Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Sziasztok!

Lenne egy szakmai kérdésem... ;)

GSI hátsó ajtóm van és 4 db furat a szélén a belsőkbe megy valami műanyag cucc amiben menet van, gondolom arra megy rá a szárny alsó része. Érdekelne hogyan lehet jól összerakni?

Nemtom segít-e, de KATT IDE (nekem ugyan kicsi szárnyam van)

Ma éjjel ellopták a vonószemtakaróm, amit 2-3 hete vettem talán, egyszerűen nem találok szavakat. B) ;) :lol: HOgy miért nem rohad le a keze, az ilyen embernek :P

Az f..a!! amióta nekem is az van fent, azóta én is tartok tőle. Bár nekem van egy kis okosság rajta, ami miatt nem olyan egyszerű leszedni.. de nem is olyan nehéz.. de 2 perc helyett, eltart kb 5-10-ig... :P

A legszomorúbb, hogy vagy GSi-s, vagy olyan szedhette le, aki kapcsolatban van vele.. B)

Amúgy nálatok a ház elöl?

Ez elég jó ötlet, mert nem nagyon szalalgálnak csavarhúzóval az emberek, vagy igen :D

Mostmár igen ;)

Elküldve
Kezdem kapizsgálni hogy mi lehet ez... életemben nem láttam még ennek a motornak a folytószelepházát, de ha elkap az gépszíj lehet nemsokára fogom. B)

Tessék! B) És még van pár kép.. csak katt rá :D

30126932.jpg

Elküldve
János fiam,

Mennyiért vetted a gsi rugókat ?

Zsolti kérdezte mennyit érnek B)

Dinitől vettem Apu,szal őt kérdezd! B) Egyébként 10E volt a 4db!

Elküldve
Sapnyol módra! B)

Az az!

Szombaton este elmondtam haveroknak,volt nagy röhögés,mondjuk hozzátettem,hogy nem én találtam ki,hanem egy "normális" klubtársam! B)

Elküldve
egyébiránt kb mennyit érhet 4db gyári Gsi rugó + 4db gyári gátló? Kaptam a kocsival de szerintem én már nem fogom használni őket... gondoltam eladom... csak nemtom mennyit lehet rá kiírni... a gátlókat nemtom hogy jók-e vagy nem... szal azok pl zsákbamacskák, de a rugók jól néznek ki. Nincsenek görbülve, fintulva... :D

az én gsi rugóimat uhuhuék berakták az 1.8 16v klimás asztrába és magasabban volt mint a saját gyárijával B) B)

tedd el, jól jön esős napokon ;)

Elküldve

Köszönöm az infókat, de az én Gsi ajtóm nem ilyen... B) A szárny alsó részét a műanyag anyákon kivül oldalanként 2 x 2 db csavar fogja és van egy műanyag sín ami bepattan a csomitérajtóba. A felső részét oldalanként 2 x 2 csavar felül a széleknél 2 csavar és persze a szokásos helyen hátul 2 db csavar fogja. A probléma az volt, hogy a csomitérajtó és a szárny nem passzoltak mivel nem együtt vettem őket, kellet még 1 furatot csinálnom az ajón és utánna minden helyére került. B)

Elküldve
Az az!

Szombaton este elmondtam haveroknak,volt nagy röhögés,mondjuk hozzátettem,hogy nem én találtam ki,hanem egy "normális" klubtársam! B)

Most gondolj bele , mikor esetleg olyan helyzetbe kerülsz a való életbe és olvasod SEX spanyol módra te már tudod mire számíthatsz!! B) :D ;)

Elküldve

Tudja valaki, hogy a x20xev mennyiben más, mint c20xe? A 125 LE-s 1.8-nak mi a motorkódja? A 116Le x18xe.. Talán c18xe? Miben más a két motor? Eddig még senki nem tudott érdemben hozzászólni...

Elküldve

Közben találtam még infót. Volt 116LE-s c18xel is... A 125lovas ténylec c18xe. Viszont mégmindig nem tudtam kideríteni, miben térnek el egymástól...

Elküldve
Tudja valaki, hogy a x20xev mennyiben más, mint c20xe? A 125 LE-s 1.8-nak mi a motorkódja? A 116Le x18xe.. Talán c18xe? Miben más a két motor? Eddig még senki nem tudott érdemben hozzászólni...

x20xev az az ecotec motor, magasabb környezetvédelmi osztályba tartozik de visszábvan folytva mint a C20XE! Kicsit több a hibaforrás benne!

Teljesítménye: 100 kW, 136 LE

Nyomatéka:185Nm

C20XE : 110Kw /151LE

Nyomaték :198 Nm!

Az 1.8 asokról nemtudok semmit! B)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.