soly Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Bírom a kritikát csak nem szeretem.... Hát hogy kinek mi a szép az megint más dolog... Neked a sajátod nekem a sajátom.... :P Mondjuk én azért ha nem is tetszik , sem mondom meg hanem elteszem magamnak de nem mondom rá aztsem hogy szép , hisz nemtudhatod kit mennyire bántasz meg az őszinteségeddel. Igazából soha nem érdekelt a másik véleménye így a tiéd sem érdekel ,érdekelt különösképp.... B) Csak egy picit "bosszantott" és nemcsak engem B) Hisz szerinted az autóm minden csak nem autó!! Érted gondolom mire gondolok, viszont elenntétben a tiéddel az enyémbe beleülök hétköznap is és nem csak mutogatni viszem! ;) "csak nem szereted" Ott a pont. Nem az fáj neked, hogy olyan a kocsid mint amilyen, hanem az, hogy valaki megmondta róla a véleményét! Ennek inkább örülj! Mert sokan csak a hátad mögött mondta... Akkor melyik a jobb. Én "sajnos" ilyen vagyok. Ha megbántottalak, akkor 1000 bocs és egy anyamedve! De jobb tanulni egy negatív kritikából, mint hogy azt hidd, hogy milyen ######a minden! Az igazság, és az őszinteség sokszor bántó, de vannak napok, mikor szembe találkozol velük! Az autóm 6 éve mióta nálam van, minden napi használatban van! Ha úgy adódik, akkor ülök bele a családon belüli autók egyikébe! De ez a ritkábbak közé tartozik! Képzeld, használat közbe mutogatom! Kemény mi... ;) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
soly Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 (edited) Hasonlóságkeresőverseny indul B) http://users.atw.hu/albert81/blitz/blitz317.jpg http://img1.tar.hu/davey410/size2/34452734.jpg A számok nem egyeznek... ;) De egy helyről származik a két ccééépppsssééég :D B) Módosítva Május16, 2008 : mackosajt Képpel nem idézünk! IMG-ket kéretik törölni idézéskor. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 --- Soly ne keménykedj má. A GTE-mre is azt hazudtad hogy szép B) . Amúgy most zöldkártyázik, kiváncsi vagyok megkapja-e B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
soly Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Soly ne keménykedj má. A GTE-mre is azt hazudtad hogy szép :D . Amúgy most zöldkártyázik, kiváncsi vagyok megkapja-e B) Ha nem kapja meg szól! megyünk olyan helyre ahol be sem kell állnod! ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 ....be sem kell állnod! ;) B).... Albert szereti, ha be van állva B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Albert! Csak nem a rendszámra meg a márkára gondolsz? Mert mindkettő hasonló. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Norbiiiiiii, A dvdt elraktad ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Ha nem kapja meg szól! megyünk olyan helyre ahol be sem kell állnod! ;) B) A kocsi a garázsban van ám nyugi :D Nagyobb baj hogy a vizsga is lejár 22-én B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Norbiiiiiii, A dvdt elraktad ? meg is néztem, szedem is ma le a gépről.....ekkora egy szeméthalmot mint ez a game B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 meg is néztem, szedem is ma le a gépről.....ekkora egy szeméthalmot mint ez a game B) Csak nem láttam, hogy elraktad, az lényeg, hogy megvan B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 "csak nem szereted" Ott a pont. Nem az fáj neked, hogy olyan a kocsid mint amilyen, hanem az, hogy valaki megmondta róla a véleményét! Ennek inkább örülj! Mert sokan csak a hátad mögött mondta... Akkor melyik a jobb. Én "sajnos" ilyen vagyok. Ha megbántottalak, akkor 1000 bocs és egy anyamedve! De jobb tanulni egy negatív kritikából, mint hogy azt hidd, hogy milyen ######a minden! Az igazság, és az őszinteség sokszor bántó, de vannak napok, mikor szembe találkozol velük! Az autóm 6 éve mióta nálam van, minden napi használatban van! Ha úgy adódik, akkor ülök bele a családon belüli autók egyikébe! De ez a ritkábbak közé tartozik! Képzeld, használat közbe mutogatom! Kemény mi... :D B) :lol: Meg nembántottál azt nemmondhatom csak nemismered a természetem! B) És így elsőre elég bátor dolog sőt sztem egyenesen pofátlanság más autóját Fikkantani! Nálam 4 hónapja van az autó szal még nem álltam neki az egyedi dolgoknak. És amikor oda kiugrottunk meglesni benneteket nem az autók miatt mentem inkább a társaság. Az hogy ki mint mond a hátam mögött magasról leszarom ;) És amit nekem mondanak azt is értem de azt is leszarom! ;) De komoly nemzavar a közvetlenség az más aha szar pillanatban talál meg a dolog! De hogy mondjak valamit először te is a hátam mögött pofiztál :P Na részemről itt a nagy . Majd lessz még alkalmunk szemtől szembe diskurálni akkor megvitatjuk egy söricilin melett! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Csabi! Este megyek...szan és széjjel terveztem...vagyis semmit nem terveztem...igazából a szigeten ácsingózni sincs kedvem, meg a trafipaxokhoz is kevésbé...szal valami kettő közötti tutit kéne kitalálni... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
birozee Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 na a fehér sima gsi nincs már fenn a használtautón. vki esetleg nem tudja a telefonszámot??? pedig holnap délután akartunk menni meglesni...ilyen az én formám. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
soly Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Meg nembántottál azt nemmondhatom csak nemismered a természetem! B) És így elsőre elég bátor dolog sőt sztem egyenesen pofátlanság más autóját Fikkantani! Nálam 4 hónapja van az autó szal még nem álltam neki az egyedi dolgoknak. És amikor oda kiugrottunk meglesni benneteket nem az autók miatt mentem inkább a társaság. Az hogy ki mint mond a hátam mögött magasról leszarom :D És amit nekem mondanak azt is értem de azt is leszarom! ;) De komoly nemzavar a közvetlenség az más aha szar pillanatban talál meg a dolog! De hogy mondjak valamit először te is a hátam mögött pofiztál ;) Na részemről itt a nagy . Majd lessz még alkalmunk szemtől szembe diskurálni akkor megvitatjuk egy söricilin melett! :lol: Puszkállak, drága testvírem.... lényeg hogy jó arc vagy!!!!!!!!!!!!!! B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
soly Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 A kocsi a garázsban van ám nyugi B) Nagyobb baj hogy a vizsga is lejár 22-én B) Azt is tudok intézni.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 na a fehér sima gsi nincs már fenn a használtautón. vki esetleg nem tudja a telefonszámot??? pedig holnap délután akartunk menni meglesni...ilyen az én formám. B) Nem lehet, hogy elkelt? Mert nemrég fölkerült carstyling-ra az autó (1-1,5 hete kb) és akkor olyasmiket irogatott a juzer, hogy ilyen és olyan tervei vannak vele. De lehet, hogy rosszul emlékszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Puszkállak, drága testvírem.... lényeg hogy jó arc vagy!!!!!!!!!!!!!! B) :D nemá srácok ! ilyen hamar nem lehet feladni...itt több oldalas anyázásnak kellett volna mennie és a végén megmutatni h ki az erősebb....a mai fiatalokból teljesen kialudt a tűz B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 nemá srácok ! ilyen hamar nem lehet feladni...itt több oldalas anyázásnak kellett volna mennie és a végén megmutatni h ki az erősebb....a mai fiatalokból teljesen kialudt a tűz :D Már semmi sem a régi....... B) B) ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Nem az fáj neked, hogy olyan a kocsid mint amilyen, hanem az, hogy valaki megmondta róla a véleményét! Ezzel szerintem sokan így vagyunk. Én is megmondtam Raynek,hogy azok a szürke körbeküszöbök csúnyák,legalábbis szerintem,mégsem harapta le a fejem,mert talán olyan hangsúllyal mondtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Ezzel szerintem sokan így vagyunk. Én is megmondtam Raynek,hogy azok a szürke körbeküszöbök csúnyák,legalábbis szerintem,mégsem harapta le a fejem,mert talán olyan hangsúllyal mondtam. Örülj neki, hogy a söröd nem itta meg bosszúból! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Csabi! Este megyek...szan és széjjel terveztem...vagyis semmit nem terveztem...igazából a szigeten ácsingózni sincs kedvem, meg a trafipaxokhoz is kevésbé...szal valami kettő közötti tutit kéne kitalálni... B) Legyé rendőr! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Örülj neki, hogy a söröd nem itta meg bosszúból! B) Hát sugározhat nekem Ray jobbra-balra,a söröm szent! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 na a fehér sima gsi nincs már fenn a használtautón. vki esetleg nem tudja a telefonszámot??? pedig holnap délután akartunk menni meglesni...ilyen az én formám. B) Te is csak írsz, de nem olvasol B) Kint volt tegnap a Lurdynál. Gondolom, akkor az új tulaj hozta ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Ezzel szerintem sokan így vagyunk. Én is megmondtam Raynek,hogy azok a szürke körbeküszöbök csúnyák,legalábbis szerintem,mégsem harapta le a fejem,mert talán olyan hangsúllyal mondtam. fikázzatok le de nekem tetszik hogy nem csak egyszínű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 fikázzatok le de nekem tetszik hogy nem csak egyszínű. Ezt a Tükörtojás óta tudjuk, de akkor mér szedted le a fedélnélküliről a fekete matricát? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts