babagsi Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 mivel a gsi topicba vagy és e legtöbbünknek XE gsi-je van volt lesz, igy talán tudnánk segiteni.... de ne kérd, hogy könyörögjünk...... Akkor itt mindenki darabokra kapja a mocit meg minden??? Nem kérem hogy könyörögj(etek). Csörög,zörög,meg néha szépen kéken füstöl pár percig. Tehát ha van valaki aki átnézné nekem a mocit. Megköszönném. B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 majd este elverem Anti-t az majd megvigasztal... B) Az vagyok!! igazságtalan..... erősebb kutya ..... Amúgy tegnap hun voltál ? ;) Mit kutyázol itt ? Tombolán nyertél egy VSOP cédét ? B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
babagsi Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Fel kell még venned a ritmust B) Meg akarod keresni a zaj forrását, vagy vagy meg akarod kerestetni ? Norbinak, mint említette Patyi Laci (06-30-922-6040) csinálta a tőkék cseréjét. Inkább meg kerestetem. Inkább bizom a mocit egy profira. nem nagyon értek hozzá. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Amúgy tegnap hun voltál ? ;) Mit kutyázol itt ? Tombolán nyertél egy VSOP cédét ? B) B) Tudod a fránya ósan..... amugy nem volt erőm kinézni tegnap, így is 9re értem haza és még a forumot se olvastam végig, gondolhatod milyen napom lehetett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Amúgy tegnap hun voltál ? ;) Mit kutyázol itt ? Tombolán nyertél egy VSOP cédét ? B) B) Tudod a fránya ósan..... amugy nem volt erőm kinézni tegnap, így is 9re értem haza és még a forumot se olvastam végig, gondolhatod milyen napom lehetett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 majd este elverem Anti-t az majd megvigasztal... B) Hát ha ettől akarsz megnyugodni...akkor rommá fogod rúgni a GSI-det... B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 kicsit laptop+wifi, lécci töröljétek az egyiket, vagy mind2öt, vagy az összeset B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 még a forumot se olvastam végig ezért vagy olyan nyűgös B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 ezért vagy olyan nyűgös B) B) ismerős az érzés nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 kicsit laptop+wifi, lécci töröljétek az egyiket, vagy mind2öt, vagy az összeset B) B) :D ;) azt hitted COD2 van miiii..aztán ezért a 2 gyors katt... ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 micsoda szöveg B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 ismerős az érzés nem? de B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Inkább meg kerestetem. Inkább bizom a mocit egy profira. nem nagyon értek hozzá. B) Akit ajánlottam, az sem zöldséges B) :D ;) Ha így tud vezetni : http://duen.hu/kepek/video/DuEnMovie_CorsaNostra.wmv És maguk szerelték a gépsárkányt, akkor csak megbírkoznak a te motoroddal is úgy vélném ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 micsoda szöveg B) Én ezt láttam tévében ;) De ez nem a teljes videó, mert van benne valami olyasmi is, hogy féktáv közelében kinézett egy vörös ruhás csajt és amikor meglátta mindig akkor kezdett fékezni, de egyszer arébb ment a csaj 20 métert és el is szállt B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Szóval szép az autód Anti, grat hozzá! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Szóval szép az autód Anti, grat hozzá! B) Kösziiiiiiii....jót gurultunk esteeee... B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Kösziiiiiiii....jót gurultunk esteeee... B) :D Hali. És ki nyert? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Kösziiiiiiii....jót gurultunk esteeee... B) :D Jó hogy szóltál nekünk B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Jó hogy szóltál nekünk B) Hagydmá, turbós Seatos nem vegyül holmi Géesisekkel :D Tik voltatok szigeten végül dikk? Hajszál választott el hogy kimenjek B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Hagydmá, turbós Seatos nem vegyül holmi Géesisekkel ;) Tik voltatok szigeten végül dikk? Hajszál választott el hogy kimenjek B) voltunk, de elég harmatos volt, szerintem kevesen is voltak és a yard megjelent 11 előtt....bár a sárga lada meg a bmw nem volt rossz :D Lanti, coupe átmentetek még Lurdyba? Én már kész voltam inkább mentem aludni, de ugy jöttem be dolgozni mint a mosottsz.ar B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Lanti, coupe átmentetek még Lurdyba? Én már kész voltam inkább mentem aludni, de ugy jöttem be dolgozni mint a mosottsz.ar B) Átmentünk,de rajtunk kivül nem volt ott senki...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Átmentünk,de rajtunk kivül nem volt ott senki...... ez a péntek gyenge volt akkor B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 ez a péntek gyenge volt akkor B) Eléggé B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 jöttem be dolgozni B) B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Hali. És ki nyert? B) Majd Anti nyilatkozik! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts