mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Pontosan! B) A tárcsák az valami noname, (csergobe ajánlották hogy jó) a betétek meg GM. Zimmermann Cintányér ? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 : Hol az új modern idők GSI-je? B) Ne alacsonyísd le a Gsi-t B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Szerintem a GM betétekkel lehet a gond....... Szerintem meg azzal hogy elkapkodtam, egyből nagyfékeket kellett volna alá tenni! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Gazdagság van öcséééééééém...pénz meg úgysem marad téligumira, mert eltankolom... B) B) Ne menj vele csak hétvégenként :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Ne alacsonyísd le a Gsi-t B) :D ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Szerintem meg azzal hogy elkapkodtam, egyből nagyfékeket kellett volna alá tenni! B) Ez valószínű ;) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Zimmermann Cintányér ? B) Nem, valami ennél is jobban csengő neve volt B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 A tárcsák az valami noname, (csergobe ajánlották hogy jó) a betétek meg GM. itt a gond.... B) miért nem vettél valami kipróbált, jó tárcsát meg valami kipróbált és bevált jó betétet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 vagy majd vesz rá a gazdája? B) Ja...szólok is neki, hogy kéne bele tankolni, mert haladni szeretnék ma még... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Pista, nem tudom nem elmondani, 10 perce azon nevetek de székleesősen, tegnap mikor beszéltéál nekünk de háttal, azért az od@@asz B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Mesélj már, mi volt kint afganisztánban? B) Hol az új modern idők GSI-je? B) Lent áll a kúton...várja a szörpijét, aztán gurul tovább-tovább...ki a világból... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Pista, nem tudom nem elmondani, 10 perce azon nevetek de székleesősen, tegnap mikor beszéltéál nekünk de háttal, azért az od@@asz B) B) szelkakas.hu, arra mozdított a fúúúúúvalat :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 itt a gond.... B) miért nem vettél valami kipróbált, jó tárcsát meg valami kipróbált és bevált jó betétet? Mint írtam föntebb, elkapkodtam, de a kékre mikor vettem, bementem a csergőbe, vettem tárcsát és betéteket akkor is az aranyközépútat választottam mint most, nem a legolcsóbb de nem is a legdrágábbat, ahogy összeraktam a kéket azon azonnal bitang volt a fék, ezen meg f@s Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Pista, nem tudom nem elmondani, 10 perce azon nevetek de székleesősen, tegnap mikor beszéltéál nekünk de háttal, azért az od@@asz :D ;) ti elvártátok, hogy megmozduljon?? szadista állatok vagytok mind B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Lent áll a kúton...várja a szörpijét, aztán gurul tovább-tovább...ki a világból... B) B) Márha van arra benzinkút :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 ti elvártátok, hogy megmozduljon?? szadista állatok vagytok mind B) B) Mesélj szépen mi lett a tegnapi viszkis kalandod vége ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Hümmm..... Mekkora forgalom ma. Mindenki vezérléscserére vár ? ;) ;) Péééééééééééééééééééé B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Mesélj szépen mi lett a tegnapi viszkis kalandod vége ? B) körömszakadtáig részegre sikerült aljasodni B) sohatöbbénemiszom Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 körömszakadtáig részegre sikerült aljasodni B) sohatöbbénemiszom Ej-ej, itt az ideje józan életmódot élned ;) Este ZP ? B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Gazdagság van öcséééééééém...pénz meg úgysem marad téligumira, mert eltankolom... B) B) mennyit evett most? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Gazdagság van öcséééééééém...pénz meg úgysem marad téligumira, mert eltankolom... B) B) neked nem is kell mert itt rohad a kertben egy garnitúra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Lassan mehetek dolgozni éjszakára, de jó hogy sokat aludtam B) remélem ma csak 300Km kell menni a vársban B) Hogy miért nem csak Péntekekből áll a hét :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Pistának is nevet kéne változtatnia, Mélykékről Hófehérkére B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Nah.. látom voltak itt történések!! De! Még nem tudjuk, mi Csabi tunningja! Mi volt Csabi, ami után azt mondod kell a nagy fék? Mik volt a tegnap esti történések?(Persze az érdekesebb dolgok) :D Nagy fék: nem lenne rossz, de én pl egyenlőre nem láttam nyerget... de nincsenek is forrásaim.. és már betétem se sok.. szal valszeg megy fel a gyári fék .. Coupe: majd valamikor el is kérném az imbuszod, ha szabad... és szééépen kérem oda adóóód? ;) B) Pifta! Gratula a gépsashoz.. bár még nem láttam, de ha ennyire dicsérik, és nem fikuzzák, vagy sokat fizettél nekik, vagy tényleg jó a paripa B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 De! Még nem tudjuk, mi Csabi tunningja! Hát egyelőre semmi, tegnap rosszabakat mentem mint tuning nélkül B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts