti meg ugye, 2-3 millával föntebb lépett, ő már nem pacsizik holmi GSI-sekkel Nem az enyém...Az enyémet Antitól kaptam,azt nem adom el :D Köszi :D :P ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 A tiéd? Biztos valami sz@rt akarsz rámsózni :D B) Ja: üdv itthon újra, hiányoztatok pénteken, Anti meg ugye, 2-3 millával föntebb lépett, ő már nem pacsizik holmi GSI-sekkel Kabbbeeeee...köszöntem, oda is parkoltam...csak mivel Ervinnel mentem ki, így ha nem haraxol nem hagytam ott őket külön... :D Lehet azt volt a gond, hogy nektek derogált volna odaállni az erősebb Seatok mellé??? B) :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Nem az enyém...Az enyémet Antitól kaptam,azt nem adom el B) Köszi :D :D :P ;) Azt nem is ér eladni... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Lehet vevő leszek akkor arra az egyre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Lehet azt volt a gond, hogy nektek derogált volna odaállni az erősebb Seatok mellé??? B) :D :D :P Hát ez ííígy vannn, annyi önbizalmam nincs hogy odapofátlankodjak a rendszerváltás győzteseihez ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts