aztec Elküldve Január27, 2005 Megoszt Elküldve Január27, 2005 na mizujs nem köll a cuccos?? :) de-de összefut6unk vmikor! illetve a 7végétől bmikor,mert mos' nem jó.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január27, 2005 Megoszt Elküldve Január27, 2005 Mondjátok azt, hogy régimódi vagyok, de nekem ez jön be.Az ára volt a domináns. http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?q1...screenwidth=800 Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január27, 2005 Megoszt Elküldve Január27, 2005 Benzin! Női tulaj - az én kocsim pedig nagyanyám nevén van. Semmit sem jelent. Nem tudja eszik-e vagy isszák a kocsiját - ez tipikus duma, hogy ne kelljen neked hazudnia, mert mégiscsak jobb aszondani egy pl. hengerfejes kocsira, hogy "én nem értek hozzá, nemtudom mitől olajos a víz", mint azt hogy "az ilyen normális állapotban". Menj el, ha tetszik és árra megfelelő, vidd el megnézetni. Hogy ki mit mond, az teljesen mindegy, szard le. Csak bátran, mert alapból jó autók ezek, csak ne legyen nagyon hülye gazdájuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január27, 2005 Megoszt Elküldve Január27, 2005 :) :D :lol: :lol: :lol: kb. így kell autót venni! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január27, 2005 Megoszt Elküldve Január27, 2005 Amúgy a női tulajról tudnék mesélni.... Amikor a gsivel megy 15 méter és felgangol 5ig, hallom ahogy kopog a moci majd visszapakolja 1esével 5men... Ha igaz is akkor sem jelent semmit. Csatlakoznéék az előttem szoló kollegához: meg kell nézni! Másik gsi a piros Mazsolájé az nagyon szép verda ő is annyira mániákus, mint mi, sztem nem lehet rossz vétel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január27, 2005 Megoszt Elküldve Január27, 2005 Másik gsi a piros Mazsolájé az nagyon szép verda ő is annyira mániákus, mint mi, sztem nem lehet rossz vétel... _________________ Azonos a hullámhossz úgy tűnik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2005 Megoszt Elküldve Január28, 2005 Mondjátok azt, hogy régimódi vagyok, de nekem ez jön be.Az ára volt a domináns.http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?q1...screenwidth=800 Wolfi! Az Szaszagsi autója, régen néha megfordult errefelé... Ez ugyanaz a kocsi amit múlhéten fikáztatok, és nem volt rajta a lökhárító elöl... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2005 Megoszt Elküldve Január28, 2005 Ántál úrfi írtám mélt :idea: Aztec úrfi! Felőlem mehet a bolt ha érdekel a dolog.. :wink: de meg kéne várnom az új gátlókat, ami elvileg jövő héten van itt... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január28, 2005 Megoszt Elküldve Január28, 2005 OK De melik rugót áldoznád be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2005 Megoszt Elküldve Január28, 2005 Csakis a régit... :wink: Az újat nem adom...az amúgy is 60/60, és az a rövidített gátlókhoz van... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január28, 2005 Megoszt Elküldve Január28, 2005 Wolfi! Az Szaszagsi autója, régen néha megfordult errefelé... Ez ugyanaz a kocsi amit múlhéten fikáztatok, és nem volt rajta a lökhárító elöl... :wink: Üdv.: Atommanó A helyet az, hogy így már mutat is valamit. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2005 Megoszt Elküldve Január28, 2005 Most beszéltem Patyi mesterrel, hétfőn kezdik összerekni a mocit, mert addigra lesz meg minden... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január28, 2005 Megoszt Elküldve Január28, 2005 Anti közben még lett volna kérdésem, de tanfolyamon átvették a képernyőm és tehetetlen lettem :) Szal a régi szted jó nekem a srága konyikhoz, amik nem rövidítettek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Január28, 2005 Megoszt Elküldve Január28, 2005 Aztec úrfi! Felőlem mehet a bolt ha érdekel a dolog.. :wink: de meg kéne várnom az új gátlókat, ami elvileg jövő héten van itt... :wink: Üdv.: Atommanó jövöhét után Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2005 Megoszt Elküldve Január28, 2005 Itt lesz az jövő héten... :wink: Amúgy nekem is sima méretűekkel van most bent... :wink: Jó reggelt Sonique pajtárs... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január28, 2005 @Atommanó! Szeva:) Felmerült benned egy nagy próbléma a Corsa szekció topikban... domain név. Azért van csak http://gsi.opelclub.hu domain nevetek, mert a http://www.gsi.hu -t nem tudtam anno megszerezni erre a célra. Giltner Attilának más céljai vannak a website-al. Én ezt tiszteletben tartom. Javaslatom a problémádra: 1. Meggyőzöd Giltner Attilát mutasson a www.gsi.hu cím a http://gsi.opelclub.hu -ra 2. Nem "CSAK" GSI szekció maradtok hanem Kadett-Astra szekció és akkor megkaphatjátok a www.astraklub.hu domaint. Üdv hemi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Január28, 2005 Megoszt Elküldve Január28, 2005 Most beszéltem Patyi mesterrel, hétfőn kezdik összerekni a mocit, mert addigra lesz meg minden... :wink: Üdv.: Atommanó Nem ér 1 hónap alatt túl lenni rajta !!! :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2005 Megoszt Elküldve Január28, 2005 Zorro! 2 és fél hét... :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2005 Megoszt Elküldve Január28, 2005 Én mivel nem ismerem Giltner Attilát, ezért nem valószínű, hogy a meggyőzéses verzió működne... Viszont azt esetleg fel lehetne vetni esetleg, hogy amíg nem műxik a gsi.hu addig mutogasson ránk...szerintem... Amúgy nekem semmi bajoma gsi.opelclub.hu -val sem.. :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január28, 2005 Én mivel nem ismerem Giltner Attilát, ezért nem valószínű, hogy a meggyőzéses verzió működne... Viszont azt esetleg fel lehetne vetni esetleg, hogy amíg nem műxik a gsi.hu addig mutogasson ránk...szerintem... Amúgy nekem semmi bajoma gsi.opelclub.hu -val sem.. :wink: Üdv.: Atommanó Vagy regeljétek be a www.gsiklub.hu -t:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2005 Megoszt Elküldve Január28, 2005 Szeintem tökéletesen megfelel a célnak a gsi.opelclub.hu is, kár szenvedi, nem hiszem hogy sokat javítana a helyzeten... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január28, 2005 Szeintem tökéletesen megfelel a célnak a gsi.opelclub.hu is, kár szenvedi, nem hiszem hogy sokat javítana a helyzeten... :wink: Üdv.: Atommanó Milyen helyzeten, olyan lehangolóan ,mondod:)):)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2005 Megoszt Elküldve Január28, 2005 Abszolúlt nem lehangolóan mondtam, (csak nem látod közben a fejemet-lehet hogy jobb is... :) ) de hát ugye már párszor belebonyolódtunk ebbe a témába, és nem hiszem, hogy a weboldal címe a legnagyobb probléma ez esetben... Szóval ha majd egyszer megmutatod, mit is kén csinálnom :roll: , és rendszeresebben lesz frissítve a gsi.opelclub.hu akkor szerintem ugyanaz elérhető, mintha gsi.hu lenne... :wink: Szerintem... :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január28, 2005 Szóval ha majd egyszer megmutatod, mit is kén csinálnom :roll: , és rendszeresebben lesz frissítve a gsi.opelclub.hu akkor szerintem ugyanaz elérhető, mintha gsi.hu lenne... :wink: Szerintem... :) Szerintem is, de mintha ez mostanság nem rajtam múlna:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2005 Megoszt Elküldve Január28, 2005 Amint megmutatod a varázsszavakat, hogy csinálhassuk a dolgot, csak ámulni bámulni fogsz... :wink: :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts