Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Csak nem??? A hasznaltauto-n volt fenn egy fehér caravan, a képek alapján nagyon rendben volt... Be is próbálkoztam a srácnál, de nem ment bele a cserébe. B) Fáj a szívem... Milyen az autó?

Szerintem mindenki elégedett vele, aki körbeszimatolta B)

Ezért kérdezgetted a motorokat ? Csereberén töröd a fejed ? :D

Elküldve
Írd be ha mered, hogy milyen kocsit veszel B)

Meséjé' csak! B)

Ebként pedig drakula az új vashoz.Majd alkalom adtán némi képet prezentálhatnál róla! :D

Elküldve
IDÉZET(PetiGSI @ 2008-05-22 - 14:56) *

Kitalálom :

Egy kék színü Astra Caravan GSI . 2.0 16V smile.gif

1995-ös évjárat!

B)

Fehér B)

Uhhh....majdnem eltaláltam :D

Sok sikert kívánok a géphez!

Remélem sok örömöd leled majd benne!

Mégegyszer grat !

Elküldve

Tegnap écaka vagy leért a kipuffom valahol vagy egyszerűen csak elfáradt az anyag...lényeg hogy kifúj eléggé...

Létezik olyan kipuffos aki szombaton megcsinálja nekem vajon?

ötlet? B)

Elküldve

Nagyon szép Pista autója.....És még az is lehet hogy valós 159e km van benne,a belseje gyönyörű,a kormány nincs leharcolva a váltóbőr is csak kicsit kopott,a hátulja nem volt sérülve,lagalábbis durván nem.....Kicsit el van lustulva,de azon könnyen lehet segíteni.....Örülök Pista hogy nem sokat gondolkodtál :D B) B)

Elküldve
Nagyon szép Pista autója.....És még az is lehet hogy valós 159e km van benne,a belseje gyönyörű,a kormány nincs leharcolva a váltóbőr is csak kicsit kopott,a hátulja nem volt sérülve,lagalábbis durván nem.....Kicsit el van lustulva,de azon könnyen lehet segíteni.....Örülök Pista hogy nem sokat gondolkodtál ;) B) :D

Ez a jó,hogy ezekben a kocsikban (astra caravan) tuti nincs széthajtva az XE mint pl. egy GSI -ben. Nem hiába tapasztalható,hogy 1-2 C18XE jobban megy mint néhány C20XE. B)

Elküldve

köszönöm!

közben a Proex kőér utcai műhelye azt mondta rálesnek holnap délben....

A Lender szerintem nyitva van szombaton......

ui:nyitva van 2ig......

Elküldve
még... ;) ;) B)

Ja, remélem jól megnézte most mindenki a szép belsejét, mert jövő héttől már csak az icetea kárpitozást

lehet megcsodálni B) :D

Elküldve
Ez a jó,hogy ezekben a kocsikban (astra caravan) tuti nincs széthajtva az XE mint pl. egy GSI -ben. Nem hiába tapasztalható,hogy 1-2 C18XE jobban megy mint néhány C20XE. B)

Na tehát annyi már kiderült hogy Fehér Caravan, C20XE motorral. Már csak képeket kellene valakinek linkelni... Esetleg gyorsulási, drift vagy gumifüstölős videót. B) :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.