mélykék76 Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 hááát, itt a baj, hogy a környéken kevés az ilyen. Mindenki csak álmodozik róla B) tapasztalat meg kevés. Ja hogy Debrecen környéki az úr ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Ja hogy Debrecen környéki az úr ? igen. Bár kicsit közelebb Bp-hez, de közel van. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Ennyi...de Solyával is nézesd meg elötte... ;) ;) :lol: Hagyadmá azt a csávót.,,,,,, az überfikkantó!!! B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
birozee Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Ahogy érzed ;) Valakit azért vihetnél magaddal, aki tényleg vágja a Gsi témát B) eddig amiket megnéztem mind1ik gsi-n: -víz milyen állapotú -olajbeöntő leteker mennyire küld füstöt -hidegen csattog-e, melegen abba hagyja-e -persze alváz kopogtatás, kasztni körbe nézése -fordulatot hogy veszi, egyenletes-e -1000es fordulaton szépen gurul-e 2esben -megy-e mint az őrült B) -jobbra-balra kitekert kormánnyal fordulás kopog-e most hirtelen ezek jutnak eszembe. ha van még vmi amire érdemes figyelni akkor megköszönném. amúgy diósdon lakok most. :D ha vki erre küldi, és meg akar mutatni egy tökéletes gsi-t, hogyan is kell neki kinézni, menni stb, ne fogja vissza magát ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Hát igen, nem volt könnyű felrakni, sőőőt..... B) De úgy vagyok vele, hogy ha nem viszik el nem sírok, ha valakinek meg meg tetszik ennyiért elviheti, nem tartom vissza .... S.mi lesz az új csapásirány? Gyakorlatilag ezek a főbb ismérvek GSi szakaszon.Meg azért az illesztési hézagokat is meg kell nézni, nehogy v.mi fullkukázott verda legyen újáépítve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 S.mi lesz az új csapásirány? Vesz egy Astra GSIt!! :D ;) B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 most hirtelen ezek jutnak eszembe. ha van még vmi amire érdemes figyelni akkor megköszönném. Az ötletek jók, de 500-ért ne várj olyat ami mindennek megfelel.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Vazz, mekkora infláció... már 7000ft/nap a 2t tréler utánfutó B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 S.mi lesz az új csapásirány? nem mondom el helyette a C Kadettot. Upsz jaj bocsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Szerintem vedd meg ezt : http://www.hasznaltauto.hu/2085043_opel_kadett_1987 B) B) :D ;) nekm is kell és más ne is vegye meg mert rossz lenne látni Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 amúgy diósdon lakok most. B) akkor megmozdultál rendesen. Jobb is odébb élni, mint erre. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Azt hiszem, hogy az a V8-as Manta. Igen! Ha jól sejtem a 2004-es Blitz Hitsen Luckauban és ő lenne: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Vazz, mekkora infláció... már 7000ft/nap a 2t tréler utánfutó ;) Az árak már régen Uniósak csaka fizetés nem!!! B) :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
birozee Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Az ötletek jók, de 500-ért ne várj olyat ami mindennek megfelel.... reménykedek. mondjuk ebben a fehérben bízok valamennyire, mert nem gsi kinézet, és ezért szerintem nehezebb így eladni. gsi első hátsó lökös+küszöb+jelnélküli beömlő kb mennyi cash persze bontott áru B) ???? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 reménykedek. mondjuk ebben a fehérben bízok valamennyire, mert nem gsi kinézet, és ezért szerintem nehezebb így eladni. gsi első hátsó lökös+küszöb+jelnélküli beömlő kb mennyi cash persze bontott áru B) ???? B) 100e körül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
birozee Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 100e körül... olyan rihes sok? B) másik kocsimra: lökös db-ja ~ 8-10e küszöb a 2db ~15e beömlő nem volt... de azért sem adnék 10e-nél többet... cakk pakk adnék érte max 30e-t B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 amit még érdemes megnézned: - rozsda: tankbetöltő,hátső kerék ív, opel jel körül,hátsó ablaktörlő körül,stb - hátsó ablaktörlő motor működik éé ( drága/ritka ) - injektor és légszűrőház közti gumicső repedt e ( tipikus ez is sajnos ) - hidrotőke tud ám melegen is csattogni viszont akkor hidegen nem... - kipörgésgátló kapcsolható e...(általában nem működnek már) - gátlók, hajózik e az autó - klíma(ha van) a computeren mutatnia kell hogy emelkedik a pillanatnyi fogyi,milyen hideg amúgy... - fűtés:meleget ad e/milyen hamar - ventillátor kapcsol e/mikor - computer mit/miket ír - fékek... - vonószem takarók( Redi is írta ) a kettő együtt fényezve simán lehet 30e... - kompresszió - eltromos töltés ízelítőnek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 cakk pakk adnék érte max 30e-t :D ;) ;) ennyiből egy első lökös alig jön ki...és alig lehet kapni B) ha 30-ért kapnád a komplett szettet minden wannabetuner astra ilyenekkel szaladgálna B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Jaja...ezért vásárol fel mindent Dini, és így mesterségesen magasan lehet tartani az árakat... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Jaja...ezért vásárol fel mindent Dini, és így mesterségesen magasan lehet tartani az árakat... B) sztpeti meg rejtélyes módon eltűnt. Kiérti B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Te gyüssz ma focsira embör? Pólushoz... Dini! Mi lesz máma? Meddig vagy kinn ha kinn vagy... én 1030 körül csak sajna... sztpeti meg rejtélyes módon eltűnt. Kiérti B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Te gyüssz ma focsira embör? Pólushoz... Dini! Mi lesz máma? Meddig vagy kinn ha kinn vagy... én 1030 körül csak sajna... Nem kell menni focsizsni B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 ....Igen! Ha jól sejtem a 2004-es Blitz Hitsen Luckauban és ő lenne:.... Nagyon pöpec B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Te gyüssz ma focsira embör? Pólushoz... Ha tőlem kérded nem, mert a kispályás műfütyis labdarúgóbajnokságra edzünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 bazzeg kihoztam az autót hát nem esett az eső? Még jó hogy csak picit poros volt így lemosta az eső róla a port én meg letöröltem viledával ami véletlen épp volt nálam, utána leápoltam a tetőt is. Most már csak az kell hogy 6ig felszáradjon mert addig melozom. Utána el kell gurulnom anyukéhoz és onnan lurdyhoz majd. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts