Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Juhééééééééééééééé... :sowwy: :lol: :lol:

de csak azé téged hívtalak...

mert lusta vok(voltam) kimásolni apám telojából Atilla számát,de látom eljött ez a pillanat :lol: :P :lol:

Elküldve
de csak azé téged hívtalak...

mert lusta vok(voltam) kimásolni apám telojából Atilla számát,de látom eljött ez a pillanat :sowwy: :lol: :lol:

Ahogy érzed... :lol: :P

Elküldve
Ahogy érzed... :D ;)

Anti hamár megvan a seat nem tolnád le te is a KÉPES feled Dunaújba??? B) Jah KIFOGÁSOK NEM ÉRDEKELNEK!!!!!!! B)

Elküldve
akkor nekünk csak 3ig ér, hogy egál legyen :P B)

wehehehe B) :D ;) Azthiszem csinálunk mi még meglepit a TÓNINAK! ;) :lol: :P

Elküldve

Hád drága Anti tezsvííírem huzamosabb igénybevételnél bevérzik a Seat szeme nem bírja majd gráftal a vasad!! B) B) :D ;) Vagy Benzinnel?? 18 Lity az elég jó fogyi! ;)

Elküldve
ahhhaahhaa azután meg hallgathatom hónapokig, hogy ideadod a sárgát meg a kéket is csak cseréljük el a kocsit....nem versz át B) :D

:lol: ;)

Azzal csak jó járnál... :P ;) ha gondolod vagy úgy alakul akkor szívesen vezetek haza

Csak az a kérdés Norbi kihez ülsz be hazafelé mert István nembirja a sörszagot

Majd lehúzom az ablakot,de engem inkább az zavar ha kifolyik és még 1 hónap múlva is érzem a szagát...... B)

Elküldve
Ja és a GSI-sek azért kössék fel a gatyájukat...legalább is a nagyszájú "Leont verek" brigádból... ;) ;) :lol:

Úgy nekünk már nincs benne semmi élvezet...keress magadnak egyenlő ellenfeleket :P B) B) :D

Elküldve
Anti hamár megvan a seat nem tolnád le te is a KÉPES feled Dunaújba??? :D Jah KIFOGÁSOK NEM ÉRDEKELNEK!!!!!!! B)

Opel tali lesz nem seat :lol: ;) Már így is hogy astrákkal megyünk necces a szítú,de azért remélem befogadnak minket ;) B)

Elküldve
Opel tali lesz nem seat :P ;) Már így is hogy astrákkal megyünk necces a szítú,de azért remélem befogadnak minket :lol: B)

Hát remélem nem lessz keresztrefeszítés B) :D ;)

Elküldve
Sárga-sárga...darab darab... :lol:

Hubaz ezekkel vigyázz a 'darab darab' meg csak 'egy' jelzőkkel ,,, majdnem meglettem lincselve!!!! B) B) :D ;) ;)

Elküldve
Sárga-sárga...darab darab... :D

Naaaaaaaaaaaaa szép az a seat,de a közelében sincs az enyémnek ;) B) ;) A színe biztos nem.....

Amúgy ha lehet és hosszú távra tervezel én biztos hogy megérdeklödnék egy utólagos lakkozást :lol: B)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.