Xray Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 hallgass ribanc :D :D :P :D Na szal mikor híszfel ezzel a dumával: Laci figyi vazze összekéne ütni valami faja oldalt a GSI:HU-nak! :D :P ;) ;) B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomcsy Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Elől igen, persze a tornyokat nem akarom összeborítani Egy ilyen mennyire lehet jó? http://incontrol.hu/catalog/product_info.p...roducts_id=1289 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Egy ilyen mennyire lehet jó? http://incontrol.hu/catalog/product_info.p...roducts_id=1289 Nézem nézem, de nem jövök rá arról a képről hogy ez most hova is van szerelve és mit tart... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Nézem nézem, de nem jövök rá arról a képről hogy ez most hova is van szerelve és mit tart... :D Lengőkarok :D Wiechers jó márka :P Gondolom, tart is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Nézem nézem, de nem jövök rá arról a képről hogy ez most hova is van szerelve és mit tart... :D elsöalsó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Egy ilyen mennyire lehet jó? http://incontrol.hu/catalog/product_info.p...roducts_id=1289 Hm Ez valami alsó merevítő lehet? :D Ehhez nem tudok hozzászólni ,nekem sima lakossági van bent a motortérben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Lengőkarok :D Wiechers jó márka :P Gondolom, tart is. Ahaaaa... Viszont hátsó toronymerevítőt megéri ennél a cégnél venni ugyanis ingyen van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Lengőkarok :D Wiechers jó márka :D Gondolom, tart is. De vajon miért jo a lengőkarokat is kimerevíteni? Láttam már ilyet de nemtudom miért jo. És ettol még felmegy a kartervédő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Hm Ez valami alsó merevítő lehet? :D Ehhez nem tudok hozzászólni ,nekem sima lakossági van bent a motortérben Ahogy én ezt nézem sztem a két alsó lengőkart merevíti ami az aljához van fogatva! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Egy órája jöttem el Havrilla Peti pénteki balesetének helyszínénél, ma is sokan voltak kint gyertyákkal és rengeteg koszorú van. Amúgy a melóhelyemtől 300m-re történt. Nem sokon múlik egy élet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 De vajon miért jo a lengőkarokat is kimerevíteni? Láttam már ilyet de nemtudom miért jo. És ettol még felmegy a kartervédő? Hogy lehessen mit eladni és jódrága legyen marketing és üzletpolitika! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Ahogy én ezt nézem sztem a két alsó lengőkart merevíti ami az aljához van fogatva! Köszönjük Emese a gyorsaságát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Egy órája jöttem el Havrilla Peti pénteki balesetének helyszínénél, ma is sokan voltak kint gyertyákkal és rengeteg koszorú van. Amúgy a melóhelyemtől 300m-re történt. Nem sokon múlik egy élet :D Volt megint valami komoly baleset? :D Nem voltam itthon nem is hallottam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Köszönjük Emese a gyorsaságát :D Hát na jólvan , de amikor nekiáltam még senkisem írt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 hallgass ribanc :D :D :P B) Vedd meg az mx5.hu -t a Mazdától és csináld ki azt is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Hát na jólvan , de amikor nekiáltam még senkisem írt! :D Persze... Valdd be hogy csak HSZ-t akartál növelni hogy ma ne maradj le az eddigi napiátlagtól. :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Persze... Valdd be hogy csak HSZ-t akartál növelni hogy ma ne maradj le az eddigi napiátlagtól. B) :D Komoly szándékomban ált felismernia képet ,,,, de mostantól átcsapok pofázógépbe! :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Gyorsan linkeljen valaki egy képet, amivel Xréjjjj elvan pár órát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Dehogynem... De jövőhéten megtámadom az autósboltot és megkérdezem hogy létezik-e szinezett izzó pirosban is nem aranyáron... Ha létezik nem kellenek hozzá szerintem a Diadem izzók... :D Ahogy nézem ez csak attól ilyen drága mert nem szinezett az üvege... Ami a hátsó lámpában teljesen tökmindegy. :D Itt is lehet ilyen izzót venni kivéve a féklámpáét azt nem forgalmazzák nálunk.Csak valami nagyobb tételben lehetne rendelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Gyorsan linkeljen valaki egy képet, amivel Xréjjjj elvan pár órát ;) :D :D mennyetek má! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Gyorsan linkeljen valaki egy képet, amivel Xréjjjj elvan pár órát :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Itt is lehet ilyen izzót venni kivéve a féklámpáét azt nem forgalmazzák nálunk.Csak valami nagyobb tételben lehetne rendelni. Aha... és a tiédben is ezek az izzók vannak? Miért fontosak bele Tungsram Diadem izzók? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 :D :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Volt megint valami komoly baleset? :D Nem voltam itthon nem is hallottam Csak páran ismertük innen a srácot. Motorral esett, elég szerencsétlenül. Lefejelt egy korlátot. Jó srác volt, sajnos nem volt szerencséje pénteken. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Nézem nézem, de nem jövök rá arról a képről hogy ez most hova is van szerelve és mit tart... :D Hááát igen mondjuk ez nem is astra kép.Valami fostalicska van lefényképezve és gondolom ezt rakták oda mid1ikhez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts