Atommanó Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 Ja és neki van egy új 5-ös BMW 240 ló, azt mondta csörögjek és elvihetem kipróbálni, következő kérdésem egyből Péntek este? :D http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_70b...9e232ff0c5b.jpg Hát akkor tudhat valamit...mert biztos "kétkezi" munkával kereste meg az árát... B) B)
Albert Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 Tegnap a Ringen miden buszos kapott maga mellé egy hosztesz kisasszonyt B) Nem kevés az egy kicsit?
opel16v Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 Nem kevés az egy kicsit? Látom rajtad volt a napszemüveg az utóbbi napos időkben... B) B)
B_Csaba Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 Nem kevés az egy kicsit? Na jó, de te szép vagy! B) Énmegcsúnya és vén szar B)
Atommanó Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 Na jó, de te szép vagy! B) Énmegcsúnya és vén szar ;) Akkor jöhet az "azért puha, hogy ne fájjon" meg a "Én egy kamiont is elhúzok vele, de egy gyufásdobozt sem tok eltolni"...duma... B) :D ;)
opel16v Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 Akkor jöhet az "azért puha, hogy ne fájjon" meg a "Én egy kamiont is elhúzok vele, de egy gyufásdobozt sem tok eltolni"...duma... B) B) :D Miért, nálad mostanság ez a téma? :lol: ;) ;)
B_Csaba Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 Hát akkor tudhat valamit...mert biztos "kétkezi" munkával kereste meg az árát... B) B) Kivételesen nem, nagyon gazdagok a szülei, mondta is hogy ngyon jó helyre született, ez a tegnapi meló is csak a sulijából válogattak, vagyis lehetett jelentkezni a ringre hoszteszkedni, és mivel BMW-s az egész családja ezért ment. ;) Most csütörtökig hozhatom el az autóját, mert pénteken utaznak el dubajba :D és majd csak 3.-án jönnek haza, szegények ;) :lol:
B_Csaba Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 Akkor jöhet az "azért puha, hogy ne fájjon" meg a "Én egy kamiont is elhúzok vele, de egy gyufásdobozt sem tok eltolni"...duma... B) B) :D Én nem azt mondtam hogy sz@r a fa@@om, és nem müxik ;) hanem hogy vén kecskére nem buknak amai fiatalok ;)
Veres Jana Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 Kivételesen nem, nagyon gazdagok a szülei, mondta is hogy ngyon jó helyre született, ez a tegnapi meló is csak a sulijából válogattak, vagyis lehetett jelentkezni a ringre hoszteszkedni, és mivel BMW-s az egész családja ezért ment. B) Most csütörtökig hozhatom el az autóját, mert pénteken utaznak el dubajba B) és majd csak 3.-án jönnek haza, szegények :D ;) Ha nagyon belehúzol, még talán mehetsz is velük nyaralni... ;)
B_Csaba Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 Ha nagyon belehúzol, még talán mehetsz is velük nyaralni... B) Ááá elég már nekem csak az álmodozás! B)
Atommanó Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 Miért, nálad mostanság ez a téma? ;) B) B) Hát a napi 10. után előfordul...de hát nálad ez a téma ismeretlen... :D
Atommanó Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 Én nem azt mondtam hogy sz@r a fa@@om, és nem müxik :D hanem hogy vén kecskére nem buknak amai fiatalok B) Próbáld ki, hogy megsózod...hátha megnyalják...vagy nem így szól, hogy a vén kecskének is megnyalják ha sós??? ;) ;) :lol: B)
opel16v Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 Ááá elég már nekem csak az álmodozás! B) Akkor kérek egy telszámot, én nekirugaszkodnék... B) :D Hát a napi 10. után előfordul...de hát nálad ez a téma ismeretlen... ;) Jaja, igaz, rajtam nem kell tízszer próbálkozni, hogy álljon a zászló... :lol: :P ;)
Atommanó Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 Akkor kérek egy telszámot, én nekirugaszkodnék... B) B) Jó nagyot kell ugranod, ahogy elnézem a képet... :D Jaja, igaz, rajtam nem kell tízszer próbálkozni, hogy álljon a zászló... :P :P ;) Na lehet itt a gond Gabi...nem elég lobogtatni... ;) :lol:
opel16v Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 Jó nagyot kell ugranod, ahogy elnézem a képet... B) Fekve tök mindegy milyen magas ;) A többiért meg kárpótol a gazdagsága B) Na lehet itt a gond Gabi...nem elég lobogtatni... ;) :lol: De legalább van mit! :P :D
Laci4 Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 B) B) Igazad lehet , elmegyek lemázsáltatom a méhtelepen! .... Na nem kell a duma hogy mivan leadod??? :D ;) Nyugi, én is így mérettem le! És nekem bé is szoltak a jómunkás emberek... "hoztad leadni?" mondom, azt azéért még neeem! :P Súly viszonyítási alap(mért értékek): Amúgy neked van egy saját Dynód? vagy köcsön dynó? és hús vagy növényevő? :P ha fókatested eléggé előrebillen és lendületbe hozza az autót akkor igen...de csak felkapcsolt lámpánál! ;) ;) Ezt Lanti be is mutatta 2 videón is..(most nem linkelem.. valszeg láttátok már..de nem nagyon jött be :P :lol: )
coupe Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 5.75... B) Sose lesz megint olyan jó...... ;) :D B) Bár ha azt nézem hogy 1 év alatt az Attilánál állt több mint fél évet mióta eladtad hát........
Albert Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 pénteken utaznak el dubajba B) és majd csak 3.-án jönnek haza, szegények :lol: :P Van ilyen? Megőrülök ;) Na jó, de te szép vagy! :D Hűha B) Előtted is vigyázok ha leejtek valamit nem hajolok le érte egyből ;)
Stefan Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 Szoftvert frissítettek? B) Még nem jöttek rá, hogy a hardvert kéne... ;) :D B)
redline Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 Van ilyen? Megőrülök B) Azért Bali sem rossz B)
opel16v Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 Hűha B) Előtted is vigyázok ha leejtek valamit nem hajolok le érte egyből B) Előtte megkeresed a kistáskában a vazelint? :D ;)
Atommanó Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 Sose lesz megint olyan jó...... ;) :D B) Bár ha azt nézem hogy 1 év alatt az Attilánál állt több mint fél évet mióta eladtad hát........ És most újabb fél év vár rá szintén az udvaron... B) ...lagalább is amekkora aktivitást mutatott Atti... ;)
Atommanó Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 Azért Bali sem rossz B) Ott több a papucs??? B) :D
Recommended Posts