mélykék76 Elküldve Május17, 2008 Elküldve Május17, 2008 Akkor tényleg le vagyok maradva...... Legalább 1x van igazság ebben az országban B) B) Metrós kamera bizonyította, hogy nem András a hibás. Asszem ezt mondta.
J0hnny Elküldve Május17, 2008 Elküldve Május17, 2008 Ha valahol, akkor itt biztos nem kell doálni a magas labdákat B) B) Figyelek ám! :D
coupe Elküldve Május17, 2008 Elküldve Május17, 2008 Metrós kamera bizonyította, hogy nem András a hibás. Asszem ezt mondta. Én ott voltam lemaradva hogy pont akkor nem arra nézet a kamera,és nem látszott semmi,tanúskodni meg persze nem maradt ott senki....de akkor szerencséje van.......... B) B)
Rattesid Dénes Elküldve Május17, 2008 Elküldve Május17, 2008 Akkor tényleg le vagyok maradva...... Legalább 1x van igazság ebben az országban B) B) Csak nem jársz Lurdyhoz. :D ;)
B_Csaba Elküldve Május17, 2008 Elküldve Május17, 2008 Legalább 1x van igazság ebben az országban B) :D 2x az én balesetemnél is az volt, bár megjegyezte a rendőr, megadhattam volna a balkezet B)
coupe Elküldve Május17, 2008 Elküldve Május17, 2008 Tudod hogy gsi-set szeretnék! B) Annyit tudok segíteni hogy megbeszélem vele,kihozza lurdyhoz.....és ha pénteken össze futunk akkor oda adom neked......Ez így jó?Gondolom az ára a régi...... B)
coupe Elküldve Május17, 2008 Elküldve Május17, 2008 Csak nem jársz Lurdyhoz. :D ;) Te meg péntekenként ;) B) B)
Rattesid Dénes Elküldve Május17, 2008 Elküldve Május17, 2008 Metrós kamera bizonyította, hogy nem András a hibás. Asszem ezt mondta. Sajnos én nem jártam ilyen szerencsével.Most jött meg a kárszakértői vélemény,elméletileg nekem van igazam.De bízonyitsam ahogy tudom. B)
coupe Elküldve Május17, 2008 Elküldve Május17, 2008 2x az én balesetemnél is az volt, bár megjegyezte a rendőr, megadhattam volna a balkezet B) Csak nála piros lámpánál ment át a figkó,és egyből azt mondta hogy zöld volt.......
coupe Elküldve Május17, 2008 Elküldve Május17, 2008 Sajnos én nem jártam ilyen szerencsével.Most jött meg a kárszakértői vélemény,elméletileg nekem van igazam.De bízonyitsam ahogy tudom. ;) B) B) :D ;)
Rattesid Dénes Elküldve Május17, 2008 Elküldve Május17, 2008 Te meg péntekenként ;) B) B) Csak azért,mert nem mondta senki hogy megyünk. :D
mélykék76 Elküldve Május17, 2008 Elküldve Május17, 2008 Figyelek ám! B) Főzz akkor nekem egy szokásost B) :D
B_Csaba Elküldve Május17, 2008 Elküldve Május17, 2008 Annyit tudok segíteni hogy megbeszélem vele,kihozza lurdyhoz.....és ha pénteken össze futunk akkor oda adom neked......Ez így jó?Gondolom az ára a régi...... B) Nem jössz a lurdyhoz csütörtökön? Bár jobb ha pénteken összefutunk valahol, mert szedán csütörtökön nappalos vagyok és estére nem hiszem hogy megyek a lurdyhoz, mennyi is az ára?
mélykék76 Elküldve Május17, 2008 Elküldve Május17, 2008 Sajnos én nem jártam ilyen szerencsével.Most jött meg a kárszakértői vélemény,elméletileg nekem van igazam.De bízonyitsam ahogy tudom. B) Mi történt amúgy B)
coupe Elküldve Május17, 2008 Elküldve Május17, 2008 Csak azért,mert nem mondta senki hogy megyünk. ;) Mintha lett volna olyan hogy nem....Amúgy meg azt se mondta senki hogy minden csütörtökön van lurdy :lol: B) :D ;) Már csak 2 hét Németországig B)
coupe Elküldve Május17, 2008 Elküldve Május17, 2008 Nem jössz a lurdyhoz csütörtökön? Bár jobb ha pénteken összefutunk valahol, mert szedán csütörtökön nappalos vagyok és estére nem hiszem hogy megyek a lurdyhoz, mennyi is az ára? Azt nem tudom megigérni hogy kész lesz csütörtökre,de igérem holnap beszélek vele...amúgy megyek csütörtökön....... B) 2000ft-ra emlékszem B)
coupe Elküldve Május17, 2008 Elküldve Május17, 2008 Mi történt amúgy B) Úgyszintén a taxis átment a piroson,még kötelezője se volt...aztán hirtelen ott lett a fönöke,és meg akartak egyezzni(utolag lehet azt kellett volna választani)....Majd hirtelen lett kötelezője,meg 2 tanúja :D ;) B) hogy zöld volt
B_Csaba Elküldve Május17, 2008 Elküldve Május17, 2008 Azt nem tudom megigérni hogy kész lesz csütörtökre,de igérem holnap beszélek vele...amúgy megyek csütörtökön....... B) 2000ft-ra emlékszem ;) fuuu wazze először huszezret láttam, jó oké mindenképp kell :D és köszönöm szépen B)
Rattesid Dénes Elküldve Május17, 2008 Elküldve Május17, 2008 Mintha lett volna olyan hogy nem....Amúgy meg azt se mondta senki hogy minden csütörtökön van lurdy :P B) :D ;) Már csak 2 hét Németországig B) Igen,igen már csomagolok. Bár halkan megjegyzem ha Redinek nem momdom hogy nem jövőhéten megyünk hanem utánna, ő már most csütörtökön ment volna. :lol: ;) Písta ez még a dobozos ügy volt.1éve történt.
coupe Elküldve Május17, 2008 Elküldve Május17, 2008 fuuu wazze először huszezret láttam, jó oké mindenképp kell B) és köszönöm szépen B) Valamiből nekem is élnem kell :lol: :D ;) ;)
redline Elküldve Május17, 2008 Elküldve Május17, 2008 Csak azért,mert nem mondta senki hogy megyünk. B) nekem sem mondták mégis ottvoltam lábatlankodni B)
coupe Elküldve Május17, 2008 Elküldve Május17, 2008 Bár halkan megjegyzem ha Redinek nem momdom hogy nem jövőhéten megyünk hanem utánna, ő már most csütörtökön ment volna. :lol: B) Ezen meg se lepődök B) :D ;) ;)
Davey Elküldve Május17, 2008 Elküldve Május17, 2008 Úgyszintén a taxis átment a piroson,még kötelezője se volt...aztán hirtelen ott lett a fönöke,és meg akartak egyezzni(utolag lehet azt kellett volna választani)....Majd hirtelen lett kötelezője,meg 2 tanúja ;) ;) :D hogy zöld volt Akkor én még jól jártam, egyből elismerte, csak nem voltak nála pappirok. De miután felvilágosítottak, hogy egy ismert TV-s személyiség elengedtem, és másnap reggel már 10 -re jött, és írtuk a betétlapot. Engem a bank szopat, ahol a hitel van. Nem engedi, hogy KP-ra fizessenek, scak számlára .... :lol: B) B)
redline Elküldve Május17, 2008 Elküldve Május17, 2008 Igen,igen már csomagolok. Bár halkan megjegyzem ha Redinek nem momdom hogy nem jövőhéten megyünk hanem utánna, ő már most csütörtökön ment volna. :lol: B) jaja simán benéztem B) :D de legalább foglaltam volna jó sátorhelyet ;) ;)
B_Csaba Elküldve Május17, 2008 Elküldve Május17, 2008 Valamiből nekem is élnem kell ;) B) :D ;) Mekis kaja az mindenképp jár érte B)
Recommended Posts