Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Beszélő nevek... ;) Ilyen meredek lesz a hétvége? :D

Mondhatta volna azt is hogy : a VUK nevezetű részen megtalálod! De vigyázz az öreg Karakkal! B) B)

Elküldve
Hétfőn a Róka utcában fog állni a kocsi.

Várlak, vidd el szerelőhöz, várd meg a vezérlés kicserélését és hozd vissza ok ?

Köszi ;)

Persze..ha bemész helyettem dolgozni :lol: ;) B) B) :D

Elküldve
Amúgy az utca közepesen meredek B)

legalább le tudod tesztelni h az új is olyan rendes-e mint a kék volt hogy nem megy messzire B)

Elküldve
ahogy látom már alakult valami mert a Futo ur tuned omegája 20 perce suhant el mellettem a Vácin B)

Elképzelem, ahogy suhantok a Vácin.

Ááááááá....inkább nem, mert hülyére röhögöm magam B)

Elküldve
Elképzelem, ahogy suhantok a Vácin.

Ááááááá....inkább nem, mert hülyére röhögöm magam ;)

ennek az embernek egyre nagyobb az arca B) B) :D

Elküldve
ez valami rettenet sok B)

120-160 közötti tempoval, hegyeken völgyeken, szerintem nem vészes...Mondjuk a szerpentineken felfele azért mutatott érdekes számokat a pill fogyi... B)

Elküldve
120-160 közötti tempoval, hegyeken völgyeken, szerintem nem vészes...Mondjuk a szerpentineken felfele azért mutatott érdekes számokat a pill fogyi... B)

Te ha 120-160 között mentek legközelebb a szerpentineken, akkor csinálj már 1 videót legközelebb pls.

Köszi B)

Elküldve
AKKOR NEM IS LEGYEN :lol:

Térj már magadhoz ember....

Legközelebb mit veszel ?

Velorexet ? B) B) :D

nem is hülyeség de csakis télinek..a kabrio beázik ;)

magamhoz tértem azért vettem egy olcsó és (talán) jó "autót".... ;)

Elküldve
magamhoz tértem azért vettem egy olcsó és (talán) jó "autót".... B)

Azért átnéztétek ugye? Nem csak az volt a szempont, hogy beleférjen 20kg véres hús... B) :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.