Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Hát amíg nem vertél el, addig csak jól hangzik...de írhattál volna oda Tech Art Porschet is ennyi erővel... B) :D

Nem hazudtam, 18T gyárit keresztbe hosszába, bármikor bárhol B) vagy azok nem cuprák? akkor azt kiszedem ;)

Elküldve
Nem hazudtam, 18T gyárit keresztbe hosszába, bármikor bárhol B) vagy azok nem cuprák? akkor azt kiszedem :D

nemhazudttál.... Az 1.8T 180 pacist összkerekest fogja és veri a GSI! De csak azt a Cuprát! B)

Elküldve
nemhazudttál.... Az 1.8T 180 pacist összkerekest fogja és veri a GSI! De csak azt a Cuprát! B)

Hát az a sárga 210Le szinte egyet megy egy gsi-vel :D B)

Elküldve

Ja amúgy ma megtudtam, hogy a mocim csapágyazása ugyan az mint az RS2-é... B)

A dugók, hajtókarok főtengely meg 350Le-ig bírja...

Ettől függetlenül így marad... B)

Elküldve
100 cucc

100 tarcsi moci ?

B) B) :D

Nem sajna ez csak a nitro szett,és az is csak az USA-ba kerül ennyibe......Itthon 300e körül van......

Elküldve
amennyiért hirdeti 170ért.. amugy szerintem a felpolir felni nem igazan szép azevba, muagy olyan 140-be jo

Én fujatom , políroztatni akartam mert az enyém ugyan ez az AZEV de télleg így nemtetszik annyira! B)

Elküldve
Ha jó a gumi akkor max 70...szerintem B)

amennyiért hirdeti 170ért.. amugy szerintem a felpolir felni nem igazan szép azevba, muagy olyan 140-be jo

na most kinek van igaza? 70 v. 170? Nem mindegy. B)

Elküldve
Első,de az összkerekes rosszabul megy mint az elsőkerekes B)

Igen tudom... Az összkerék csak indulásnál előny aztán hátrány! B)

Elküldve

Sose ér ez 140e-t szerintem...Annyiért szép 17"os felnit lehetne venni,gumival.......

Elküldve
Nem sajna ez csak a nitro szett,és az is csak az USA-ba kerül ennyibe......Itthon 300e körül van......

Azt mondtad, hogy 100000 Forintért volt szett nem ?

Vagy a többi ár kápjutörös verzió ?

Elküldve
na most kinek van igaza? 70 v. 170? Nem mindegy. B)

hat ha azt nézed ha felni szerintem 60-70 között van.. a gumi meg 100 ujonan, persze biztos nem zsir gumi... de szerinem azért 130 körül elmehet

Elküldve
Tegyük hozzá, hogy majdnem, és a leggyorsabb xe-vel a Lali ex vekijével... B)

Az nem majdnem volt,ott voltam mögötte....a 15.4se túl jó idő......

Elküldve
Ma egyébként szétment a jobboldali gátlóm is el is hagyta a felni kupakot középről ;) mostmár mégugysem lehet rajtolni :S

Már előre írod a miért kaptál ki kifogásokat??? B) B) bár ahogy hallom még Lanti is elvert... :D ;) és volt vagy 100kg előnyöd... :lol: :P :P

Elküldve
Azt mondtad, hogy 100000 Forintért volt szett nem ?

Vagy a többi ár kápjutörös verzió ?

Volt duenen,de eddig ez az egy szett volt 2.5év alatt.....

Elküldve
Tegyük hozzá, hogy majdnem, és a leggyorsabb xe-vel a Lali ex vekijével... B)

szerintem se olyan hűde, föleg h Norbi már 2x hengerfejessé tette B)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.