Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Szerintem ezt nem neten kellene nézni,hanem bontókat járni........ B)

Hááát lehet.. csak nem igazán ismerek jó bontókat.. igazság szerint egyben se voltam még... B)

De most kaptam egy ajánlatott.. egész türhető... gyáriméret Brembo Max 20e a kettő tárcsa....

Elküldve
Hááát lehet.. csak nem igazán ismerek jó bontókat.. igazság szerint egyben se voltam még... B)

Erre viszont biztos jó a google ;) :D B)

Elküldve
Erre viszont biztos jó a google ;) :D B)

B) Jogos... viszont nem tom válaszoltál-é, csak elsiklottam... jómúltkor mondottad, hogy van imbuszod a nyereghez.. elkérhetem majd valamikor?

Elküldve
B) Jogos... viszont nem tom válaszoltál-é, csak elsiklottam... jómúltkor mondottad, hogy van imbuszod a nyereghez.. elkérhetem majd valamikor?

Elkérheted B)

Elküldve

Ja meghekkeltem ma a Duckyt...ki volt lukadva egy cső a coolernél...így csak 0.7-0.8-akat tudott tölteni...zárójelben megjegyezném, hogy ez már Csabival való megmérettetés alatt is így volt... B) ...most újra 1.2 a nyomás.... B) :D

Elküldve
Ja meghekkeltem ma a Duckyt...ki volt lukadva egy cső a coolernél...így csak 0.7-0.8-akat tudott tölteni...zárójelben megjegyezném, hogy ez már Csabival való megmérettetés alatt is így volt... :D ...most újra 1.2 a nyomás.... ;) :lol:

tudjuk.. ahogy Norbi mondaná.. jolvan hagyjuk ;) B) B)

Elküldve
Ja meghekkeltem ma a Duckyt...ki volt lukadva egy cső a coolernél...így csak 0.7-0.8-akat tudott tölteni...zárójelben megjegyezném, hogy ez már Csabival való megmérettetés alatt is így volt... B) ...most újra 1.2 a nyomás.... :D ;)

Na mivan ecsém bent van a nagykúúler má??? B)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.