opel16v Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Pistának is nevet kéne változtatnia, Mélykékről Hófehérkére B) A Hópihe Píístára kicsit utópisztikus lenne :D ;) Így van csak az a lényeg hogy 284es legyen a nyereg,mert volt 288as is,de arra nem megy fel a 15ös felni..... De a legtöbb 15" felni rámegy 288-ra is :P Amelyik meg nem, az is, csak kell alá 1cm pogi ;) Este ZP ? ;) :lol: Ez már eldöntött program netán? B) Mesélj! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 De a legtöbb 15" felni rámegy 288-ra is :D Amelyik meg nem, az is, csak kell alá 1cm pogi ;) ESKÜDJ! B) B) ha ez tényleg igyvan akkor mégiscsak 288 lesz wohooooo Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 ESKÜDJ! B) B) ha ez tényleg igyvan akkor mégiscsak 288 lesz wohooooo Ha nem tűnt volna fel eddig, én is 15-ös kerekekkel versenyzek az astrával :D Nekem Borbet és Exlusive line felnik vannak, 15*7 ET35. Ezekhez nem is kellene a pogi, de mivel van, ezért alatta van ;) Meg így könnyebb centírozni is, nem szedi le a súlyt a féknyereg ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 ESKÜDJ! B) :D ha ez tényleg igyvan akkor mégiscsak 288 lesz wohooooo Antinak nem ment fel a 288ra a 15"os felni...semmilyen ET vel B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Ha nem tűnt volna fel eddig, én is 15-ös kerekekkel versenyzek az astrával :D bocs, nem néztem a Forma1 közvetítést, a WRC össszefoglalóban meg nem nagyon mutogattak mostanában ;) B) btw köszi a tippet B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Antinak nem ment fel a 288ra a 15"os felni...semmilyen ET vel B) pogival sem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Antinak nem ment fel a 288ra a 15"os felni...semmilyen ET vel B) Nemtom az milyen elcseszett felni volt, de nekem rámentek a következők: -Borbet 5 ágú -Exclusive Line 5 ágú -Tigra gyári 5 ágú (pogival) -GSi "harmonikás" (pogival) -valami névtelen, hasonlít a borbethez de csavartakarós (az volt a fehér tavalyelőtt) Ráadásul kétféle 288-as nyereggel van már tesztelve: 54-es és 57-es (ez a legnagyobb) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Az a felni amit eladott a carmenéknek az nem ment rá.....a cabrió lemezfelnije se,viszont ha jól emlékszem akkor a pályanapos slikk 15"os volt az lehet valami kisebb Et-s felni volt,az ráment......Elöször érdemes lenne felpróbálni a gsi felnit egy 288as fékre B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Elöször érdemes lenne felpróbálni a gsi felnit egy 288as fékre :D B) Nálam már megvolt ez a próba, lévén az egyik pótkerékfelnim a gyári GSi harmonikás fajta. ;) Pogival felmegy B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 ....Ez már eldöntött program netán? B) Mesélj! ;).... Fél 6kor ? Viccelsz ? B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Nálam már megvolt ez a próba, lévén az egyik pótkerékfelnim a gyári GSi harmonikás fajta. :D Pogival felmegy B) Mekkora pogival?????Mert úgye az se mindegy....... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Fél 6kor ? Viccelsz ? :D ;) ;) Csak költői kérdés volt... B) Mekkora pogival?????Mert úgye az se mindegy....... B) van egy pár félcentisem, meg egy pár egycentisem. Asszem a félcentissel is már jó volt, bár erre nem esküszöm most meg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Azért szólhattál volna,mert többen is megvették már volna...... :D Ohh... nemtudtam hogy ennyire komolyan vetted az elrakását... Bocsánat... B) Teljesen kiment egyébként a fejemből, tegnap jutott eszembe hogy mélykék kérdezte... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Ohh... nemtudtam hogy ennyire komolyan vetted az elrakását... Bocsánat... B) Teljesen kiment egyébként a fejemből, tegnap jutott eszembe hogy mélykék kérdezte... B) Arra kértél hogy rakjam el,mert neked mindenféleképpen kell........ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Ohh... nemtudtam hogy ennyire komolyan vetted az elrakását... Bocsánat... B) Teljesen kiment egyébként a fejemből, tegnap jutott eszembe hogy mélykék kérdezte... B) Meglepő, hogy valaki állja a szavát ? :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 a katalizátornál a csövem úgy ahogy van kettétört... illetve egy csavar is hiányzott az egyik összefogási pontnál...így ott is kifújt a kipuff... hamar meglett csinálva szerencsére...és még olcsó is volt szerencsére. tudom sokadjára de gratula Pista mégegyszer a vashoz...! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Pista felhívtad M.Zolit????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Már nagyon rég B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Már nagyon rég B) És???Nem ér rá???????Vagy nem akarja megcsinálni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Ezén honnan tudnám eldönteni ? B) Robi azt mondta, hogy Géza kocsiján bűvészkedtek valamit. Hétfő....ami mint tudjuk egy nagyoooon távoli nap B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Hétfő....ami mint tudjuk egy nagyoooon távoli nap B) Nem értem hova sietsz,úgy se használod a kocsit a hétvégén...holnap meg úgy se fogsz vezetni ;) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Nem értem hova sietsz,úgy se használod a kocsit a hétvégén...holnap meg úgy se fogsz vezetni ;) B) :D Hétfőn a Róka utcában fog állni a kocsi. Várlak, vidd el szerelőhöz, várd meg a vezérlés kicserélését és hozd vissza ok ? Köszi B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Hétfőn a Róka utcában fog állni a kocsi. Beszélő nevek... B) Ilyen meredek lesz a hétvége? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Beszélő nevek... :D Ilyen meredek lesz a hétvége? B) Alacsony hibaszázalékkal dolgozok az italozás kapcsán B) Amúgy az utca közepesen meredek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Alacsony hibaszázalékkal dolgozok az italozás kapcsán B) Amúgy az utca közepesen meredek :D Illetve gömbölyű a cipőtalpa?? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts