Atommanó Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 Naaaaaaaaaaaaa szép az a seat,de a közelében sincs az enyémnek ;) B) :D A színe biztos nem..... Amúgy ha lehet és hosszú távra tervezel én biztos hogy megérdeklödnék egy utólagos lakkozást ;) B) Nem gondolkozok semmi ilyesmin...szétszendi meg minden...inkább legyen matt...szarom le, de ne zörögjön...
Xray Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 Nem gondolkozok semmi ilyesmin...szétszendi meg minden...inkább legyen matt...szarom le, de ne zörögjön... Ennyire pozitív kijelentést még nem halottam tőled mostanában! B) :D B)
coupe Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 Norbi papucsokat lop... ;) :lol: :P http://www.kepfeltoltes.hu/080508/user_874...ltoltes.hu_.jpg Lehet Én is belevágok.....hátha nekem is hozz annyit hogy Afrikába menjek nyaralni B) B) :D ;)
coupe Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 Ennyire pozitív kijelentést még nem halottam tőled mostanában! ;) :lol: B) Még csak 1 napos sincs az autó :P :P B) :D ;)
Atommanó Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 Lehet Én is belevágok.....hátha nekem is hozz annyit hogy Afrikába menjek nyaralni B) B) :D ;) csak arra figyelj, hogy párban legyen, mert a kacsalábasokat csak korlátozott darabszámban veszik át... ;)
Atommanó Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 Még csak 1 napos sincs az autó :lol: ;) B) B) :D Mááá 1 órája elmúlt... ;)
redline Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 Norbi papucsokat lop... ;) :lol: :P Nemkéne..... B) B) :D ;)
Xray Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 Még csak 1 napos sincs az autó ;) :P B) B) :D Ez igaz ;) Na most jön az óttás Antinak: Coupé nemtom hogy vagy vele, de te jól éreznéd egy olyan verdába ami tök gyári és semmi saját kézmunka nincs benne??? ;) 'Csak 10 es kulcsot ne adjatok Anti kezébe' jeligére!!! :lol: :P
Atommanó Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 Ez igaz B) Na most jön az óttás Antinak: Coupé nemtom hogy vagy vele, de te jól éreznéd egy olyan verdába ami tök gyári és semmi saját kézmunka nincs benne??? B) 'Csak 10 es kulcsot ne adjatok Anti kezébe' jeligére!!! :D ;) Honnan tod, hogy nincs benne kézimunka...tegnap egész este benne élvezkedtem... ;) :lol:
Atommanó Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 Nemkéne..... B) B) :D ;) Jaaaa...bocs...téged is figyel az APEH... ;) :lol: :P :P
coupe Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 Mááá 1 órája elmúlt... :D Ne azt nézd mikor elöször megláttad a kereskedésbe,és rögtön atomjaira szedtétek ;) B) B)
coupe Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 Nemkéne..... B) B) :D ;) Norbi kijössz lurdyhoz???????????????
Atommanó Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 Ne azt nézd mikor elöször megláttad a kereskedésbe,és rögtön atomjaira szedtétek ;) B) B) Sonique vóóót...mondtam, hogy várjuk meg a papírjait legalább...de mire odanéztem, már géptető felnyitva, mociburkolat szakszerűen eltávolítva... :D
Xray Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 Honnan tod, hogy nincs benne kézimunka...tegnap egész este benne élvezkedtem... B) B) De hülevagy bazze :fetrengek: :D ;) ;) mondjuk nem erre a kézimunkára gondoltam de lazán kivágtad magad :lol: :P Szegény Detti :P ;)
Sörös Sanyi Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 Szegény Detti B) :D Ki mondta, hogy Antié volt a kéz? B)
Atommanó Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 De hülevagy bazze :fetrengek: B) B) :D mondjuk nem erre a kézimunkára gondoltam de lazán kivágtad magad ;) ;) Szegény Detti :lol: :P Méé kinézed belőlem, hogy csipkét verek bazzz... :P :P ;)
Xray Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 Ki mondta, hogy Antié volt a kéz? B) Na a másik nagydumás :D B) Sanyi csak nem a tiéd volt??? ;) ;) :lol: :P
Xray Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 Méé kinézed belőlem, hogy csipkét verek bazzz... ;) ;) :lol: Őszinte legyek vagy udvarias??? B) B) :D
Atommanó Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 Őszinte legyek vagy udvarias??? B) B) :D A kettő együtt nem megy miiii??? ;) ;)
redline Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 Norbi kijössz lurdyhoz??????????????? Igen, tervezem
Xray Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 A kettő együtt nem megy miiii??? :P :P B) B) :D Dehogyisnemmegy! ;) De ha egy ekkora váltás nem okozott problémát hogy márkaváltás .... Akkor a másik már csak apróság ;) :P ;) Remélem kielégítően udvariasanőszinte voltam! :lol:
coupe Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 Igen, tervezem Pehi Csabiékkal akarunk menni szombaton,vagy külön....Mikora tervezzük az indulást? ui:ha esetleg mégse jönnél ki.........
Sonique Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 Sonique vóóót...mondtam, hogy várjuk meg a papírjait legalább...de mire odanéztem, már géptető felnyitva, mociburkolat szakszerűen eltávolítva... ;) naaaaaaa B) te ugyis jobban szét fogod szedni B) no itt egy kellemes darab .. 400Ps jol al neki az ültetés és a kormányod nem eredeti :D
Atommanó Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 Kétféle Cupra kormány volt...volt a piros vonallal, meg a sima ami nekem is van:
Recommended Posts