Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Köszi! De, én arra lennék kiváncsi, hogy szerkezetileg mennyiben külön(m?)böznek, mivel gyengítették le a teljesítményt?... Tudja ezt vki? Hiszen elég sok guru van ezen a fórumon...

Nem mindegy??????? B) Az x18xebe van agr szelep.....

Elküldve
Nem mindegy??????? B) Az x18xebe van agr szelep.....

Mind1nek tulkép mind1, de ha tudni az okot, akkor azt vissza is lehet csinálni, és akkor hipp-hopp 10-15 ló plusz... B)

Elküldve
Mind1nek tulkép mind1, de ha tudni az okot, akkor azt vissza is lehet csinálni, és akkor hipp-hopp 10-15 ló plusz... B)

Szerintem motorvezérló elektronikában van különbség,meg magasabb környezetvédelmi normáknak felel meg......

Elküldve
Szerintem nem lesz erőd használni majd! B)

nem is gondoltam annyira komolyan B) tudom hogy nem leszek koncentrációs készségeim tetőfokán akkor :D

Elküldve
úúúúúúúúúúh tényleg B) én meg pont akkor nyomom a wsop qualit B) no mind1 egy kis poker egy kis foci :D Most már tényleg jó voln e egyszer élőben is pókerezni klubbon belül. Blitzre hozzam magammal a koffert? ;)

Feltétlenül ;)

Elküldve
Feltétlenül B)

Pííííííísta téged sem úgy ismerlek mint aki blitzen leül party helyett zsugázni B) esetleg napközben másnaposságűzésnek :D

Elküldve
Pííííííísta téged sem úgy ismerlek mint aki blitzen leül party helyett zsugázni B) esetleg napközben másnaposságűzésnek B)

Helyette nem is, de ha elhozod, akkor nyomathatnánk pár kört :D

Elküldve
Hozzad hát...aztán valamelyik lájtosabb nap, kéne tolni valami kis okospókert... B)

rábeszéltetek már pakolom is be a csomiba nehogy elfelejtsem B)

Elküldve
GSi hátsó lökibe rendszámtábla világítást vajon mezei autósboltban is tudnak hozni vagy ahhoz az Opelhez kell mennem? B)

Nem tudom,de nálunk simán beszerezhető.

Elküldve
GSi hátsó lökibe rendszámtábla világítást vajon mezei autósboltban is tudnak hozni vagy ahhoz az Opelhez kell mennem? B)

Autósbolt a mezőn ? B) :D ;)

Eltér a gsi rendszámpilácsa régi kocsidtól ?

Dzsoni beírta mennyit ér a gsi rugó kb. ;)

Elküldve
Autósbolt a mezőn ? :D ;) :lol:

Eltér a gsi rendszámpilácsa régi kocsidtól ?

Dzsoni beírta mennyit ér a gsi rugó kb. :P

Ja.. olyan mint a cd bolt a réten... Tod diszkrét... ;)

Annyiban biztos hogy abban csak egy volt, ebben meg kettő van, de hogy a kiképzése eltér-e az passz.

Igen igen, olvastam... Köszönöm is zsugabubus... akinek a neve dzsoni...

Húúúú ez melyik filmben is volt... B) B)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.