Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Nem sajnos :P

Nekem már nincs pofám, mert lassan elveszik a személyim... :D múlthét Bécs, most hétvége a digók, jövő hét megint az osztrákok...sok lenne...így kihagyom...végre megpróbálok itthonmaradni a popómon... :D

Elküldve
Nemsoká indulok a sátradéééé... :P aztán csörögök, hogy gyere le érte....szerintem olyan 4-5 között... ;)

oksa.....úgy csináljuk hogy kocsival gyere ide hogy elvigyük az enyémig...ne kelljen felhoznom,reggel meg levinnem...Köszi :D :D

Elküldve
oksa.....úgy csináljuk hogy kocsival gyere ide hogy elvigyük az enyémig...ne kelljen felhoznom,reggel meg levinnem...Köszi :D :D

Mééé nincs lift??? :P ;) B)

Oksi...odaviszem a sokatfogyasztóval... B) :D

Elküldve
Mééé nincs lift??? B) B) :D

Oksi...odaviszem a sokatfogyasztóval...

Nincs oszt?????????? :D :D :P

Legalább b@szuk neki kicsit...... :D ;) a benya kölcséget állom ;) :P

Elküldve
Nincs oszt?????????? :D :D :P

Legalább b@szuk neki kicsit...... :P :D a benya kölcséget állom

;) B) úgy sem leszel vele elégedett...úgyhogy kidobott pénz... B) :D

Elküldve
Más nem tervezi hogy kimegy oserszlébenbe, csak a négy fix ember?

Nekem sajna idő bajom van,,,, a többit még csakmegoldanám,,, de nincs szabi Blitzre már most bekelett írnom! :D

Elküldve
Nincs oszt?????????? :D :D

Legalább b@szuk neki kicsit...... :D :D a benya kölcséget állom ;) :P

:P ;) úgy sem leszel vele elégedett...úgyhogy kidobott pénz... B)

minidg lemaradok a vicces dolgokrol B)

Elküldve

Na de rohadtul ráértek Ennyit írni tegnap 21 óta. Birom a nyarakat olyankor tök jó bent aludni a cégnél. Ma már 4 ember is volt bent asszem, de 3ról tuti lemaradtam mert aludtam meg ettem :D

Csak azt tudnám nyáron minek vagyunk 6ig nyitva :D

Elküldve
Nekem sajna idő bajom van,,,, a többit még csakmegoldanám,,, de nincs szabi Blitzre már most bekelett írnom! :D

Nekem is ez a bajom, csüt délután még talán tudnék menni :D

Elküldve
Na de rohadtul ráértek Ennyit írni tegnap 21 óta. Birom a nyarakat olyankor tök jó bent aludni a cégnél. Ma már 4 ember is volt bent asszem, de 3ról tuti lemaradtam mert aludtam meg ettem ;)

Csak azt tudnám nyáron minek vagyunk 6ig nyitva :D

báázzz milyen hely az ilyen?? :P nekem már 4x a szememre vetették, hogy most el merek menni és amit hazajöttem (bármikor is legyen az) azonnal olvassak levelet :D

Elküldve
Nemsoká indulok a sátradéééé... ;) aztán csörögök, hogy gyere le érte....szerintem olyan 4-5 között... B)

mekkora az a sátor? most akkor vegyek vagy ne? :P

Diny azt mondta, hogy az övé tavaly óta nem volt megnézve...lehet, hogy kicsit az is odavan :D :D

Elküldve
mekkora az a sátor? most akkor vegyek vagy ne? ;)

Diny azt mondta, hogy az övé tavaly óta nem volt megnézve...lehet, hogy kicsit az is odavan :D :P

Én szeretnék egyedül aludni B) B) :D

Elküldve
jobb mindenre felkészülni...... :D :D :P

Mondjuk igazad van , nekemsem tetszene ha a sátorba valakinek épp alvásközben fúj le a blow szelep! ;) B) B)

Elküldve

Xray, tedd már meg hogy átfordítod azt a kis csatlakozót a jobb toronynál A-ról B-re, neked gyári minden ugye? 95 normál van benne? Akkor tedd meg nekem légyszi és rugdosd oda neki, és írd le mit vettél észre, de nagyon érezd ám át a gépsas minden mozzanatát és jegyezd :D alapjáram megemelkedik-e, jobban megy-e stb.. köszi előre is, ha majd talizunk kifizetem neked a benzint :D

Elküldve
Xray, tedd már meg hogy átfordítod azt a kis csatlakozót a jobb toronynál A-ról B-re, neked gyári minden ugye? 95 normál van benne? Akkor tedd meg nekem légyszi és rugdosd oda neki, és írd le mit vettél észre, de nagyon érezd ám át a gépsas minden mozzanatát és jegyezd :D alapjáram megemelkedik-e, jobban megy-e stb.. köszi előre is, ha majd talizunk kifizetem neked a benzint :P

Ki se kell mennie...megmondom Én neked.....

Semmi nem történik ;) :D kipróbáltam már Én is......

Elküldve

amúgy dettó, csak még az előző motorral...

Semmi nem történik :D :D kipróbáltam már Én is......

Elküldve

Semmi nem történik ;) :D kipróbáltam már Én is......

De történni kell, nemtudom megnézni mert módosított cuccaim vannak most, egy gyári teszt kéne és tapasztalat, mivel emelkedni az előgyujtás ezért emelkedni kell az alapjáratnak minimum 50rpm-et, de nekem most úgy lesz megcsinálva hogy B mikor raccsing van :D A mikor nincs (csak néha) :P

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.