coupe Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 hat ha azt nézed ha felni szerintem 60-70 között van.. a gumi meg 100 ujonan, persze biztos nem zsir gumi... de szerinem azért 130 körül elmehet Akkor én olcsón adtam a Dininek B) B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Értelek titeket. Annyi a gondom, hogy pestig kéne érte menjek, hogy cseréljünk(+adna némi kárpótlást) a sráccal. Dilemmába estem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Értelek titeket. Annyi a gondom, hogy pestig kéne érte menjek, hogy cseréljünk(+adna némi kárpótlást) a sráccal. Dilemmába estem. Nekem se tetszik így tükörpolírba B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Az nem majdnem volt,ott voltam mögötte....a 15.4se túl jó idő...... Hát nem...de mondták hogy ott valami bibi is van... Amúgy meg a 250-260le-sek 14.2-4 között mennek...amik itton vannak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Értelek titeket. Annyi a gondom, hogy pestig kéne érte menjek, hogy cseréljünk(+adna némi kárpótlást) a sráccal. Dilemmába estem. Szerintem nézz egy picit peremesebb felót!!! nekem is az kellene B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Akkor én olcsón adtam a Dininek B) B) :D ;) de az anité volt anno... ;) másrészt meg az 1000 szebb volt mint ez.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Hát nem...de mondták hogy ott valami bibi is van... Mindíg bibi van,a seat fórumon meg azt írják hogy biztos turbós......azért megy ennyire B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 de az anité volt anno... B) másrészt meg az 1000 szebb volt mint ez.. Az nekem is tetszik.... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Nekem se tetszik így tükörpolírba B) izé... mondjuk lehet nem is tartanám meg, viszont a jelenlegi felnim meg sokaknak nagy a jelenlegi gumikkal. Ez meg mégiscsak több kocsin elfér. fene sem tudja. kezdek olyan lenni, mint Telo, hogy a fekete lemez felni tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Mindíg bibi van,a seat fórumon meg azt írják hogy biztos turbós......azért megy ennyire B) B) :D Legjobb tuning a Köbcenti!!! Nem ám KÚLER vazze!!!! Meg Turbó!!! NOS+ KÖBCENTI! Az a faja! ;) :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Már előre írod a miért kaptál ki kifogásokat??? B) B) bár ahogy hallom még Lanti is elvert... :D ;) és volt vagy 100kg előnyöd... :lol: :P :P Elvert? Nem is tudtam, 15.4 mentem tuning nélkül, és egy nem hivatalos dynos mérésen 15.2 "még nem jó tuningal", majd kicserélem a gátlókat és nem teszek bele 100-as marhaságot mikor 95-re írtam meg. Egyébknt meg jól megy a Lanti GSI-je 15.6 az jó idő, de ő is feladja a leckét neked ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 viszont a jelenlegi felnim meg sokaknak nagy a jelenlegi gumikkal. Magadnek szépíted építed a kocsit nem másnak! :D B) Ha neked tetszik sz@rj rá hogy mi mitmondunk! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 izé... mondjuk lehet nem is tartanám meg, viszont a jelenlegi felnim meg sokaknak nagy a jelenlegi gumikkal. Ez meg mégiscsak több kocsin elfér. fene sem tudja. kezdek olyan lenni, mint Telo, hogy a fekete lemez felni tetszik. Sajnos magyarországon vagyunk....Mit várunk egy azev felnitől,mikor olyan felnit lehet venni a Cs-n mint az enyém,65ért.......aminek az új ára 1000euro......Itthon sajnos semminek sincs ára.Szerintem ezt mex 100ért lehet eladni,de annál biztos nem adnak érte többet...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Elvert? Nem is tudtam, 15.4 mentem tuning nélkül, és egy nem hivatalos dynos mérésen 15.2 "még nem jó tuningal", majd kicserélem a gátlókat és nem teszek bele 100-as marhaságot mikor 95-re írtam meg. Egyébknt meg jól megy a Lanti GSI-je 15.6 az jó idő, de ő is feladja a leckét neked B) én soha nem mondtam h elvertem... viszont a 15,499 nekem 15,5 nem 15,4.. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Magadnek szépíted építed a kocsit nem másnak! ;) :D Ha neked tetszik sz@rj rá hogy mi mitmondunk! B) Én sem tudom, mit akarok. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Elvert? Nem is tudtam, 15.4 mentem tuning nélkül, és egy nem hivatalos dynos mérésen 15.2 "még nem jó tuningal", majd kicserélem a gátlókat és nem teszek bele 100-as marhaságot mikor 95-re írtam meg. Egyébknt meg jól megy a Lanti GSI-je 15.6 az jó idő, de ő is feladja a leckét neked B) Gyerekek Bliztre viszem a Dynot +Laptopot azt lehet arcoskodni mérünk azt ott kiderül! B) :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Mindíg bibi van,a seat fórumon meg azt írják hogy biztos turbós......azért megy ennyire B) B) :D Mondjuk az a sárga azóta is fut...nem lett HF-es egyszer sem... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Sajnos magyarországon vagyunk....Mit várunk egy azev felnitől,mikor olyan felnit lehet venni a Cs-n mint az enyém,65ért.......aminek az új ára 1000euro......Itthon sajnos semminek sincs ára.Szerintem ezt mex 100ért lehet eladni,de annál biztos nem adnak érte többet...... most mondjam azt, hogy olyan felnit, mint az enyém, múltkor gumistól láttam 75-ért? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Mondjuk az a sárga azóta is fut...nem lett HF-es egyszer sem... B) B) nem ugy van HF-esen megy a legjobban? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Elvert? Nem is tudtam, 15.4 mentem tuning nélkül, és egy nem hivatalos dynos mérésen 15.2 "még nem jó tuningal", majd kicserélem a gátlókat és nem teszek bele 100-as marhaságot mikor 95-re írtam meg. Egyébknt meg jól megy a Lanti GSI-je 15.6 az jó idő, de ő is feladja a leckét neked B) Azért nem félek ha nem baj... B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Kit érdekel az idő,ha az utcán Én vagyok elöl??????de komolyan?????Lehet hogy egyet mentünk Lantival da akkor is 5 centivel én voltam elörébb ennyi és csak ez számít......Amikor meg tökölröl jöttünk haza ő volt elöl,tehá ő nyert... B) :D ;) Nincsenek nagy csodák,egyformán mennek az autók csak nem mindíg sikerül úgy váltani rajtolni mint ahogy szeretnénk........ ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 én soha nem mondtam h elvertem... viszont a 15,499 nekem 15,5 nem 15,4.. ;) B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Azért nem félek ha nem baj... B) B) Hát pedíg féjél , Csabi oylan ECU-t ír hogy seholsenemleszel és ha méga gátlók is jóklesznek tök esélytelen leszel! :D ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 nem ugy van HF-esen megy a legjobban? B) De...amúgy pont ezért csinálják a vízbefecsit is...mondjuk általában a Ladáknál... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Kit érdekel az idő,ha az utcán Én vagyok elöl??????de komolyan????? És ahogy Lanti szokta mondani vót,,,, a Pirosnál úgy is utolérlek! B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts