Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
én egy kicsit szüneteltetném a video szekciódat.. amig nem találjuk ki, hogy mi legyen B)

Ez már este megtörtént :D

Milyen akksi az az egyéves? Ugye nem perion vagy valami hasonló hulladék? Esetleg nem tudom jó megoldás-e, de ha az van amit Gabi mondott, és riacs/immo/valami lámpa szívja a cuccot azt ki kell tudni mérni elvileg szerintem, annyi hogy a sárgatekerőst ráakasztod az akksi két pólusára és ha átfigyel rajta az amper akkor geb@sz van de javítsatok ki ha tévedek

Háát ez nagyon nagy!! B)

Elküldve
Hello Srácok!

Egy kis technikai segítséget szeretnék kérni.

Az uccsó Kadett GSi-ben alkalmazott olajhűtőnél, magában a hűtő testben, van hőszabályzó szelep? Ha van az hány foknál vált át az elkerülőágról a léghűtés használatra.

Egy OFF autó átépítése miatt lenne nagyon fontos a dolog.

Előre is köszi!

Driftótóba szeretnéd te is berakni ? B)

Elküldve
Hát az én véleményem:

1. már többször volt hirdetve, elég gányán néz ki, sztem felejtős

2. nagyon felejtős

3. ez néz ki a legjobban, de ami szemet szúr az az antenna hogy került oda???(gsi-n nincs oldalt antenna!!!)

4. ennyit nem ér, ha megnézed eláll a spoiler , kicsit hiányos is, géptető és maszk eláll, lámpa sincs igazán a helyén.

Sajnos nehéz jó állapotút találni, nagyon át kell nézni őket, nem árt ha valaki hozzáértő segít neked. Ezek közül én csak a 3-at nézném meg, de első kérdés az antenna legyen B)

köszi a válaszokat.

hmm kicsit vagyok keseredve, mert azt hittem pikk-pakk lehet találni gsi-t, korának megfelelő nomális állapotban.. de látom nehéz ez is.

azért a debrcenit biztos megnézem hétvégén, mert otthon leszek hétvégén (legalább megnézem milyen egy gsi..nem ültem még sose gsi-ben B)), a 3as versenyzőt, pedig majd köv héten, asszem ez van szentendrén, meg van mégegy is. majd hátha eljutok, és megnézem 1xre mind2-őt.

ha vki el akarja adni, és nem egy szart akar rámsózni jelezze bátran.

Elküldve

eladót találsz itt bőven, még tűrhető állapotút is...csak győzzed megfizetni B)

Köszi Pista az infót,

Este hajógyári? oda kéne a pro?

nem ígérek semmit de ha megtalálom kiviszem...ha köll

köszi a válaszokat.

hmm kicsit vagyok keseredve, mert azt hittem pikk-pakk lehet találni gsi-t, korának megfelelő nomális állapotban.. de látom nehéz ez is.

azért a debrcenit biztos megnézem hétvégén, mert otthon leszek hétvégén (legalább megnézem milyen egy gsi..nem ültem még sose gsi-ben B)), a 3as versenyzőt, pedig majd köv héten, asszem ez van szentendrén, meg van mégegy is. majd hátha eljutok, és megnézem 1xre mind2-őt.

ha vki el akarja adni, és nem egy szart akar rámsózni jelezze bátran.

Elküldve
No megvettem a Notebookot szal lehet majd Összejövetelen bulájozni ! Egy ASUS-ra esett a választás! B)

Ezagazdagságkéremszépen B) :D ;) Asus mi???????

Elküldve
Ezagazdagságkéremszépen B) :P :P Asus mi???????

Gazdagság a fenét , csak a fele volt kp a többi szocpolitilag! :D ;) ;) De legközelebbi bulin nem lesz gond!!! :lol: Meg amúgy is rítam már egy notebookért! B)

Elküldve
Ezagazdagságkéremszépen B) :D ;) Asus mi???????

Évekig használtam Asus-t nem vót semmi baja.

Garérvényesítés kapcsán olvastam problémákról, de ne legyen vele gond és kész B)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.