Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
ma nem mert elkezdtem végre számolgatni h mit mennyiért hova merre h jövőre összeálljon....

de holnap lehet h féláron megkapod B) :D ;)

A hirdetett ár feléért bármikor :lol: ;) B)

Elküldve
Aztán meg ott a nappali is... B) B)

Nameg az is ja! :D ;) ;) Szal max Légelszívót meg klímát vehetsz de azt se a GSI-be! :lol: :P :P

Elküldve
soha :P B) ;)

Kell bele egy jó c20xe egy szép fény,ültetés,meg egy komoly felni....... B) :lol:

1-2 milla és faja is mi?? :P :D ;)

Elküldve
Már okosabb és céltudatosabb vagyok mint 2.5 évvel ezelött B) B) :D

Oké akkor kiegyezünk olyan 1,5 millába és nem is tévedttem sokat! ;) ;) :lol:

Elküldve
Oké akkor kiegyezünk olyan 1,5 millába és nem is tévedttem sokat! B) ;) :lol:

Igazad van...a teljes fehér bőrbelsőt nem számoltam bele B) :D ;)

Elküldve
Csak a futómű kicsit kajla.

De majd helyrerakjuk ;)

Kinézel egy szimpi padkát a hősök terén? :P :D

Na jó felfedem az én tuningom is ,,,,,, Uránban gondolkodom.... ;) ;) :lol:

Nagyon kemény vagy gázsi, nekem elég a redbull is :P

Ha a dbilassal kibírja a 200Le amit igérnek akkor ezt is ki kell bírnia,ráadásul ezt nem mindíg használod....... B)

De a dbilassal nincs +400fok az égéstérben :P

Úgy hallottam, aki nem akarja megölni vele a motorját, legalább az öntött dugókat lecseréli kovácsoltra B)

Elküldve
Nagyon kemény vagy gázsi, nekem elég a redbull is B)

Hát tesvírem láthattad ha egy akkora turbinát elbír egy C20XE gyerekjáték nekijje!!! B) :D ;) És nem a gázt nyomom hanem huzom felfelé a rudakat benne! ;) :lol:

Elküldve
Hát tesvírem láthattad ha egy akkora turbinát elbír egy C20XE gyerekjáték nekijje!!! B) B) :D És nem a gázt nyomom hanem huzom felfelé a rudakat benne! ;) ;)

És a KU mit ír elő az ilyen üzemeltetésre? :lol:

Elküldve
És a KU mit ír elő az ilyen üzemeltetésre? B)

Hát ilyen kis méretekben saját belátás szerint kell cselekedni, üzemzavar esetén minigomba! B)

Elküldve
És milessz a zasszony konyhabútorával??? kapsz te majd tuningot vazze egyhétig egyirányba szaladsz!!! B) B) :D ;)

Még jóhogy nem olvassa ezt a fórumot, még eszébe juttatnád ;) most legalább csönd van ebben az irányban :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.