Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
a navigátor az zseniális B) B) :D

"lépjél oda neki rendesen, mert nem tudjuk igy megb@szni"

"assetudom mivan"

kééééészsszzz ;) ;)

Az még semmi,de amikor olyan szakszavak hangzanak el hogy: "Na innentől cipő végig!" :lol:

Néha olyan fékutakat vesz,hogy el sem hiszem,hogy meg fog állni,meg olyanokat összeszed,ahol én már ereszteném a pics@ba...ááá egyszer ülnöm kell egy ilyenben! :P

Elküldve
Nem tudom mennyi lóerő lehet a Cupra...papíron tényleg le van írva, hgoy 181kw...de az csak egy papír...passz...

először beórázom, hogy kiderüljön, hogy a turbónyomással rendben van e minden, nem fúj e ki...ha az is okés, akkor még logolunk egyet, aztán ha ott is ok minden, akkor irány a pad... :D

Ha szólsz akkor megyek én is! B)

Illik? B)

userpic_c6a0d03b05fbacb32d37ce19af8cbef2.jpg

Elküldve
Tegnap hajnalban veresről jöttem haza, ködlámpa és a refi is fel volt kapcsolva, mert arrafele nemsok fény van...kvázi nulla

De volt köd? B)

Akármilyen sötét is van, ha refivel nem látsz elég jól, akkor nem jó a lámpa.

A bünti kicsit sok, dehát tartunk az unijóba. B)

Elküldve
Ja, megkérdezted a matricámat? B) :D

Még nem mert nem volt rá időm,de nem felejtettem el....

Elég és olyan tuning van amivel elő lehet csalógatni plussz lovakat a c20xe-ből.....Azért is vagyok arra kiváncsi hogy mit találtál ki.....A papír meg elég kevés ahhoz hogy tudjuk biztosra hogy tényleg 250LE a cupra...... B)

Elküldve

Pehi!!!!!!!

Megcsináltam a képeket,ki kellett törölni a #3 a végéről....azért nem müködött neked......Jól mutatt rajta a felni...... B)

Elküldve

Volt egy hasonló crx itt kecsón,egyik ismimé volt,az is ilyen sportszelet zöld volt,de az össze lett csukva csúnyán,aztán eladta.Lehet ez lenne az? B)

Elküldve
jaaaaaaaaaa ezzel jön mindenki pedig ebből max a kupak ér valamit...a chiptől max kevesebbet fogyaszt...Mikor vissza raktam a gyárit talán még jobb is volt........ ;) :lol: A 60as rendszer pedig hátrány és nem elöny...ráadásul még nehéz is

És leírom még 1 x hogy szart se ér az f18+ ba a spernek nevezett valami,karcsikával jobbat rajtolok....

És szerintem kuplungot kell cserélnem........Amit ma vezettem abban olyan volt a kuplung mint a vaj....beleültem utána az enyémbe és alig bírtam benyomni :P

Kuplung: Én ugyanígy voltam amikor a Petyának cserélve volt, és utána vezettem. Amikor elösször kinyomtam az övét, majdnem kiszakítottam a padlólemezt... elvittem kipuffoshoz, vissza.. aztán beültem az enyémbe.. azt hittem leszakad a lábam:D

Lehet nekünk még a gyári van benne :P

Sper: szerintem se nagy durr.. egy hangyaf..nyit ha számít... inkább a motorjainkban lévő km-erek, meg a lábunk ami számít..

Bár én már marha rég gyorsúlgattam.

60-as rendszer.. ezért akarod eladni? :D

Rendőrök: videók: behajtani tilos, korlátozás: Dúrva :P B)

Egyre komolyabban nyomják.. Jó lenne tudni, mi lett a vége a múltkori hírekben szereplő videós feljelentés-eljárásnak...

Lehet van valami új okosságuk, ami alapján ezek alapján is büntethetnek? B)

BCsabi: Lambda tunning? ;) Vagy azért valami komolyabb ? ;)

Elküldve
BCsabi: Lambda tunning? :P Vagy azért valami komolyabb ? B)

Ugysem árulja el félti mint egy titkot!!! B) :D ;)

Csabi:

Lehet csak kipaklotál a csomitartóból mi?? ;) :lol: :P ;) :P

Elküldve
Ugysem árulja el félti mint egy titkot!!! B)

Csabi:

Lehet csak kipaklotál a csomitartóból mi?? B) :D :P

lehet nem a wizzaires kisbusszal volt ;) ;) :lol:

Elküldve
B) Köszi köszi!!!! Ennyi hiba az enyémen is van de írta a srác is hogy nem makilátlan! Jók a képek! B)

Csak neked fényképeztük...egyébként nekem ez a kocsi nem tetszik,élőben olyan széteset autó érzetett keltett bennem....Nem a crx van gondom,hanem ezzel a kocsival......

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.