Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Nem a célvonali sebességed van mérve, hanem közel 20 méterrel viszább van az érzékelő, olyan 146 körül mentél be, és azért mutatott 160-at mert pont annyit csal kb egy gyári gsi, 10-12-őt.

ui: Mennyi volt az időd 402m-en?

15,6

Elküldve
Az szuper! B)

És a 201Métered?

nem emlkészem már rá.. lent van a kocsiba.. majd felhozom és megnézem

annyira nem szuper szerintem és ráadásul ezt is coupe mente a kocsimmal, B) nekem 15,649et sikerült.. gondolom a súlykülönbség számíthat ennyit.. :D

Elküldve
nem emlkészem már rá.. lent van a kocsiba.. majd felhozom és megnézem

annyira nem szuper szerintem és ráadásul ezt is coupe mente a kocsimmal, B) nekem 15,649et sikerült.. gondolom a súlykülönbség számíthat ennyit.. B)

Nekem is annyit ment a kék GSI anno 15.62 16 rajtszámmal

Elküldve
igazából pont megfelel nekem igy utólag belegondolva.. nem kell jobb.. pont elég.. B)

Ahogy mondod, ami ennél jobban megy az vagy turbós és leeszi a fejed vagy marad a szívó, de kivan könnyítve mint állat, vagy 4 millával többe kerül B)

Elküldve
demo ugy nézki kéne a cucc mennyié adnátok?

Majd megbeszélem haverral, hogy mi legyen. Még nem 100%, hogy eladó lesz.

De most tudok még egy Vectra V6 hátsó hidat. B)

Elküldve
Majd megbeszélem haverral, hogy mi legyen. Még nem 100%, hogy eladó lesz.

De most tudok még egy Vectra V6 hátsó hidat. B)

oké

kézifék lesz? vagy ahoz még valamit kell csinálni?

Elküldve
Pénteken gyere, és gyorsulunk ;)

Nemversenyzek!!! :D Nem azé van az autó! ;) Nem akarom ezt is galyra vágni... eleget szítam a Hondámmal a gyorsulások miatt!! B) B)

Elküldve
Állítólag nem jók ezek az idők sem...mint ahogy már tökölön volt ilyen...kicsit elöbbre voltak téve a szenzorok... B)

decsak a bal pályán és 20centivel nem?

Elküldve
decsak a bal pályán és 20centivel nem?

Hát ez pontosan nem derült ki...meg arra sem emléxek már, hogy melyik pályán...de az biztos, hogy aznap megint felünően jó időket ment mindenki... B)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.