warwolf Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 http://kepfeltoltes.hu/080508/Car2_www.kepfeltoltes.hu_.gif :D Még nincsen kész! ;) Turbós? B) B)
mackosajt Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 hello vennék gsi astrát olyan 600e körül, vagy természetesen olcsóbban. hirtelen ezeket láttam: astra gsi 2.0 16v vki esetleg ismeri valamelyiket? vagy van vkinek eladó hasonló árkategóriában? előre is kösz a válaszokat, segítségeket. Üdv. Zoli Fiatról váltanál? (bár lehet le vagyok maradva) 1. Túl olcsó, hogy igaz legyen, és van pár színe. 2. Ismerjük, felejtsd el 3. nem néz ki rosszul, majd hátha a többiek ismerik 4. ha gondolod, elugrom megnézni, mert nincs messze. B)
PetiGSI Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 Lásd Kiskecsó és a turbós gsi-s videó.. nem vagyok elég okos.. B) Ezen én is megdöbbentem........lehet nem kéne a videa-ra meg ezekre a video megoszto portálokra feltenni a videoinkat amit boldog ,boldogtalan nézeget. B)
MOR16V Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 hello vennék gsi astrát olyan 600e körül, vagy természetesen olcsóbban. hirtelen ezeket láttam: astra gsi 2.0 16v vki esetleg ismeri valamelyiket? vagy van vkinek eladó hasonló árkategóriában? előre is kösz a válaszokat, segítségeket. Üdv. Zoli Hát az én véleményem: 1. már többször volt hirdetve, elég gányán néz ki, sztem felejtős 2. nagyon felejtős 3. ez néz ki a legjobban, de ami szemet szúr az az antenna hogy került oda???(gsi-n nincs oldalt antenna!!!) 4. ennyit nem ér, ha megnézed eláll a spoiler , kicsit hiányos is, géptető és maszk eláll, lámpa sincs igazán a helyén. Sajnos nehéz jó állapotút találni, nagyon át kell nézni őket, nem árt ha valaki hozzáértő segít neked. Ezek közül én csak a 3-at nézném meg, de első kérdés az antenna legyen B)
warwolf Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 Sajnos nehéz jó állapotút találni, nagyon át kell nézni őket Lassan ez a típus is eljut oda, hogy bizonyos értelemben restaurálni kell.Hála a sok gondos tulajnak, tisztelet a kivételnek persze.....
J0hnny Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 Lassan ez a típus is eljut oda, hogy bizonyos értelemben restaurálni kell.Hála a sok gondos tulajnak, tisztelet a kivételnek persze..... Akkor Pé GSi-je már átesett ezen,nézz a motortébe! B)
MOR16V Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 hopp valami nem stimmt a fórum órájával B) időzavar!
MOR16V Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 megjavult. Na mindenki Anti bográcsát csodálja? B)
J0hnny Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 megjavult. Na mindenki Anti bográcsát csodálja? B) Irigy vagy mi? B)
MOR16V Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 Irigy vagy mi? :D ;) tény hogy nekem is tecc a leon cupra! Ha nem lenne a barna erre neveznék én is be. B) na komolyra véve elfogadnék egyet de persze szigorúan a gsi mellé 2. számúnak. B)
Albert Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 megjavult. Na mindenki Anti bográcsát csodálja? :D Jó sárga ja. Száguldozásról: Nekem is van hülyegyerek jóhaverom, akinek feltétlen muszáj a bömbivel 160-al mennie a Rákosi úton csak mert az jó poén. Nem is baj hogy nem megy most a tütüje. Laci4, szerintem az oldaladat már boccs, de ilyen szinten a kutya nem fogja nézni - de én könnyen ugatok me nem vagyok rajta B) 60 ropi és egy év jogsi minusz - meg is érdemli a hülyegyerek - de szerintem mérsékelni fogják mert még fiatal. Május 1 után meg annyi a különbség hogy nem 60 hanem 300. De azt még mindig nem értem hogy hogy találtak rá erre a videóra és mér pont erre B)
opel16v Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 http://kepfeltoltes.hu/080508/Car2_www.kepfeltoltes.hu_.gif Ki fog ezzel búcsúba járni? B) :D B) Május 1 után meg annyi a különbség hogy nem 60 hanem 300. És hogy nem kell megállítani ahhoz közvetlen a mutatványnál, hogy felelősségre lehessen vonni ;)
Xray Elküldve Május9, 2008 Elküldve Május9, 2008 Ki fog ezzel búcsúba járni? ;) ;) ;) Hát nemtom, még nincskész miért nagyon feltünő??? vagy tényleg köszönjük Emese??? B) B) :D :lol: :P :P
Xray Elküldve Május9, 2008 Elküldve Május9, 2008 Turbós? :D B) ;) ;) Nem az volt de C20LETT :lol: és ez nemelég apám, turbsós és BI Turbós! B) :P :P Na jó bevallom a nonfig ződ matrinyát a Tescooból kerítettem rá de csak azért mert ez álítólag 50 LE-t dob a sason! ;) :P
mélykék76 Elküldve Május9, 2008 Elküldve Május9, 2008 Nééémmmmá Bódóóóg-bóóóóóóg szülinapot Lantos Úr B)
Sörös Sanyi Elküldve Május9, 2008 Elküldve Május9, 2008 De azt még mindig nem értem hogy hogy találtak rá erre a videóra és mér pont erre B) Szerintem Youtube, és valaki mutatta valakinek, az a valaki másvalakinek, aki megmutatta egy rendőr ismerősének poénból, aki felismerte a kölköt (ha nem is arcról, de Chryslerrel nem sokan rohangálnak). Odement: fizetsz, kisköcsög? Nem fizettett, hát felnyomta... Valami ilyesmi lehet a szitu.
Xray Elküldve Május9, 2008 Elküldve Május9, 2008 Na kellene egy kis ötlet , mert reggel a kövi dolog fogadott : Mondom bejövök melózni kocsival... de már a centrált sem tudttam kinyitni annyira gyenge volt az aksi, tegnap előtt 14:00 körül áltam le a kocsival szal durván másfél napot állt az autó.... Most 2 dolog lehet vagy van valami elektromos dolog ami esetleg olyanmértékben terheli az aksit hogy lemerül , vagy valami tönkrement,,, vagy egyszerűen csak lehalkítottam a zenecuccot és nem vettem észre hogy nem kapcsoltam ki mondjuk a végfok is megy a fejjel együtt x ampert vezs fel és ennyi idő elégvolt hogy letaccsolja az aksit! De ha netán az első dolog lenne , hol induljak el mit nézzek mérjek meg??? mi szokott esetleg tönkremenni?? KÖSZIKE!! B) Ui: Az aksi nincs 1 éves és kb 3 hete töltöttem fel!!! ja és eddíg nemvolt még ilyen jelenség nefüstöl és nem is büdös semmi! B)
Alex75 Elküldve Május9, 2008 Elküldve Május9, 2008 Szerintem Youtube, és valaki mutatta valakinek, az a valaki másvalakinek, aki megmutatta egy rendőr ismerősének poénból, aki felismerte a kölköt (ha nem is arcról, de Chryslerrel nem sokan rohangálnak). Odement: fizetsz, kisköcsög? Nem fizettett, hát felnyomta... Valami ilyesmi lehet a szitu. A totalcar.hu-ra került fel valamilyen úton-módon, és a fórumozók annyira felpörgették egymást, hogy némelyik kedves embertársunk volt szíves elküldeni a videót a rendőröknek... Hogy ez mennyire volt sz.rrágóság, mindenki döntse el maga. Egy biztos, hogy a srác megérdemelne néhány atyai pofont.
Atommanó Elküldve Május9, 2008 Elküldve Május9, 2008 Na kellene egy kis ötlet ... ... Vegyééé egy Cuprat... B) :D B)
Atommanó Elküldve Május9, 2008 Elküldve Május9, 2008 Jó sárga ja. Micsoda megfigyelőképesség... B) B) :D
Xray Elküldve Május9, 2008 Elküldve Május9, 2008 Vegyééé egy Cuprat... :D ;) B) Hát én valami kolyabb választ szeretnék erre itt elkezdesz komolytalankodni! ;) B)
Atommanó Elküldve Május9, 2008 Elküldve Május9, 2008 Hát én valami kolyabb választ szeretnék erre itt elkezdesz komolytalankodni! :D B) Én komolyan mondtam... B) ;)
redline Elküldve Május9, 2008 Elküldve Május9, 2008 hello vennék gsi astrát olyan 600e körül, vagy természetesen olcsóbban. hirtelen ezeket láttam: astra gsi 2.0 16v vki esetleg ismeri valamelyiket? vagy van vkinek eladó hasonló árkategóriában? előre is kösz a válaszokat, segítségeket. Üdv. Zoli 850-ért (amennyi az utolsó) az enyémet is viheted lassan......vagy jövőre tél végén kicsit olcsóbban B)
opel16v Elküldve Május9, 2008 Elküldve Május9, 2008 Na kellene egy kis ötlet , mert reggel a kövi dolog fogadott : Mondom bejövök melózni kocsival... de már a centrált sem tudttam kinyitni annyira gyenge volt az aksi, tegnap előtt 14:00 körül áltam le a kocsival szal durván másfél napot állt az autó.... Egyszerű a válasz: vagy rajtahagytad a zenészeket a vájún, és tényleg azok rágták el az áramot, vagy szar az akku. Esetleg még valami riasztó/immó hiba is bejátszhat. Lehetne még a csomagtér vagy utasvilágítás hibája is (ezt majd ellenőrizd), de az azért 1 nap alatt nem szív le egy jó akkut B)
Recommended Posts