mélykék76 Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Lehet jót tenne neki a traktorhűtő! A gyári úgy tűnik nem bír a hatalmas lóerők által generált hővel :D Na de köszönöm az ötleteket előbb megpróbálom átmosni ha semmi változás akkor csere és ha azután is csinálja akkor nem tudom , ráérek még azon gondolkodni ;) Teszkóban és hasonló helyeken kapható a cucc. Vételezz jóóó sok melegvízet is otthonról + némi fagyáló löttyőt :D ui: löttöt a motorba :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 eseteleg még lehet azt is csak az megint hütö csere, hogy a klimásokban nagyobb hütö van.. esetleg lehetne cserélni arra, bár inkabb kitapasztalni mi baja lehet mert nekem 95 felé soha nem megy, pedig kapja az ívet rendesen... Na ez az féltem én is hogy ez akármennyire öreg konstrukció akkor sem csinálhat iylet. akkor gyorsban átfutom a dolgokat nehogy megfőzzem a mocit Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Lehet jót tenne neki a traktorhűtő! A gyári úgy tűnik nem bír a hatalmas lóerők által generált hővel :D Na de köszönöm az ötleteket előbb megpróbálom átmosni ha semmi változás akkor csere és ha azután is csinálja akkor nem tudom , ráérek még azon gondolkodni :P Mielőtt nekiállsz motortmosni olvass bele a F Astra - Motor topicba... főleg az utsó oldal érdekes... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Teszkóban és hasonló helyeken kapható a cucc. Vételezz jóóó sok melegvízet is otthonról + némi fagyáló löttyőt :D ui: löttöt a motorba :D hát engem jól le kartak b@szni mikor gondoltam beleöntöm.. bár az eleht tömítö volt :P én csak kivenném és slaggal jol átmosnám, megrázogatnám Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 ui: löttöt a motorba :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Csakígyegymásközt... Feltettem a kérdést a Motor topicban, mindenki aztmondta hogy jeladó lesz. Ha letesteltem a kábelt a mutató mutatott. Az is volt a diagnózis az autószerelő haverom szerint is. Kicseréltem, semmi változás. Végigmértük a kábelt az érzékelőtől a műszerfalig, nem volt megszakadva, akkor jöttünk rá ( az autószerelő haverral ketten ) hogy a műszer akad és sz@r. Bontott műszert aztmondták hogy szerezni esélytelen, Dini is csak komplett műszerfalat árul megbontani nem bontja... Xray klubtárs mondta hogy ő úgyis cserél műszerfalat, megbizniszeljük vele. :D Ennyi a történet. Na így már más. De mondjuk beírod a fórumra, jönnek a válaszok. Autószerelő haver felnyalábol és hibakeresés kifulladásig nemde ? :D Ha most véletlenül Xréjjj 3hétig nem cserél műszerfalat, akkor addig nem lesz visszajelzésed motorhőfokról ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Na ez az féltem én is hogy ez akármennyire öreg konstrukció akkor sem csinálhat iylet. akkor gyorsban átfutom a dolgokat nehogy megfőzzem a mocit azért alapjába véve meleg motorok, elvielg a 100 fok feletti viz se ritka... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Na ez az féltem én is hogy ez akármennyire öreg konstrukció akkor sem csinálhat iylet. akkor gyorsban átfutom a dolgokat nehogy megfőzzem a mocit de neked is lehetne cserélni egy jeladót.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 hát engem jól le kartak b@szni mikor gondoltam beleöntöm.. bár az eleht tömítö volt :D én csak kivenném és slaggal jol átmosnám, megrázogatnám Valami olyasfélét fogok csinálni a hétvégén slag mosás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Ha most véletlenül Xréjjj 3hétig nem cserél műszerfalat, akkor addig nem lesz visszajelzésed motorhőfokról ? Ez ííííígy van... Sajnos... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 azért alapjába véve meleg motorok, elvielg a 100 fok feletti viz se ritka... Tudom csak picit zavar , tudom nem szabad a mai motorokhoz hasonlítani , de azoknak meg sem moccan a vízhőfok. Nem akarok én olyat, de azt sem , hogy mondjuk a Hungária közepén leugorjon a vízcsövem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 hát engem jól le kartak b@szni mikor gondoltam beleöntöm.. bár az eleht tömítö volt :P én csak kivenném és slaggal jol átmosnám, megrázogatnám Senator túlélte a hűtőmosást :D Bár elég túlélő tipus amúgy is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomcsy Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Sziasztok! Olajcsere előtt állok. Ki mit javasol egy C20XE-be? Eddig Castrol RS 10W-60 volt. Castrolnál szeretnék maradni, de... Megéri az Edge? 0w-30? 0w-40? 10w-40? 10w-60? Ki mit használ most?:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Mielőtt nekiállsz motortmosni olvass bele a F Astra - Motor topicba... főleg az utsó oldal érdekes... :D Azt ugye figyized, hogy ott motormosó itt hűtőmosó lötyiről meg a csevej :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Sziasztok! Olajcsere előtt állok. Ki mit javasol egy C20XE-be? Eddig Castrol RS 10W-60 volt. Castrolnál szeretnék maradni, de... Megéri az Edge? 0w-30? 0w-40? 10w-40? 10w-60? Ki mit használ most?:D Ha castrolnál akarsz maradni akkor szerintem 10W40 Magnatec...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Azt ugye figyized, hogy ott motormosó itt hűtőmosó lötyiről meg a csevej :D Bazze tényleg... :D Bocsánat. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomcsy Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Ha castrolnál akarsz maradni akkor szerintem 10W40 Magnatec...... Kis indoklás esetleg?:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Kis indoklás esetleg?:D Nekem is az van most benne... Jó... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Kis indoklás esetleg?:D Azt írtad castrol....Amúgy meg szerintem felesleges a 10W60 a többi meg túl vékony.Véleményem szerint 10W40kell c20xe-be...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Nekem a kövi Speed 10W40 lesz amit opel16v fórumtárs ajánlott Metabond-ból. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Nekem az van most,a következő meg castrol vagy liqui moly lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomcsy Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Azt írtad castrol....Amúgy meg szerintem felesleges a 10W60 a többi meg túl vékony.Véleményem szerint 10W40kell c20xe-be...... Thx! Tavaly tavasszal még 8700ért vettem a 10w-60-at. Annyit még talán megér. De az edge-ek ára nagyon elszállt. Nem akarok reklámozni de a startgumiponthu oldalon egész jó akciós áron vannak motorolajok:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomcsy Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Jah és hogy lehet a nevem mellé oda baloldalra képet berakni, mert eddig még nem jöttem rá:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Thx! Tavaly tavasszal még 8700ért vettem a 10w-60-at. Annyit még talán megér. De az edge-ek ára nagyon elszállt. Nem akarok reklámozni de a startgumiponthu oldalon egész jó akciós áron vannak motorolajok:) Ha azt az oldalt nézzük akkor 2L 10W60 árából megvan a magnatec 10W40 liter,és tényleg felesleges a 10W60....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Jah és hogy lehet a nevem mellé oda baloldalra képet berakni, mert eddig még nem jöttem rá:D vezérlőpult jobb felül és azon belül meg avatar beállítás...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts