Zsoltee Elküldve Május27, 2008 Elküldve Május27, 2008 Egy MHT morcosítás reális kábé ára? Csináltatott már valaki? Mondjuk redline fórumtárs...? :D
mélykék76 Elküldve Május27, 2008 Elküldve Május27, 2008 Nem tudom eldönteni, hogy melyikőtök a nagyobb alvajáró :D :D :P Tetőn vigyázni a macskákkal ;) B)
Zsoltee Elküldve Május27, 2008 Elküldve Május27, 2008 Nem tudom eldönteni, hogy melyikőtök a nagyobb alvajáró :D :P ;) Tetőn vigyázni a macskákkal B) B) Mindíg közbenjön valami ami miatt nemtudok lefeküdni aludni... Egyébként már este 8óta készülök rá... 4:30kor csörögni fog az óra keményen. :D :D
loree_gsi16v Elküldve Május27, 2008 Elküldve Május27, 2008 Hááát igen mondjuk ez nem is astra kép.Valami fostalicska van lefényképezve és gondolom ezt rakták oda mid1ikhez. Dinny Megsúgom az a fostalicska egy kadett e :D , de nem gsi :D , mert nincs végig a hossznyúlvány. A gsi-en teljesen előre jön a kereszttartóig és ezért nem kell alsó első toronytámasz, asszem nem is árulnak
mélykék76 Elküldve Május27, 2008 Elküldve Május27, 2008 Mindíg közbenjön valami ami miatt nemtudok lefeküdni aludni... Egyébként már este 8óta készülök rá... 4:30kor csörögni fog az óra keményen. B) B) Már pont hajtanád a fejed a párnára amikor....eszedbe jut, hogy mennyi lehet a motorháztető morcosítás ára ? :D :D :P ;)
mélykék76 Elküldve Május27, 2008 Elküldve Május27, 2008 Dinny Megsúgom az a fostalicska egy kadett e ;) , de nem gsi :D , mert nincs végig a hossznyúlvány. A gsi-en teljesen előre jön a kereszttartóig és ezért nem kell alsó első toronytámasz, asszem nem is árulnak Látott már elég Kadit is ebből a perspektívából, pont azért monda, viccült :D :P
Xray Elküldve Május27, 2008 Elküldve Május27, 2008 Egy MHT morcosítás reális kábé ára? Csináltatott már valaki? Mondjuk redline fórumtárs...? :D nekem spec az nemtetszik szemöldök párti vagyok! :D
mélykék76 Elküldve Május27, 2008 Elküldve Május27, 2008 ...A gsi-en teljesen előre jön a kereszttartóig és ezért nem kell alsó első toronytámasz, asszem nem is árulnak.... Subiduááá :D
Xray Elküldve Május27, 2008 Elküldve Május27, 2008 4:30kor csörögni fog az óra keményen. :D :P Az viszont fájni fog! :D
Zsoltee Elküldve Május27, 2008 Elküldve Május27, 2008 Már pont hajtanád a fejed a párnára amikor....eszedbe jut, hogy mennyi lehet a motorháztető morcosítás ára ? :D :D :P ;) Nem... Úgyértettem hogy éppen tartok az X felé az egérrel de hú még gyorsan frissítek egyet az opelforum-on meg a kársztájlingon és mindíg akad valami ami érdekes... Egyébként 10eFtot mondott a srác, ami sztem elég korrekt... Jövő hónapban szerintem bele is vágok. B)
Zsoltee Elküldve Május27, 2008 Elküldve Május27, 2008 Jó annak aki tud dajcsul! :D Du kannst keine Deutsch sprechen? Schade schade... :P :D
Xray Elküldve Május27, 2008 Elküldve Május27, 2008 Du kannst keine Deutsch sprechen? Schade schade... ;) :D Kájne ánung hogy miről beszélsz! :D :P
loree_gsi16v Elküldve Május27, 2008 Elküldve Május27, 2008 A vízhőfok jeladóval nekem is van problémám, mert nekem is csak 90 fok alatti vonalon áll meg és 90-re csak dugóban megy fel. Lehet el lett rakva az óra mikor számlapot cseréltünk, mert a fordulatszámom is 1200 körül van melegen :D . Idegesített a dolog már a második 92 fokos termi van benne, most elmentem egy sráchoz kiolvastatni elvileg 90-95 fokig ugrál a vizem mert valami feke csatis motorhőfok érzékelő van benne, ez csere lesz. A órajeladót ő is letestelte és felment rendesen. A következő megoldás, félig szétszedem a műszerfalt, beindítom és amikor elér a második vinalig lehúzom és rászúrom 90-re, ezzel együtt megoldom a fordulatszámmérőt is :D
Laci4 Elküldve Május27, 2008 Elküldve Május27, 2008 Csak páran ismertük innen a srácot. Motorral esett, elég szerencsétlenül. Lefejelt egy korlátot. Jó srác volt, sajnos nem volt szerencséje pénteken. :D Volt rajta bukó? És úgy is? Vagy nem volt? :D
Xray Elküldve Május27, 2008 Elküldve Május27, 2008 A vízhőfok jeladóval nekem is van problémám, mert nekem is csak 90 fok alatti vonalon áll meg és 90-re csak dugóban megy fel. Lehet el lett rakva az óra mikor számlapot cseréltünk, mert a fordulatszámom is 1200 körül van melegen :D . Idegesített a dolog már a második 92 fokos termi van benne, most elmentem egy sráchoz kiolvastatni elvileg 90-95 fokig ugrál a vizem mert valami feke csatis motorhőfok érzékelő van benne, ez csere lesz. A órajeladót ő is letestelte és felment rendesen. A következő megoldás, félig szétszedem a műszerfalt, beindítom és amikor elér a második vinalig lehúzom és rászúrom 90-re, ezzel együtt megoldom a fordulatszámmérőt is :P Én majd elhozom az erőműből a lézeres hőmérőt és nekiesek azzal! :D
Zsoltee Elküldve Május27, 2008 Elküldve Május27, 2008 Kájne ánung hogy miről beszélsz! :D :D Nem szidtalak ne aggódj... :P Pedig elvileg az is menne ha nem felejtettem volna el mindent amit a suliban tanultunk... Már 3éve volt az érettségi és azóta nem használtam a németet... elég akadozva jönnek ki belőlem csak a mondatok... Bár ahogy látom a mai világot nem is kár, mert mindenhol englisül kell vakerálni a szlenget. ;)
loree_gsi16v Elküldve Május27, 2008 Elküldve Május27, 2008 Subiduááá :D Aki ezt felrakja gsi astra-ra faragás nélkül annak kinyalom a seggét dobszóra :D
loree_gsi16v Elküldve Május27, 2008 Elküldve Május27, 2008 Én majd elhozom az erőműből a lézeres hőmérőt és nekiesek azzal! :D Ja ja vágom nekünk is van olyan a Bósba, de mit fogsz mérni termosztát házat?
Xray Elküldve Május27, 2008 Elküldve Május27, 2008 Ja ja vágom nekünk is van olyan a Bósba, de mit fogsz mérni termosztát házat? Hát aztmég nemtudom holmérem le , lehet addíg kiszúrom a hűtőt ! :D :P :D
mélykék76 Elküldve Május27, 2008 Elküldve Május27, 2008 Aki ezt felrakja gsi astra-ra faragás nélkül annak kinyalom a seggét dobszóra ;) Függetlenítsünk mánn magunkat a terméket kisérő képtől :P Ha rendelek egyet, akkor majd senki nem meri felszerelni a fenti mondatod után :D :D
Xray Elküldve Május27, 2008 Elküldve Május27, 2008 Majd valahogy megpróbálom lemérni a mutató sem pontos,,,, sztem a műszerkével azért meglehet mérni!
mélykék76 Elküldve Május27, 2008 Elküldve Május27, 2008 Hát aztmég nemtudom holmérem le , lehet addíg kiszúrom a hűtőt ! :D B) B) Ha bennahagyod, akkor még folyni sem fog :D :P ;)
Xray Elküldve Május28, 2008 Elküldve Május28, 2008 Ha bennahagyod, akkor még folyni sem fog :D :D :P Valamit kiöltlök, sztem jólenne legalább eccer megtudni mennyi az üzemi hőfok valójában! ;)
Recommended Posts