Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
hallgass ribanc :D

:D :P :D

Na szal mikor híszfel ezzel a dumával: Laci figyi vazze összekéne ütni valami faja oldalt a GSI:HU-nak! :D :P ;) ;) B) B)

Elküldve
Lengőkarok :D

Wiechers jó márka :P

Gondolom, tart is.

Ahaaaa...

Viszont hátsó toronymerevítőt megéri ennél a cégnél venni ugyanis ingyen van. :D

Elküldve
Lengőkarok :D

Wiechers jó márka :D

Gondolom, tart is.

De vajon miért jo a lengőkarokat is kimerevíteni? Láttam már ilyet de nemtudom miért jo. És ettol még felmegy a kartervédő?

Elküldve
Hm

Ez valami alsó merevítő lehet? :D

Ehhez nem tudok hozzászólni ,nekem sima lakossági van bent a motortérben

Ahogy én ezt nézem sztem a két alsó lengőkart merevíti ami az aljához van fogatva!

Elküldve

Egy órája jöttem el Havrilla Peti pénteki balesetének helyszínénél, ma is sokan voltak kint gyertyákkal és

rengeteg koszorú van. Amúgy a melóhelyemtől 300m-re történt. Nem sokon múlik egy élet :D

Elküldve
De vajon miért jo a lengőkarokat is kimerevíteni? Láttam már ilyet de nemtudom miért jo. És ettol még felmegy a kartervédő?

Hogy lehessen mit eladni és jódrága legyen marketing és üzletpolitika! :D

Elküldve
Egy órája jöttem el Havrilla Peti pénteki balesetének helyszínénél, ma is sokan voltak kint gyertyákkal és

rengeteg koszorú van. Amúgy a melóhelyemtől 300m-re történt. Nem sokon múlik egy élet :D

Volt megint valami komoly baleset? :D

Nem voltam itthon nem is hallottam

Elküldve
Hát na jólvan , de amikor nekiáltam még senkisem írt! :D

Persze... Valdd be hogy csak HSZ-t akartál növelni hogy ma ne maradj le az eddigi napiátlagtól. :P :D

Elküldve
Persze... Valdd be hogy csak HSZ-t akartál növelni hogy ma ne maradj le az eddigi napiátlagtól. B) :D

Komoly szándékomban ált felismernia képet ,,,, de mostantól átcsapok pofázógépbe! :D :P ;)

Elküldve
Dehogynem... De jövőhéten megtámadom az autósboltot és megkérdezem hogy létezik-e szinezett izzó pirosban is nem aranyáron... Ha létezik nem kellenek hozzá szerintem a Diadem izzók... :D

Ahogy nézem ez csak attól ilyen drága mert nem szinezett az üvege... Ami a hátsó lámpában teljesen tökmindegy. :D

Itt is lehet ilyen izzót venni kivéve a féklámpáét azt nem forgalmazzák nálunk.Csak valami nagyobb tételben lehetne rendelni.

Elküldve
Itt is lehet ilyen izzót venni kivéve a féklámpáét azt nem forgalmazzák nálunk.Csak valami nagyobb tételben lehetne rendelni.

Aha... és a tiédben is ezek az izzók vannak? Miért fontosak bele Tungsram Diadem izzók? :D

Elküldve
Volt megint valami komoly baleset? :D

Nem voltam itthon nem is hallottam

Csak páran ismertük innen a srácot. Motorral esett, elég szerencsétlenül. Lefejelt egy korlátot. Jó srác volt,

sajnos nem volt szerencséje pénteken. :D

Elküldve
Nézem nézem, de nem jövök rá arról a képről hogy ez most hova is van szerelve és mit tart... :D

Hááát igen mondjuk ez nem is astra kép.Valami fostalicska van lefényképezve és gondolom ezt rakták oda mid1ikhez.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.