Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
De ne rontsátok el ezt a "kis játékot" találgatással :D

már tövig rágtam az összes körmöm, jobban izgulok mint 20 éve télapó meg karácsony előtt B) B)

Elküldve
Na még egy erőlködés .:

1. Astra GSI ha nem akkor 2. Omega MV6 vagy 3.Omega sor6 24V DualRAM B)

Több ötletem nincs :D

Van még egy csomó Opel tipus mondjuk B)

De mondtam, hogy nem rontjuk el a játékot, már fél 5 ;)

Elküldve

Kiderítettük hogy megmurdált a vízhőfokjelzőm a műszeregységben... Nincs esetleg valakinek bontott GSi műszeregysége amiből pont a vízhőfokot mérőt nem használja? B) B)

Elküldve
Kiderítettük hogy megmurdált a vízhőfokjelzőm a műszeregységben... Nincs esetleg valakinek bontott GSi műszeregysége amiből pont a vízhőfokot mérőt nem használja? B) B)

Nemsokára kicserélem a műszerfalam.... és megdumálhatjuk :D szerintem a hétvégén már kibontom! Akkor benyamérővel együtt az még nem lett piszkálva így elég pontos!

Elküldve
akinek bejött az élet.....

B) B) Ezé van "fókateste" mert a normális kaja nem kell neki csak az ilyen szemeteket eszi! :D ;) ;)

Elküldve
Nemsokára kicserélem a műszerfalam.... és megdumálhatjuk B) szerintem a hétvégén már kibontom! Akkor benyamérővel együtt az még nem lett piszkálva így elég pontos!

Királyság... Majd ha nagy leszek meghálálom a helpet. :D B)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.