Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Hát ez pontosan nem derült ki...meg arra sem emléxek már, hogy melyik pályán...de az biztos, hogy aznap megint felünően jó időket ment mindenki... ;)

Akkor azsem hiteles, de mé kell csalni :D B) B)

Elküldve

én is gyanakszom ezekre a sebességmérő táblákra... zuglóban is ki került jó pár és gyanúsak...

egy biztos; 3 karaktert is tudnak mutatni B)

Elküldve
Hát ez pontosan nem derült ki...meg arra sem emléxek már, hogy melyik pályán...de az biztos, hogy aznap megint felünően jó időket ment mindenki... B)

mind1 igazából nem lényeges

Elküldve
Állítólag nem jók ezek az idők sem...mint ahogy már tökölön volt ilyen...kicsit elöbbre voltak téve a szenzorok... B)

Annyira nem lehet rossz...ennyit mentem eddig szinte mindíg.....És mentem mindkét oldalról is.....

Elküldve
Hazafelé lenéztem a tesómék műhelyébe, és megnéztem a Nissant, meg egy Corsat, és egy 124 Mercit, és valóban csal mindegyik legalább 10-et, igazad volt Gabi B) Ha esetleg valakinek nincs GPS-e és szeretné hogy full pontos legyen az órája szóljon és beállítjuk… :D

igazán beírhatnád h melyik műhely az amit kerülni kell mert oda adják másoknak tesztelgetésre a kocsikat B) ;)

ez olyan mikor villamosságisnál volt a kabrio és rosszul csukták vissza a tetőt ........

Elküldve
igazán beírhatnád h melyik műhely az amit kerülni kell mert oda adják másoknak tesztelgetésre a kocsikat B) :D

ez olyan mikor villamosságisnál volt a kabrio és rosszul csukták vissza a tetőt ........

igen az ilyenek szeretetre méltóak. B)

Elküldve
igazán beírhatnád h melyik műhely az amit kerülni kell mert oda adják másoknak tesztelgetésre a kocsikat B) ;)

A Nissan a Bátyámé, a Corsa a szerelő haveré, a Merci meg az én kollegámé! B) És mindegyiknek ott volt a gazdája.

De igazad van sok helyen ez megy :D

Elküldve
A Nissan a Bátyámé, a Corsa a szerelő haveré, a Merci meg az én kollegámé! B) És mindegyiknek ott volt a gazdája.

akkor jó csak a szövegből nem ez jött le B)

Elküldve

De igazad van sok helyen ez megy :D

Na ezért lessz az hogy pl mikor fényezik fullra akkor lessz kiszedve a moci is nehogy véletlen,,,, ilyen hibába essenek! ;) B)

Elküldve
Na ezért lessz az hogy pl mikor fényezik fullra akkor lessz kiszedve a moci is nehogy véletlen,,,, ilyen hibába essenek! :D B)

Max frédi béni stílusban nyomatják! B)

Elküldve
Ahogy mondod, ami ennél jobban megy az vagy turbós és leeszi a fejed vagy marad a szívó, de kivan könnyítve mint állat, vagy 4 millával többe kerül :D

Az 1.6-os szívós gépsasom is lesz még GSi verő... ;) B)

16 alatti időt ment már nem túl fényes állapotában annó B)

Elküldve

16 alatti időt ment már nem túl fényes állapotában annó ;)

Enyémet ugysem vered meg vele :lol: De nem azért mert enyém jobb csakmert nem lessz alkalom mellém álni!! B) :D

Elküldve

16 alatti időt ment már nem túl fényes állapotában annó :D

Mér még nemaz? ;)

Egyébként jól sejtem, hogy a felsorolásból csak a turbós nem igaz rá? B)

Elküldve
Mér még nemaz? ;)

Egyébként jól sejtem, hogy a felsorolásból csak a turbós nem igaz rá? B)

Azéé talán nem került még annyiba, mint Anti túrósverdája. ;) No meg aztán a költégek egy nagy

része a használatból eredő károk miatt volt :D

Most hogy még hiányzik a fél eleje, lehet hogy alulról verné a 15.5-öt B)

És még Lali hozzá se nyúlt a chiphez :lol:

Elküldve
elég gsi.hu szaga van.....

azé ez má bizonyított... :D látványos... színes... olvasmányos... izgalmas... nézhető-fogható-szerethető ;) B)

akkó inkább má Zima autója olyan... B)

Elküldve
... ami ennél jobban megy az vagy turbós és leeszi a fejed vagy marad a szívó, de kivan könnyítve mint állat, vagy 4 millával többe kerül B)

vagy marad szívó, de nehezebb , és nem kerül 4 milkába :D B)

Elküldve
vagy marad szívó, de nehezebb , és nem kerül 4 milkába :D B)

Hát igen, de kár hogy nem láttam még azt a cééép vasad élőben B)

De jó éjszaka dolgozni, még a neten is unalom van ;)

Elküldve
Hát igen, de kár hogy nem láttam még azt a cééép vasad élőben B)

De jó éjszaka dolgozni, még a neten is unalom van ;)

Nekem volt szerencsém MOR16V autóját megcsodálni ,,, sőőőt vitt is vele huhuhu apám tiszta izom az a GSI!!!! B) :D ;)

Elküldve
Küdddtem meghívót.

Ezért kerestél ? B)

Húúú köszi ,,, B) már Mr mantától is kaptam 1 egy! nagyon rendes a társaság!! ,,,,,de nem nemezért kerestelek hanem azért hogy nemtudsz e valakit , akinek van bescennelt F Astra GSI számlapkészlete... :D

Elküldve
Húúú köszi ,,, B) már Mr mantától is kaptam 1 egy! nagyon rendes a társaság!! ,,,,,de nem nemezért kerestelek hanem azért hogy nemtudsz e valakit , akinek van bescennelt F Astra GSI számlapkészlete... :D

GSi-é ugyan nincs, de úgyis nagy photoshoppos vagy B)

18483755.gif

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.