redline Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 lurdynál mondta hogy 0%ban ő a hibás és a csávó aki belement 5 év jogsi minusszal indul plussz a károk , mert nem ez volt már az első esete, egyszer már részegen is csinált ilyet meg mittudomén milyen balhéi voltak. a srác aki belement akkoriban kapta vissza a jogsit és kölcsönautóval volt B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Szerinted hány lovas lehet így ebben a formában a vasam? Tudom nehéz találgatásokba belemenni, de még is csak érdekelne mit mondasz, ha a tiéd közel 250Le,és ehhez társul X Kg?! Azért azt ne felejtsük el hogy a gsi semmilyen környezetvédelmi normának nem felel meg,szóval a 150LE az 150 LE........Attól még hogy ott vagy az Anti mellett nem hiszem hogy max 160LE erősebb az autód,de szerintem még annyi sincs........Hiába jobb neki a súly lóreő aránya.....ráadásul biztosan azt se tudja senki hogy az ővé tényleg 250LE....Meg kell kérni a Lalit hogy intézzen egy paot,és ha többen mentek,megyünk még olcsób is...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Mi lesz Pista?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Mi lenne. 2 fix 1 a kérdéses B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Mi lesz Pista?????? te mostan tényleg gyüvöl értem? Ha igen miko? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Elvoltam elől 205/45R16 hátúl 215/45R16 és 9": Gyári ív szélesítéssel nem is rossz, pont befért de közlekedni nem lehetett vele mert a peremvédőt csikizte az ív alja pont. 8" lesz majd egyszer és akkor nem kell ívet csinálni hanem a gyári így jo ahogy van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Azért azt ne felejtsük el hogy a gsi semmilyen környezetvédelmi normának nem felel meg,szóval a 150LE az 150 LE........Attól még hogy ott vagy az Anti mellett nem hiszem hogy max 160LE erősebb az autód,de szerintem még annyi sincs........Hiába jobb neki a súly lóreő aránya.....ráadásul biztosan azt se tudja senki hogy az ővé tényleg 250LE....Meg kell kérni a Lalit hogy intézzen egy paot,és ha többen mentek,megyünk még olcsób is...... Ha nincs 160le sem akkor nemsokat ért a tuningom B) mindenesetre jól megy azzal a nemtudom mennyi lóval :D lehet muraközi lovak ;) Antié 250le ott van a papír róla. De mindegy is mennyi le, eddig még nem kaptam ki egyértelműen, senkitől, és akik ellen mentem azok ha megfelelnek ha nem a normáknak a KW-ja mindegyiknek nagyobb volt az én lóerőmtől, a forgalmijában B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Ja, megkérdezted a matricámat? B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Tegnap hajnalban veresről jöttem haza, ködlámpa és a refi is fel volt kapcsolva, mert arrafele nemsok fény van...kvázi nulla Fótra beérve lekapcsoltam a refit, a ködlámpát elfelejtettem. Rendőrbácsi kiszúrta és 15.000-el honorálta azzal egybevéve hogy az első rendszámom nem volt fenn. Alkudozni nem akart... Ez van, 2006.10 óta eddig ennyi a bünti... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Ez nem azé a srácé aki a crxforum.flix.hu-t csinálta? Azthiszem azé igen,,, de nem 100% , régen nagyon tetszett ez az autó,,, ugyan az a D16Z5 ös moci mint az enyém volt .! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Tegnap hajnalban veresről jöttem haza, ködlámpa és a refi is fel volt kapcsolva, mert arrafele nemsok fény van...kvázi nulla Fótra beérve lekapcsoltam a refit, a ködlámpát elfelejtettem. Rendőrbácsi kiszúrta és 15.000-el honorálta azzal egybevéve hogy az első rendszámom nem volt fenn. Alkudozni nem akart... Ez van, 2006.10 óta eddig ennyi a bünti... A rendőr azért is büntet ha nincs felkapcsolva ,, menjenek a büdöcs csába... és hol van az a látni és látszani szólásmondás? bevehetik,.... minden polgárt tudnak b@szogatni ... de amia dolguk lenne az másodlagos! KÖCSÖG BANDA! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Kicsit drága nem??????? B) Én meg egy ilyet szeretnék utcára...... B) Nem mintha ez jobb árban lenne mint a crx ;) ;) :lol: Ááááá ezek nagyon komolyak!Van itt egy barna vfts amit esténként szoktam látni nagy ritkán...hát az az autó vmi besz@rás!A múltkor a Metro-nál jött nem tudom mennyivel mert akkor még csak a hangját hallottam és elkezdte visszapakolgatni...Uramatyám...az a hang!Fehér felni alatta biztos volt 17es, agyig leültetve,jaj meg az a váltó.200m-eren beleverte az összes fokozatot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Ha nem ködlámpázom akkor nem veszi észre...vagy nem törődik vele... Végülis én követtem el a szabálysértést... más kérdés hogy az a8-asok meg m3-asok és társaik általában ezeket megússzák... A rendőr azért is büntet ha nincs felkapcsolva ,, menjenek a büdöcs csába... és hol van az a látni és látszani szólásmondás? bevehetik,.... minden polgárt tudnak b@szogatni ... de amia dolguk lenne az másodlagos! KÖCSÖG BANDA! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Ááááá ezek nagyon komolyak!Van itt egy barna vfts amit esténként szoktam látni nagy ritkán...hát az az autó vmi besz@rás!A múltkor a Metro-nál jött nem tudom mennyivel mert akkor még csak a hangját hallottam és elkezdte visszapakolgatni...Uramatyám...az a hang!Fehér felni alatta biztos volt 17es, agyig leültetve,jaj meg az a váltó.200m-eren beleverte az összes fokozatot B) Gondolhatod,hogy szól az a váltó az utastérben,rajta ülnek!Ott sír a fülükbe! :D Ezt kb 20x megnéztem: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Azért azt is hozzá kell tenni, hogy egy ilyen vfts km költsége nagyon magas B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Azért azt is hozzá kell tenni, hogy egy ilyen vfts km költsége nagyon magas B) Na de a feeling pótolhatatlan! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 B) Hali. Ezt télleg k...a jó. De be ülnék egyszer egy körre, a navigátor helyére! Aztán lehet hogy telerókáznám a kocsit, ugy csabdossa. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Azért azt is hozzá kell tenni, hogy egy ilyen vfts km költsége nagyon magas B) kb. mennyi főnök úr? Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Egyszer a Pólus Centernél megnéztünk egy Prológot, vagy hogy hivják, csak gumikbol volt kirakva egy szlalom pálya, gondolom idöre mentek. (nem értek hozzá) A Ladák amikor jöttek, és elkezdték csapatni kilincsel elöre, hát ahogy akkor elkezdett örjöngeni a nézösereg, az nem volt semmi. Pedig mentek a 4x4-ek is, csak hát ott, nem nagyon volt látvány. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Nem tudom mennyi lóerő lehet a Cupra...papíron tényleg le van írva, hgoy 181kw...de az csak egy papír...passz... először beórázom, hogy kiderüljön, hogy a turbónyomással rendben van e minden, nem fúj e ki...ha az is okés, akkor még logolunk egyet, aztán ha ott is ok minden, akkor irány a pad... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 kb. mennyi főnök úr? nadonnadonsok B) több mint az astráé B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 azt mindjárt sejtettem, mert azért az nem volt olyan horror sok, de mégis. <10milka? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Gondolhatod,hogy szól az a váltó az utastérben,rajta ülnek!Ott sír a fülükbe! :P Ezt kb 20x megnéztem: B) a navigátor az zseniális B) :D ;) "lépjél oda neki rendesen, mert nem tudjuk igy megb@szni" "assetudom mivan" kééééészsszzz ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Gabi! Itt milyen gumi volt a ladán? B) Lada vfts Miskolc! Amikor a polót lelöki az útról az elég kemény! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts