Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Na jó, de te szép vagy! B) Énmegcsúnya és vén szar ;)

Akkor jöhet az "azért puha, hogy ne fájjon" meg a "Én egy kamiont is elhúzok vele, de egy gyufásdobozt sem tok eltolni"...duma... B) :D ;)

Elküldve
Akkor jöhet az "azért puha, hogy ne fájjon" meg a "Én egy kamiont is elhúzok vele, de egy gyufásdobozt sem tok eltolni"...duma... B) B) :D

Miért, nálad mostanság ez a téma? :lol: ;) ;)

Elküldve
Hát akkor tudhat valamit...mert biztos "kétkezi" munkával kereste meg az árát... B) B)

Kivételesen nem, nagyon gazdagok a szülei, mondta is hogy ngyon jó helyre született, ez a tegnapi meló is csak a sulijából válogattak, vagyis lehetett jelentkezni a ringre hoszteszkedni, és mivel BMW-s az egész családja ezért ment. ;) Most csütörtökig hozhatom el az autóját, mert pénteken utaznak el dubajba :D és majd csak 3.-án jönnek haza, szegények ;) :lol:

Elküldve
Akkor jöhet az "azért puha, hogy ne fájjon" meg a "Én egy kamiont is elhúzok vele, de egy gyufásdobozt sem tok eltolni"...duma... B) B) :D

Én nem azt mondtam hogy sz@r a fa@@om, és nem müxik ;) hanem hogy vén kecskére nem buknak amai fiatalok ;)

Elküldve
Kivételesen nem, nagyon gazdagok a szülei, mondta is hogy ngyon jó helyre született, ez a tegnapi meló is csak a sulijából válogattak, vagyis lehetett jelentkezni a ringre hoszteszkedni, és mivel BMW-s az egész családja ezért ment. B) Most csütörtökig hozhatom el az autóját, mert pénteken utaznak el dubajba B) és majd csak 3.-án jönnek haza, szegények :D ;)

Ha nagyon belehúzol, még talán mehetsz is velük nyaralni... ;)

Elküldve
Én nem azt mondtam hogy sz@r a fa@@om, és nem müxik :D hanem hogy vén kecskére nem buknak amai fiatalok B)

Próbáld ki, hogy megsózod...hátha megnyalják...vagy nem így szól, hogy a vén kecskének is megnyalják ha sós??? ;) ;) :lol: B)

Elküldve
Ááá elég már nekem csak az álmodozás! B)

Akkor kérek egy telszámot, én nekirugaszkodnék... B) :D

Hát a napi 10. után előfordul...de hát nálad ez a téma ismeretlen... ;)

Jaja, igaz, rajtam nem kell tízszer próbálkozni, hogy álljon a zászló... :lol: :P ;)

Elküldve
Akkor kérek egy telszámot, én nekirugaszkodnék... B) B)

Jó nagyot kell ugranod, ahogy elnézem a képet... :D

Jaja, igaz, rajtam nem kell tízszer próbálkozni, hogy álljon a zászló... :P :P ;)

Na lehet itt a gond Gabi...nem elég lobogtatni... ;) :lol:

Elküldve
Jó nagyot kell ugranod, ahogy elnézem a képet... B)

Fekve tök mindegy milyen magas ;)

A többiért meg kárpótol a gazdagsága B)

Na lehet itt a gond Gabi...nem elég lobogtatni... ;) :lol:

De legalább van mit! :P :D

Elküldve
B) B) Igazad lehet , elmegyek lemázsáltatom a méhtelepen! .... Na nem kell a duma hogy mivan leadod??? :D ;)

Nyugi, én is így mérettem le! És nekem bé is szoltak a jómunkás emberek... "hoztad leadni?" mondom, azt azéért még neeem! :P

Súly viszonyítási alap(mért értékek):

28852189.png

Amúgy neked van egy saját Dynód? vagy köcsön dynó? és hús vagy növényevő? :P

ha fókatested eléggé előrebillen és lendületbe hozza az autót akkor igen...de csak felkapcsolt lámpánál! ;) ;)

Ezt Lanti be is mutatta 2 videón is..(most nem linkelem.. valszeg láttátok már..de nem nagyon jött be :P :lol: )

Elküldve
5.75... B)

Sose lesz megint olyan jó...... ;) :D B) Bár ha azt nézem hogy 1 év alatt az Attilánál állt több mint fél évet mióta eladtad hát........

Elküldve
pénteken utaznak el dubajba B) és majd csak 3.-án jönnek haza, szegények :lol: :P

Van ilyen? Megőrülök ;)

Na jó, de te szép vagy! :D

Hűha B) Előtted is vigyázok ha leejtek valamit nem hajolok le érte egyből ;)

Elküldve
Sose lesz megint olyan jó...... ;) :D B) Bár ha azt nézem hogy 1 év alatt az Attilánál állt több mint fél évet mióta eladtad hát........

És most újabb fél év vár rá szintén az udvaron... B) ...lagalább is amekkora aktivitást mutatott Atti... ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.