Xray Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Persze..Remélem megtaláljuk B) 6-os mellett van!!! Nem lehet eltéveszteni! :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 6-os mellett van!!! Nem lehet eltéveszteni! :D B) Akarsz fogadni? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Akarsz fogadni? B) ÁÁÁÁ elveszteném , ki is van táblázva B) :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 redi, pc vagy ps? bódogat mégegyszer Lanti! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 én egy kicsit szüneteltetném a video szekciódat.. amig nem találjuk ki, hogy mi legyen B) Ez már este megtörtént :D Milyen akksi az az egyéves? Ugye nem perion vagy valami hasonló hulladék? Esetleg nem tudom jó megoldás-e, de ha az van amit Gabi mondott, és riacs/immo/valami lámpa szívja a cuccot azt ki kell tudni mérni elvileg szerintem, annyi hogy a sárgatekerőst ráakasztod az akksi két pólusára és ha átfigyel rajta az amper akkor geb@sz van de javítsatok ki ha tévedek Háát ez nagyon nagy!! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 redi, pc vagy ps? mimimi? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 mimimi? B) pléjsztésönre kell a prostreet vagy pécére... B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 köszi B) pléjsztésönre kell a prostreet vagy pécére... B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 köszi B) igazán nincs mit. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 mimimi? B) Pécére akarod vagy konzolra ? Amúgy pc Laceeeeeeee. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Hello Srácok! Egy kis technikai segítséget szeretnék kérni. Az uccsó Kadett GSi-ben alkalmazott olajhűtőnél, magában a hűtő testben, van hőszabályzó szelep? Ha van az hány foknál vált át az elkerülőágról a léghűtés használatra. Egy OFF autó átépítése miatt lenne nagyon fontos a dolog. Előre is köszi! Driftótóba szeretnéd te is berakni ? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Nem tudom, ki hogyan van vele, de nekem nagyon nehezen sikerült a főoldalra továbblépni... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Pécére akarod vagy konzolra ? Amúgy pc Laceeeeeeee. ahhahaa azt hittem az álláshirddetésre kérdez B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
birozee Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Hát az én véleményem: 1. már többször volt hirdetve, elég gányán néz ki, sztem felejtős 2. nagyon felejtős 3. ez néz ki a legjobban, de ami szemet szúr az az antenna hogy került oda???(gsi-n nincs oldalt antenna!!!) 4. ennyit nem ér, ha megnézed eláll a spoiler , kicsit hiányos is, géptető és maszk eláll, lámpa sincs igazán a helyén. Sajnos nehéz jó állapotút találni, nagyon át kell nézni őket, nem árt ha valaki hozzáértő segít neked. Ezek közül én csak a 3-at nézném meg, de első kérdés az antenna legyen B) köszi a válaszokat. hmm kicsit vagyok keseredve, mert azt hittem pikk-pakk lehet találni gsi-t, korának megfelelő nomális állapotban.. de látom nehéz ez is. azért a debrcenit biztos megnézem hétvégén, mert otthon leszek hétvégén (legalább megnézem milyen egy gsi..nem ültem még sose gsi-ben B)), a 3as versenyzőt, pedig majd köv héten, asszem ez van szentendrén, meg van mégegy is. majd hátha eljutok, és megnézem 1xre mind2-őt. ha vki el akarja adni, és nem egy szart akar rámsózni jelezze bátran. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 eladót találsz itt bőven, még tűrhető állapotút is...csak győzzed megfizetni B) Köszi Pista az infót, Este hajógyári? oda kéne a pro? nem ígérek semmit de ha megtalálom kiviszem...ha köll köszi a válaszokat. hmm kicsit vagyok keseredve, mert azt hittem pikk-pakk lehet találni gsi-t, korának megfelelő nomális állapotban.. de látom nehéz ez is. azért a debrcenit biztos megnézem hétvégén, mert otthon leszek hétvégén (legalább megnézem milyen egy gsi..nem ültem még sose gsi-ben B)), a 3as versenyzőt, pedig majd köv héten, asszem ez van szentendrén, meg van mégegy is. majd hátha eljutok, és megnézem 1xre mind2-őt. ha vki el akarja adni, és nem egy szart akar rámsózni jelezze bátran. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Este hajógyári? oda kéne a pro? nem ígérek semmit de ha megtalálom kiviszem...ha köll esti sziget kimarad, ittas pajtatánc lesz helyette B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 No megvettem a Notebookot szal lehet majd Összejövetelen bulájozni ! Egy ASUS-ra esett a választás! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 No megvettem a Notebookot szal lehet majd Összejövetelen bulájozni ! Egy ASUS-ra esett a választás! B) Ezagazdagságkéremszépen B) :D ;) Asus mi??????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Ezagazdagságkéremszépen B) :P :P Asus mi??????? Gazdagság a fenét , csak a fele volt kp a többi szocpolitilag! :D ;) ;) De legközelebbi bulin nem lesz gond!!! :lol: Meg amúgy is rítam már egy notebookért! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 esti sziget kimarad, ittas pajtatánc lesz helyette :D Pajtatánc? Ennyire? B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Én tudnék,de még mindíg Gelkonál van B) igen B) ha sürgősen kell szólj...vagy ha sürgősen oda akarod adni Redlánynak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 igen B) ha sürgősen kell szólj...vagy ha sürgősen oda akarod adni Redlánynak... Ráér..... ;) :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 esti sziget kimarad, ittas pajtatánc lesz helyette :D Te is megdugod kartmen anyját? B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Ezagazdagságkéremszépen B) :D ;) Asus mi??????? Évekig használtam Asus-t nem vót semmi baja. Garérvényesítés kapcsán olvastam problémákról, de ne legyen vele gond és kész B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 esti sziget kimarad, ittas pajtatánc lesz helyette :D Vigyél pulcsit, nehogy a hideg pia feleméssze az izületeidet B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts