Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Én szerintem most pénteken nem is kívánkozok ki a szigetre...inkább ótókázni fogok... :D Akkor már inkább azért büntessenek meg, ne azért hogy parkolok a szigeten... B)

Hát.........nem tudom melyik a jobb....Pénteken a 6 rendör autóból 2 volt traffi...... B) Egyre szemetebb helyekre állnak be,napközben is észnél kell lenni.....

Elküldve
hétvégi program ez lesz:

első

ennek eldurrant az övfeszítője? B)

jah, hiányzik a hátsó vonószemtakaró.....asszem 12 v. 14e (+ fény?)

és hová tűnt a csomagtartórol az a műanyag izé amire a rendszámtáblát teszed meg takarja a zárat? puffos volt vagy tuning?

Elküldve
ennek eldurrant az övfeszítője? B)

jah, hiányzik a hátsó vonószemtakaró.....asszem 12 v. 14e (+ fény?)

és hová tűnt a csomagtartórol az a műanyag izé amire a rendszámtáblát teszed meg takarja a zárat? puffos volt vagy tuning?

Ez sztem is puffos volt elöl/hátul....... B)

Elküldve
És kész is...mit fogok csinálni ez után... B) B)

Hátradőlsz és azt mondod: én erre már ebben az éveben nem költök többet! :D

Aztán úgy teszel,mint itt mi sokan! ;)

Elküldve
Korrekt autó, korrekt anyag B)

Milyen Manta megy ellene vajh ?

Az sem lehet gyenge, már ha egyenesbe kerül B) :D

Azt hiszem, hogy az a V8-as Manta.

Elküldve
.

.

.

- Siemens xenom motyó...6000k

.

.

.

azt ugye tudod hogy nincs siemens xenon??? az csak olyasmi mint Laci photoshopja B) csak felhasználták egy nagyobb el. cég nevét. csak azt nem tudom hogy tudnak visszaélni a névvel!

Elküldve
megint igazad van :D

de ha megnézed a szíjat látszik azért rajta milyen állapotban van.én is azt mondm cserés, de ha nem egy elörgedett fos van rajta, akkor maradhat az egy darabig B)

Én azt azért így nem jelenteném ki,hogy különbséget lehet tenni ránézésre egy 20ezret vagy 50ezret futott szíj között. B)

Elküldve
azt ugye tudod hogy nincs siemens xenon??? az csak olyasmi mint Laci photoshopja B) csak felhasználták egy nagyobb el. cég nevét. csak azt nem tudom hogy tudnak visszaélni a névvel!

Létezik liszenszelés is a világon B) :D

Elküldve

Jaja...licence...pár froncsiba került a név bizti... B)

amúgy meg tök 8, mert ilyen volt a GSI-ben is meg az audiban is...és 3 év gari van a trafókra, 1 az izzókra...szal hibátlan... :D

Elküldve

ez a fajta már nem teccik nekem. bocs B)

most erre a fehérre álltam rá, ami 590be vagy mennyibe van, és semmi sem mutatja hogy gsi. lehet van rajta hátul vmi jelzés, de az könnyen lepattan. így lehet, hogy megint egy kinézetre sima, de büntető gép lesz a seggem alatt. ez a legjobb, mikor lenézi, aztán meg pislog mert nem tudja mi###### van.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.