redline Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 GSi-é ugyan nincs, de úgyis nagy photoshoppos vagy B) http://img6.tar.hu/mackosajt/img/18483755.gif de ez 8 szelepesé Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Mit akarsz csinálni? B) Majd meglátod :D B) Jött egy ihlet.... és megcsinálom!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 de ez 8 szelepesé Igen tudom , de nekem W=1111 kell! Namajd még írok annak akit mondtál csak nem jutottam elodáig! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 de ez 8 szelepesé Redi! írtam is, hogy nem GSi-é, csak úgy sima fastráé. :D B) rw, not just w B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Redi! írtam is, hogy nem GSi-é, csak úgy sima fastráé. :D B) rw, not just w B) ezt írtad: "GSi-é ugyan nincs, de úgyis nagy photoshoppos vagy" Tehát nem azt amit mondtál. És gsi-ben is volt 8 szelepes aminek ilyen a számlapja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Fight!! round 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Fight!! round 1 2$ a kék sarokra!!! B) B) :D Na mindegy na majd megoldom ! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 mindegy Redi! Ha akarja Xray, majd megoldja. B) most húzok melózni Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 ezt írtad: "GSi-é ugyan nincs, de úgyis nagy photoshoppos vagy" Tehát nem azt amit mondtál. És gsi-ben is volt 8 szelepes aminek ilyen a számlapja. Komolyan mondom, hogy nem értem mit akarsz mondani B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Komolyan mondom, hogy nem értem mit akarsz mondani B) Már csak füstjelekből értesz, mi? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Majd meglátod B) B) Jött egy ihlet.... és megcsinálom!! :D Szét ne szedd azt a jó kis műszert amit adtam, mert utána minden lesz, csak nem pontos. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Szét ne szedd azt a jó kis műszert amit adtam, mert utána minden lesz, csak nem pontos. :D Azt nem szedem szét.... amit kiveszek... aszt szétbújom! B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Már csak füstjelekből értesz, mi? B) 1 pamacs igen 2 nem a 3 az talán B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 1 pamacs igen 2 nem a 3 az talán B) B) :D :lol: Ha két meghívó fölött rendelkezel, akkor méééén vagytok együtt wiw-en ? Mi ez kommuna ? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 ;) Ha két meghívó fölött rendelkezel, akkor méééén vagytok együtt wiw-en ? Mi ez kommuna ? B) :D Písta, azért mert 1 és ugyanazon mailall nem lehet 2 accot beregelni! B) ;) szal mindkettő ugyanarra a mailra jöt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
birozee Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 róla vki tud vmit? van ilyen gsi is? vagy ez motorcserés volt? lehet még tag is a tulaj. mondhatna/mondthatnátok pár szót róla. fehér gsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Van ilyen Gsi B) Azért nem írogat ide minden Gsi gazda B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Ebből lehetne szépet kihozni... Jó árban van az évjárat és a felszereltség tükrében. Dupla lufi, napfénytető, elek. ablak, 95' ös... szerintem jó parti lehet... róla vki tud vmit? van ilyen gsi is? vagy ez motorcserés volt? lehet még tag is a tulaj. mondhatna/mondthatnátok pár szót róla. fehér gsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Én így a képek alapján el sem mennék megnézni... B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
birozee Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 és a lila gsi? akarom mondani bíbor :D amúgy megnéztem már párat...tudnék 1-2 dolgot mesélni B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
birozee Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Én így a képek alapján el sem mennék megnézni... B) B) mert?mibaj vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Én így a képek alapján el sem mennék megnézni... B) B) mert nem seat? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 és a lila gsi? akarom mondani bíbor :lol: amúgy megnéztem már párat...tudnék 1-2 dolgot mesélni ;) ;) Miért ad el az ember egy jó erős mocis gsi, egy másikért??? :D B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 mert?mibaj vele? Nem tetszik, csúnya, és nekem ez elég...de nem nekem kell, hogy tetszen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 mert nem seat? B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts