warwolf Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 http://kepfeltoltes.hu/080508/Car2_www.kepfeltoltes.hu_.gif :D Még nincsen kész! ;) Turbós? B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 hello vennék gsi astrát olyan 600e körül, vagy természetesen olcsóbban. hirtelen ezeket láttam: astra gsi 2.0 16v vki esetleg ismeri valamelyiket? vagy van vkinek eladó hasonló árkategóriában? előre is kösz a válaszokat, segítségeket. Üdv. Zoli Fiatról váltanál? (bár lehet le vagyok maradva) 1. Túl olcsó, hogy igaz legyen, és van pár színe. 2. Ismerjük, felejtsd el 3. nem néz ki rosszul, majd hátha a többiek ismerik 4. ha gondolod, elugrom megnézni, mert nincs messze. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Lásd Kiskecsó és a turbós gsi-s videó.. nem vagyok elég okos.. B) Ezen én is megdöbbentem........lehet nem kéne a videa-ra meg ezekre a video megoszto portálokra feltenni a videoinkat amit boldog ,boldogtalan nézeget. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 hello vennék gsi astrát olyan 600e körül, vagy természetesen olcsóbban. hirtelen ezeket láttam: astra gsi 2.0 16v vki esetleg ismeri valamelyiket? vagy van vkinek eladó hasonló árkategóriában? előre is kösz a válaszokat, segítségeket. Üdv. Zoli Hát az én véleményem: 1. már többször volt hirdetve, elég gányán néz ki, sztem felejtős 2. nagyon felejtős 3. ez néz ki a legjobban, de ami szemet szúr az az antenna hogy került oda???(gsi-n nincs oldalt antenna!!!) 4. ennyit nem ér, ha megnézed eláll a spoiler , kicsit hiányos is, géptető és maszk eláll, lámpa sincs igazán a helyén. Sajnos nehéz jó állapotút találni, nagyon át kell nézni őket, nem árt ha valaki hozzáértő segít neked. Ezek közül én csak a 3-at nézném meg, de első kérdés az antenna legyen B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Sajnos nehéz jó állapotút találni, nagyon át kell nézni őket Lassan ez a típus is eljut oda, hogy bizonyos értelemben restaurálni kell.Hála a sok gondos tulajnak, tisztelet a kivételnek persze..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Lassan ez a típus is eljut oda, hogy bizonyos értelemben restaurálni kell.Hála a sok gondos tulajnak, tisztelet a kivételnek persze..... Akkor Pé GSi-je már átesett ezen,nézz a motortébe! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 egy picit csak B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 hopp valami nem stimmt a fórum órájával B) időzavar! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 megjavult. Na mindenki Anti bográcsát csodálja? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 megjavult. Na mindenki Anti bográcsát csodálja? B) Irigy vagy mi? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Irigy vagy mi? :D ;) tény hogy nekem is tecc a leon cupra! Ha nem lenne a barna erre neveznék én is be. B) na komolyra véve elfogadnék egyet de persze szigorúan a gsi mellé 2. számúnak. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 megjavult. Na mindenki Anti bográcsát csodálja? :D Jó sárga ja. Száguldozásról: Nekem is van hülyegyerek jóhaverom, akinek feltétlen muszáj a bömbivel 160-al mennie a Rákosi úton csak mert az jó poén. Nem is baj hogy nem megy most a tütüje. Laci4, szerintem az oldaladat már boccs, de ilyen szinten a kutya nem fogja nézni - de én könnyen ugatok me nem vagyok rajta B) 60 ropi és egy év jogsi minusz - meg is érdemli a hülyegyerek - de szerintem mérsékelni fogják mert még fiatal. Május 1 után meg annyi a különbség hogy nem 60 hanem 300. De azt még mindig nem értem hogy hogy találtak rá erre a videóra és mér pont erre B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 http://kepfeltoltes.hu/080508/Car2_www.kepfeltoltes.hu_.gif Ki fog ezzel búcsúba járni? B) :D B) Május 1 után meg annyi a különbség hogy nem 60 hanem 300. És hogy nem kell megállítani ahhoz közvetlen a mutatványnál, hogy felelősségre lehessen vonni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Ki fog ezzel búcsúba járni? ;) ;) ;) Hát nemtom, még nincskész miért nagyon feltünő??? vagy tényleg köszönjük Emese??? B) B) :D :lol: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Turbós? :D B) ;) ;) Nem az volt de C20LETT :lol: és ez nemelég apám, turbsós és BI Turbós! B) :P :P Na jó bevallom a nonfig ződ matrinyát a Tescooból kerítettem rá de csak azért mert ez álítólag 50 LE-t dob a sason! ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Nééémmmmá Bódóóóg-bóóóóóóg szülinapot Lantos Úr B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 De azt még mindig nem értem hogy hogy találtak rá erre a videóra és mér pont erre B) Szerintem Youtube, és valaki mutatta valakinek, az a valaki másvalakinek, aki megmutatta egy rendőr ismerősének poénból, aki felismerte a kölköt (ha nem is arcról, de Chryslerrel nem sokan rohangálnak). Odement: fizetsz, kisköcsög? Nem fizettett, hát felnyomta... Valami ilyesmi lehet a szitu. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Na kellene egy kis ötlet , mert reggel a kövi dolog fogadott : Mondom bejövök melózni kocsival... de már a centrált sem tudttam kinyitni annyira gyenge volt az aksi, tegnap előtt 14:00 körül áltam le a kocsival szal durván másfél napot állt az autó.... Most 2 dolog lehet vagy van valami elektromos dolog ami esetleg olyanmértékben terheli az aksit hogy lemerül , vagy valami tönkrement,,, vagy egyszerűen csak lehalkítottam a zenecuccot és nem vettem észre hogy nem kapcsoltam ki mondjuk a végfok is megy a fejjel együtt x ampert vezs fel és ennyi idő elégvolt hogy letaccsolja az aksit! De ha netán az első dolog lenne , hol induljak el mit nézzek mérjek meg??? mi szokott esetleg tönkremenni?? KÖSZIKE!! B) Ui: Az aksi nincs 1 éves és kb 3 hete töltöttem fel!!! ja és eddíg nemvolt még ilyen jelenség nefüstöl és nem is büdös semmi! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Szerintem Youtube, és valaki mutatta valakinek, az a valaki másvalakinek, aki megmutatta egy rendőr ismerősének poénból, aki felismerte a kölköt (ha nem is arcról, de Chryslerrel nem sokan rohangálnak). Odement: fizetsz, kisköcsög? Nem fizettett, hát felnyomta... Valami ilyesmi lehet a szitu. A totalcar.hu-ra került fel valamilyen úton-módon, és a fórumozók annyira felpörgették egymást, hogy némelyik kedves embertársunk volt szíves elküldeni a videót a rendőröknek... Hogy ez mennyire volt sz.rrágóság, mindenki döntse el maga. Egy biztos, hogy a srác megérdemelne néhány atyai pofont. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Na kellene egy kis ötlet ... ... Vegyééé egy Cuprat... B) :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Jó sárga ja. Micsoda megfigyelőképesség... B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Vegyééé egy Cuprat... :D ;) B) Hát én valami kolyabb választ szeretnék erre itt elkezdesz komolytalankodni! ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Hát én valami kolyabb választ szeretnék erre itt elkezdesz komolytalankodni! :D B) Én komolyan mondtam... B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 hello vennék gsi astrát olyan 600e körül, vagy természetesen olcsóbban. hirtelen ezeket láttam: astra gsi 2.0 16v vki esetleg ismeri valamelyiket? vagy van vkinek eladó hasonló árkategóriában? előre is kösz a válaszokat, segítségeket. Üdv. Zoli 850-ért (amennyi az utolsó) az enyémet is viheted lassan......vagy jövőre tél végén kicsit olcsóbban B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Na kellene egy kis ötlet , mert reggel a kövi dolog fogadott : Mondom bejövök melózni kocsival... de már a centrált sem tudttam kinyitni annyira gyenge volt az aksi, tegnap előtt 14:00 körül áltam le a kocsival szal durván másfél napot állt az autó.... Egyszerű a válasz: vagy rajtahagytad a zenészeket a vájún, és tényleg azok rágták el az áramot, vagy szar az akku. Esetleg még valami riasztó/immó hiba is bejátszhat. Lehetne még a csomagtér vagy utasvilágítás hibája is (ezt majd ellenőrizd), de az azért 1 nap alatt nem szív le egy jó akkut B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts